Хасково - 19

• 143 401
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
Тоя пък Петров е уникален!Как от всичко разбира тоя лекар!!!!И от АГ,и от онкология,и от ФМ ...добре,че поне не изражда вече  ooooh!

# 196
Защо да няма свестен гинеколог в Хасково?Много се дразня на такива коментари!
Аз също имах проблеми,при мен беше цитонамазката 3 Б група,последва конизация.Резултата- последен стадии преди рак.Конизираха ме в Хасково,именно защото ми е писнало от прехвалени доктори,такива в големите градове,които гледат на теб като на портмоне и да те претупат,защото нямат време от многото си пациенти.Извинявай,ама да ме е страх да попитам нещо,или да се моля да ми отделят днес 5 мин време за да си задам въпросите,не е нормално.Преди да взема решение кой да ме оперира обиколих доста лекари.Тръгнах от Димитровград,минах през Хасково,от там в Пловдив и накрая пак в Хасково
Та на въпроса -оперира ме именно Кабаков в онкологията в Хасково.Щом имаш проблеми в тази област,ти трябва лекар който е добър в същата.Не гинеколог, а онко гинеколог.Пиперкова,Стоинова ,Памукова и т.н. всичките те са гинеколози,а онко гинеколози ,в случая има разлика и то огромна!Такъв /онко гинеколог / в Хасково е Кабаков,Делчев също е добър.Ако държиш да ходиш в Пловдив -Христамян,шев е на онкогинекологията
Какво очакваш от лекари като Добрев,Литов,Стоев..?Те са вече на по 100 години,за времето си може да са били добри,но отдавна трябваше да си гледат пенсията.Но не слагайте всички под един знаменател.Кехайов също е добър,макар ,че в момента не си точно за него.Мое лично мнение е,че щом Кабаков не е казал,че положението е сериозно,щом ти изписва само лекарства ,значи е така.
Благодарение на него аз съм вече ПАП 1 ,чакам второто си дете живот и здраве юни,и така ми е направена конизацията,че след като забременях ходих с Пловдив на консултация,защото беше под въпрос дали да ми се шие шийката /понеже е скъсена от конизацията/ ,за да не изпусне бебчо.Лекарите които ме прегледаха искаха да видят епикризата ,че наистина съм конизирана,казаха ,че изобщо не личи и че явно лекаря е бил голям професионалист.Конизирана съм януари 2013г. забременях септември 2013г. ако имаш въпроси питай,но се успокой и ще намериш решение на проблема!
П.С. На колпоскоп гледаха ли те?Какво точно ти каза Кабаков,Добрев го остави той сигурно и колпоскоп не знае какво е
[/quote
Кабаков каза,че докато цитонамазката е добра (2 група) всичко е наред и трябва на всеки 3 месеца да се наглежда как е положението, но не ми харесва че все един такъв бърза, не обяснява и все ти вика ми т'ва е айде и от там идва притеснението ми именно липсата на информация, която се налага да събирам от нета. Другото което е че при мен много са начесто бактериални инфекции, като му кажа за тях вика ми така ще е ти к'во очакваш и всичко преписва на папилома вируса, а когато го помоля за микробиология ми отказва такава и директно лекарства ми изписва, а ако много настоявам ми пуска но е за моя сметка без направление. Изписа ми имуостимуланти и в същото време като го питам колко време да ги пия ми вика и да ги пиеш и да не ги пиеш все тая. Постояно на всеки 3 месеца ме кара да повтарям изследването за папилома вируса без да сме провели лечение едва ли не че ще мине като хрема, а изследването не е никак евтино 110 лева са си 110 лева не че няма да ги дам, но поне да е имало лечение за да проверя как е. Именно това са нещата, които ме карат да не отида пак при него.

# 197
Защо да няма свестен гинеколог в Хасково?Много се дразня на такива коментари!
Аз също имах проблеми,при мен беше цитонамазката 3 Б група,последва конизация.Резултата- последен стадии преди рак.Конизираха ме в Хасково,именно защото ми е писнало от прехвалени доктори,такива в големите градове,които гледат на теб като на портмоне и да те претупат,защото нямат време от многото си пациенти.Извинявай,ама да ме е страх да попитам нещо,или да се моля да ми отделят днес 5 мин време за да си задам въпросите,не е нормално.Преди да взема решение кой да ме оперира обиколих доста лекари.Тръгнах от Димитровград,минах през Хасково,от там в Пловдив и накрая пак в Хасково
Та на въпроса -оперира ме именно Кабаков в онкологията в Хасково.Щом имаш проблеми в тази област,ти трябва лекар който е добър в същата.Не гинеколог, а онко гинеколог.Пиперкова,Стоинова ,Памукова и т.н. всичките те са гинеколози,а онко гинеколози ,в случая има разлика и то огромна!Такъв /онко гинеколог / в Хасково е Кабаков,Делчев също е добър.Ако държиш да ходиш в Пловдив -Христамян,шев е на онкогинекологията
Какво очакваш от лекари като Добрев,Литов,Стоев..?Те са вече на по 100 години,за времето си може да са били добри,но отдавна трябваше да си гледат пенсията.Но не слагайте всички под един знаменател.Кехайов също е добър,макар ,че в момента не си точно за него.Мое лично мнение е,че щом Кабаков не е казал,че положението е сериозно,щом ти изписва само лекарства ,значи е така.
Благодарение на него аз съм вече ПАП 1 ,чакам второто си дете живот и здраве юни,и така ми е направена конизацията,че след като забременях ходих с Пловдив на консултация,защото беше под въпрос дали да ми се шие шийката /понеже е скъсена от конизацията/ ,за да не изпусне бебчо.Лекарите които ме прегледаха искаха да видят епикризата ,че наистина съм конизирана,казаха ,че изобщо не личи и че явно лекаря е бил голям професионалист.Конизирана съм януари 2013г. забременях септември 2013г. ако имаш въпроси питай,но се успокой и ще намериш решение на проблема!
П.С. На колпоскоп гледаха ли те?Какво точно ти каза Кабаков,Добрев го остави той сигурно и колпоскоп не знае какво е
Кабаков каза,че докато цитонамазката е добра (2 група) всичко е наред и трябва на всеки 3 месеца да се наглежда как е положението, но не ми харесва че все един такъв бърза, не обяснява и все ти вика ми т'ва е айде и от там идва притеснението ми именно липсата на информация, която се налага да събирам от нета. Другото което е че при мен много са начесто бактериални инфекции, като му кажа за тях вика ми така ще е ти к'во очакваш и всичко преписва на папилома вируса, а когато го помоля за микробиология ми отказва такава и директно лекарства ми изписва, а ако много настоявам ми пуска но е за моя сметка без направление. Изписа ми имуостимуланти и в същото време като го питам колко време да ги пия ми вика и да ги пиеш и да не ги пиеш все тая. Постояно на всеки 3 месеца ме кара да повтарям изследването за папилома вируса без да сме провели лечение едва ли не че ще мине като хрема, а изследването не е никак евтино 110 лева са си 110 лева не че няма да ги дам, но поне да е имало лечение за да проверя как е. Именно това са нещата, които ме карат да не отида пак при него.

# 198
Чак не мога да повярвам за Кабаков,потърси друго мнение щом не си спокойна,но щом не ти предлага конизация,щом цитонамазката ти е ПАП 2 не разбирам защо продължаваш да се притесняваш.Не е важно в момента микробиологията ти,а именно да следиш папилома вируса дали е активен или "спи".Колпоскоп прави ли ти,биопсия?Какво си чела из нета не знам ,обаче явно не си прочела че папилома вируса както е активен ,така изведнъж заспива от само себе си.Въпроса е да си държиш имунната система на ниво,за да не се активира отново....Но няма да спамя темата повече,има си такава точно такава.Ако трябва потърси друго мнение,важното е ти да се чувстваш спокойна  Hug

# 199
Здравейте, искам скоро да започна шофьорските курсове. Бихте ли ми препоръчали автошкола, която провежда такива курсове и сте останали доволни от нея. Ще се радвам на всякакви мнения Simple Smile

# 200
  • Хасково
ЗЗдравей, jenimon! Аз карах шофьорските курсове при Николай Делчев, но изобщо не го препоръчвам. Доста от нещата, които той трябваше да ми каже ги научих по-късно като наблюдавах по-опитни шофьори. Исках да ми обясни горе-долу какво има под капака, да не би на изпита да ме питат нещо, но отговора беше "ако изпитващият иска да те скъса само тогава ще те пита" и дотам. И накрая докато чаках да дойде моят ред за практическия изпит ме дръпна на страни и под сурдинка ми каза "ти сега ще си вземеш изпита, обачее недей да се качваш да караш"  #Crazy #Crazy
Та така, след тези окуражаващи думи как да се кача... В последствие карах опреснителни часове към "Иван Вълчев", инструктора не му помня фамилията, мисля че Златко се казваше. Е този човек за 5 - 6 часа успя да ме направи шофьор.
Моят съвет е при които и да си, настоявай да си спазват времетраенето на часа и да ти обясняват. И най- важното да имаш с кого да караш след като вземеш книжка, за да натрупаш практика, че ако само я изкараш и стои в чантата много от нещата се забравят. Дано не съм ти досадила, успех  Wink

