После обаче някои мои познати го похвалиха и по време на втората бременност се записах при него.
Естествено ходих и на прегледи в Пловдив ежемесечно, тъй като имам проблем с износването.
В третия месец една нощ имах ужасни болки и за да не пътувам до Пловдив, реших да отива тук. Обясних му подробно, а той ми каза, че нямало нужда сега да ме преглежда, да съм отишла след 20 дни да ми направи ФМ, хем да видя цветни снимки. И въпреки, че настоявах за преглед/ плащам си всичко на частно, не съм го искала безплатно/, не ме прегледа.
Тоя човек лекар ли е или фотограф?!
После в 5- ти месец поисках да ми пусне изследване на вагинален секрет, той ми вика " Ама ти да не очакваш да си стерилна, няма смисъл да пускаме нищо." Пак изрично казах, че ще си го платя, не искам направление. Пак не ми пусна.
По здравна каса ми се полагаха 2 или 3 безплатни прегледа- е, не ги получих, просто си " забрави" доктора.
Но пък винаги е ухилен до ушите и много любезен.
Наскоро чух за бебе , починало в 8- ми месец заради негово недоглеждане или некомпетентност, не знам.
От него са доволни или жени, които имат много леки бременности или такива, които се следят другаде и при него ходят само за успокоение да чуят сърцето на ехографа.