Като спомена Тити за печени картофи, незнайно защо си представих цели картофи, та по този повод се сетих да посетя за надупени картофи, много ги обичаме у нас.
и после искаме снимки
В смисъл колко меко е тестото да не се разлеят и да станат безформени като се пекат?
Ще внимавам. Людачка, нямам толкова голям плик, все са за пилета иначе това е добра идея. Да, ще бъркам под кожата с овкусено масло + зеленилки някакви, пък ще я видим.
Разногледа. А и на Коледа сутринта трябва да скоча до църквата. Никога не пропускам службата.

Разпредели си готвенето за двата дни. 
Преди малко се прибрахме. Сложила съм едни сърми да се варят. Да видим дали ще ги докарам. Много ги обичам, но не ми се получават винаги. Иначе нищо ново. Чакат ме три перални дрехи за гладене, ама нещо май няма да ми се получи днес. Довечера ще излизаме с ММ (не сме били навън вечер от три месеца). Ще дойде детегледачката да спи в нас и така. Дано да си изкараме добре и да успеем да си поговорим сериозно, защото много неща се събраха и вече не мога да мълча. Трябва да си излея душичката. МРЪН!