# 201
  • Хасково
Аз искам да потвърдя в Хасково лекари няма ( говоря за всички), казвам го от личен опит. Съжалявам че някои се дразнят, но пореден случай на лекарска небрежност сполетя едно семейство. Съпричастна съм към това което се е случило. Разбирам че има неща които не могат да се видят по време на проследяване на бременност, НОООООО да ме извинявате има много неща които се виждат още в първите седмици от бременността. Не искам да изпадам в подробности! Да кажем че аз съм ходила при четирима от най-добрите в Хасково. Сега гледам детето си по болници.  Дами моля потърсете още едно мнение при наблюдение на плода в ранните седмици от бременността от компетентни лица - София, Пловдив... За здраве пари не се щадят още повече за здравето на вашите бъдещи деца. Това че не се е случило с вас не означава че сте застраховани. Ние сме напълно здрави семейства и ни се случи случка с децата ни. За съжаление не можем да си търсим правата си, защото държавата ги защитава, проверете това правно! Бъдете живи и здрави, вие и вашите семейства!

# 202
Здравейте  Хасково ,съществува ли още медицински център Венера в града Ви  на братя Миладинови 4 беше преди години.

# 203
Здравейте  Хасково ,съществува ли още медицински център Венера в града Ви  на братя Миладинови 4 беше преди години.

Ако имаш предвид кабинета на д-р Христова и д-р Стамболов - ДА все още са там!!!

# 204
  • Варна
Здравейте! Има ли клуб по народни танци за възрастни в Хасково?

За шофьорските курсове мога да препоръчам автошкола Дани-аутотех, при Ангел Стоев, много спокоен и разбран човек, часовете се спазват стриктно, никакви проблеми не съм имала, и много добре обяснява.

# 205
Мами някакви мнения за д-р Стоянка Прямова?Дъщеря ми е на 8 год и за втори път след прием на антибиотик се обринва цялата.Става в пъпки и петна червени.Получава алергия и трябва вече да я изследвам ,само тази докторка ми излезна в Хасково.Ако има и друг алерголог бих се радвала да споделите

# 206
Мами някакви мнения за д-р Стоянка Прямова?Дъщеря ми е на 8 год и за втори път след прием на антибиотик се обринва цялата.Става в пъпки и петна червени.Получава алергия и трябва вече да я изследвам ,само тази докторка ми излезна в Хасково.Ако има и друг алерголог бих се радвала да споделите-Предполагам гадния Аугументин сте пили. Ние имахме такава екстра като бебета. Добре, че бабата ни е педиатър та каза, че е от него. От тогава не пием АБ. Колелета, топки и навън, това му е майката. Големия го съсипах от АБ, нооо литъл дзвер не давам.  Stop

# 207
Здравейте, искам скоро да започна шофьорските курсове. Бихте ли ми препоръчали автошкола, която провежда такива курсове и сте останали доволни от нея. Ще се радвам на всякакви мнения Simple Smile

Автошкола Калпаков!!!

# 208
Не,пихме Клацид но на таблетки.Но това става за втори път.Първия път пихме Зинат на таблетки и пак така стана,сега пихме Клацид на таблетки и пак..............Много ми е боледувало детето и е пило същите антибиотици ноооооо на сироп и такова нещо досега не се е получавало.Докторката каза че няма разлика между сироп и хапче ноооо явно има или вече нзнам какво да мисля.Затова сега трябва да я водя на алерголог да видим какво ще кажат

# 209
  • България
Много отдавна чета коментарите за доктор Петров,той ме наблюдаваше през бременността,но май само ме е наблюдавал.Детето ми е със Синдром на Даун,операция веднага след раждането и куп други неща.Правих си Биохимичен скрининг,всички изследвания,без амниото-думите му бяха,че повече рискувам да го направя,защото карах тежка бременност,отколкото да не го направя.Съжалявам че се предоверих и за жалост има и други майки със деца със СД,които той ги е следял.Така,че момичета ,питайте,правете си всички изследвания и не се доверявайте само на един доктор.

Общи условия

Активация на акаунт