Хасково - 19

• 143 398
  • 759
  •   3
Отговори
# 210
Моето мнение за Петров беше , че е фотаджия.
После обаче някои мои познати го похвалиха и по време на втората бременност се записах при него.
Естествено ходих и на прегледи в Пловдив ежемесечно, тъй като имам проблем с износването.
В третия месец една нощ имах ужасни болки и за да не пътувам до Пловдив, реших да отива тук. Обясних му подробно, а той ми каза, че нямало нужда сега да ме преглежда, да съм отишла след 20 дни да ми направи ФМ, хем да видя цветни снимки. И въпреки, че настоявах за преглед/ плащам си всичко на частно, не съм го искала безплатно/, не ме прегледа.
Тоя човек лекар ли е или фотограф?!
После в 5- ти месец поисках да ми пусне изследване на вагинален секрет, той ми вика " Ама ти да не очакваш да си стерилна, няма смисъл да пускаме нищо." Пак изрично казах, че ще си го платя, не искам направление. Пак не ми пусна.
По здравна каса ми се полагаха 2 или 3 безплатни прегледа- е, не ги получих, просто си " забрави" доктора.
Но пък винаги е ухилен до ушите и много любезен.
Наскоро чух за бебе , починало в 8- ми месец заради негово недоглеждане или некомпетентност, не знам.
От него са доволни или жени, които имат много леки бременности или такива, които се следят другаде и при него ходят само за успокоение да чуят сърцето на ехографа.

# 211
Не,пихме Клацид но на таблетки.Но това става за втори път.Първия път пихме Зинат на таблетки и пак така стана,сега пихме Клацид на таблетки и пак.............. - "Прекрасни" широкоспектърни АБ, унищожават всичко, което трябва и не трябва. Безумие след безумие. Преди 50г., когато е била студент свекърва ми е научена, че преди избор на лекарство се пуска антибиограма. Да Ви е съветвал педиатър да го направите преди да Ви изпише АБ? И влизате в омагьосания кръг АБ след АБ, срив в имунната система, както бях с големия син...и тъпа и упорита, на градина, та на градина. Сега с малкия навън, и пак навън и на градина.  Много ми е боледувало детето и е пило същите антибиотици ноооооо на сироп и такова нещо досега не се е получавало.Докторката каза че няма разлика между сироп и хапче ноооо явно има или вече нзнам какво да мисля.Затова сега трябва да я водя на алерголог да видим какво ще кажат

# 212
Никога ,ама никога до сега не са ни правили антибиограма.Изписват си антибиотика и това е.............Sad

# 213
За антибиограмата бях чела, че не се използва при настинки и грипове, защото отнема време.
Докато излязат резултатите, 2-3-5 дни, заболяването може много да се усложни. При тези заболявания трябва бързо , навременно лечение.

# 214
За антибиограмата бях чела, че не се използва при настинки и грипове, защото отнема време.- А нужно ли при настинка и грип да се ползва АБ?
Докато излязат резултатите, 2-3-5 дни, заболяването може много да се усложни. При тези заболявания трябва бързо , навременно лечение- "Навременно" с широкоспектърен АБ? Че то е практика ежедневна, ежечасна, ежеминутна да се унищожава всичко с широкоспектърен АБ. Колко пъти Ви се е случвало личния лекар да Ви прегледа и да каже отново на преглед утре, ако да речем не сте от спешните случаи? Тази година малкия боледува и се предадох едва на четвъртия ден с високата Т. Признавам си, че не ходя и не искам да ходя при педиатъра ни.  Последният път разговаря със съпруга ми за бюджета на държавата ни, тъй като беше много развълнуван на темата. Явно иззе и функциите на икономистите. Така, че луда работа, боледува ли, стоп на градините и у дома, у бабин дом или у съседите, и така....

# 215
Мами моля за съвет за добър педиатър, от скоро живея в Хасково и нямам никакви наблюдения...Скоро ще ставам мама и не знам към кого да се насоча....  Praynig
Благодаря предварително!

# 216
Мами моля за съвет за добър педиатър, от скоро живея в Хасково и нямам никакви наблюдения...Скоро ще ставам мама и не знам към кого да се насоча....  Praynig
Благодаря предварително!
Аз съм доволна от Янева, много е мила с децата и винаги ти обръща внимание колкото и пъти да отидеш. За сега съм доволна от нея. Бебето ми е на 5 месеца и нямам оплаквания.

# 217
  • Хасково
Ние сме при д-р Христов и сме много доволни. Много е отзивчив, но има много пациенти.

# 218
Дами, много моля за препоръка за доктор (педиатър), който би се съгласил да прегледа детето в почивен ден  Praynig Не ми се иска да ходим в спешното (на неотложна помощ), защото предполагам какво ще излезе, искам друго мение. Ако не намеря, пак до тях ще опрем, естествено, но ако имате идея кой мкоже да практикува през почивните дни, моля, споделете   bouquet

# 219
Четвъртък, 15 май, от 11ч. - Бебешко кафе с ЛЛЛ. За повече информация, можете да погледнете тук  Hug

# 220
Здравейте, някой има ли впечатления от д-р Джонева като детски лекар. Искам да сменям нашата педи и ме насочиха към тази докторка. Ще се радвам на всякакви мнения Simple Smile

# 221
Дами, много моля за препоръка за доктор (педиатър), който би се съгласил да прегледа детето в почивен ден  Praynig Не ми се иска да ходим в спешното (на неотложна помощ), защото предполагам какво ще излезе, искам друго мение. Ако не намеря, пак до тях ще опрем, естествено, но ако имате идея кой мкоже да практикува през почивните дни, моля, споделете   bouquet

Др Деливълчев пише,ч е преглежда денонощно, нямам кординати обаче. Иначе от спешния дежурен кабинет( детски) миналите почивни дни нашият татко се сдоби с варицела.

# 222
  Здравейте, искам да се извиня че така нахлувам в темата. Ходя на курс за маникюр 2 пъти седмично в Хасково. Днес преподавателката ни каза че е добре от следващия път да си водим хора на които да правим. Аз не съм от Хасково. Искам да ви помоля ако някоя мама желая безплатен маникюр, да ми пише на лични за да се уговорим.

# 223
Здравейте, мили мами.

Искам да ви попитам как стоят нещата с детската кухня в Хасково - на каква възраст може да се записват дечицата, какви документи са необходими, от кои детски кухни сте доволни, общо взето всичко ми е пълна мъгла.. Благодаря предварително   bouquet

# 224
Здравейте мами Simple Smile)))!
Искам да Ви помоля да ме насочите на какъв спорт да запиша дъщеря си.
Установиха, че сърцето й прескача и ми казаха да я запиша на някакъв спорт.
Тя е на 12. Аз не искам да е нещо "с топка" - някакви танци гимнастика, но просто не знам клубовете.
Моля Ви дайте ми някакви идеи Simple Smile))
Поздрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт