Хасково - 19

• 143 422
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Мами някакви мнения за д-р Красимира Кинова ?Малката ми е болничка и смятам при нея  да я водя на преглед.Да сияние87,аз съм от Симеоновград

# 181
  • BG
Мами някакви мнения за д-р Красимира Кинова ?Малката ми е болничка и смятам при нея  да я водя на преглед.Да сияние87,аз съм от Симеоновград

Тя е инфекционист. Добър лекар.

# 182
Да да знам че е инфекционист,но не мога да случа на добър детски доктор.Преди време ходихме при д-р Румяна Цокова и бях страшно доволна.Но вече я няма в Хасково и не мога да случа на доктор.

# 183
Д-р Кинова е добър специалист.

# 184
Здравейте! Изчетох темата, но имам въпрос Smile И аз като повечето тук ще искам препоръки за добър гинеколог, но не става въпрос за бременност, а за раничка и папилома вирус. Тук в Хасково съм ходила до Добрев,Стойнова и накрая до Кабаков, но всеки се държи много неадекватно рецептата с поредния  антибиотик или глобули, малко имуностиуланти и вкъщи, даже Добрев ми вика "Споко де к'во си се втресла рака се развива за 3 години има време" , което незнам на вас как ви звучи, но за мен е крайно неприемливо лекар да се изказва по този начин за високорисков папилома вирус. Молбата ми е следната: Моля, кажете към кого да се обърна повечето казвате че в Хасково няма свестни лекари и  ходите в Пловдив изчетох много мнения за лекари там, но вече се обърках.Вие при кого ходите там моля за мненията Ви, адреси, телефони на лекарите Ви. Също моля ако някой има впечатления от доктор Янчо Делчев нека сподели. Благодаря предварително и се извинявам за дългия пост.

# 185
В Хасково наистина няма свестен гинеколог.При Делчев съм ходила няколко пъти и съм доволна- мил и внимателен е. Прегледа излиза около 60 лв. Мога да дам телефон ако се интересуваш.

# 186
В Хасково наистина няма свестен гинеколог.При Делчев съм ходила няколко пъти и съм доволна- мил и внимателен е. Прегледа излиза около 60 лв. Мога да дам телефон ако се интересуваш.
Благодаря за бързия отговор Simple Smile и аз все повече към него се ориентирам още повече че е и онколог.Ще бъда благодарна за телефонния номер Simple Smile

# 187
тел. за запазване на час е 038/634 262. Идва само веднъж на месеца. Мисля, че е тук утре и в неделя, но се обади за по-сигурно.Успех

# 188
Ходила съм при Делчев. като се напише в Интернет излиза и GSM защото понякога на другия не вдига никой

# 189
Моята сестра ходи при Делчев, мил, любезен, но до там... повече от 1 година ходи редовно, поне веднъж месечно, а резултат- нулев.
Пък и замислете се, ако беше толкова добър дали нямаше да приема в софийския си кабинет и да взима двойно повече за преглед/ щото цените в София са двойни/, вместо да бие път всяка седмица до Хасково.

# 190
aми дa имa известнa логикa aми зa Пловдив някaкви предложения зa лекaр. Зa дотор Христaмян син четох добри отзиви някой имa ли нaблюдения зa него. Имa и друго в моментa имaм нaпрaвление което искaм дa използвaм поне зa цитонaмaзкa и се чудя къде тук дa отидa поне дa видя резултaтa мисля си зa Недко Петров но се колебaя зa него кaкви впечaтления имaте.

# 191
Моята сестра ходи при Делчев, мил, любезен, но до там... повече от 1 година ходи редовно, поне веднъж месечно, а резултат- нулев.
Пък и замислете се, ако беше толкова добър дали нямаше да приема в софийския си кабинет и да взима двойно повече за преглед/ щото цените в София са двойни/, вместо да бие път всяка седмица до Хасково.
Той работи в София в 5та градска доколкото знам, затова идва рядко.
Аз бих препоръчала д-р Пиперкова. Работи в трета поликлиника в град Стара загора. Много съм доволна от нея като човек и специалист Peace
п.с. докторът иначе си е родом от Хасково и не разбирам защо цяла Б-я трябва да е  концентрирана в Сф. извинете за излишното мнение Peace Peace

# 192
Аз пък точно Пиперкова НЕ препоръчвам, иди при д-р Петров за цитонамазката, за това, както и контролен преглед при него няма проблем. Разбран и внимателен е.

# 193
мерси зa съветa точно тaкa смятaм дa нaпрaвя зa дa ползвaм нaпрaвлението и дa си видя резултaтa от цитонaмaзкaтa тъй кaто трябвa дa се нaблюдaвa рaничкaтa a зa лечението може би ще посетя доктор Делчев или някой в Пловдив(aко имaте препоръки зa лекaр в Пловдив отворенa съм зa предложения) още веднъж блaгодaря зa бързите отзиви нaистинa съм много притесненa.

# 194
Защо да няма свестен гинеколог в Хасково?Много се дразня на такива коментари!
Аз също имах проблеми,при мен беше цитонамазката 3 Б група,последва конизация.Резултата- последен стадии преди рак.Конизираха ме в Хасково,именно защото ми е писнало от прехвалени доктори,такива в големите градове,които гледат на теб като на портмоне и да те претупат,защото нямат време от многото си пациенти.Извинявай,ама да ме е страх да попитам нещо,или да се моля да ми отделят днес 5 мин време за да си задам въпросите,не е нормално.Преди да взема решение кой да ме оперира обиколих доста лекари.Тръгнах от Димитровград,минах през Хасково,от там в Пловдив и накрая пак в Хасково
Та на въпроса -оперира ме именно Кабаков в онкологията в Хасково.Щом имаш проблеми в тази област,ти трябва лекар който е добър в същата.Не гинеколог, а онко гинеколог.Пиперкова,Стоинова ,Памукова и т.н. всичките те са гинеколози,а онко гинеколози ,в случая има разлика и то огромна!Такъв /онко гинеколог / в Хасково е Кабаков,Делчев също е добър.Ако държиш да ходиш в Пловдив -Христамян,шев е на онкогинекологията
Какво очакваш от лекари като Добрев,Литов,Стоев..?Те са вече на по 100 години,за времето си може да са били добри,но отдавна трябваше да си гледат пенсията.Но не слагайте всички под един знаменател.Кехайов също е добър,макар ,че в момента не си точно за него.Мое лично мнение е,че щом Кабаков не е казал,че положението е сериозно,щом ти изписва само лекарства ,значи е така.
Благодарение на него аз съм вече ПАП 1 ,чакам второто си дете живот и здраве юни,и така ми е направена конизацията,че след като забременях ходих с Пловдив на консултация,защото беше под въпрос дали да ми се шие шийката /понеже е скъсена от конизацията/ ,за да не изпусне бебчо.Лекарите които ме прегледаха искаха да видят епикризата ,че наистина съм конизирана,казаха ,че изобщо не личи и че явно лекаря е бил голям професионалист.Конизирана съм януари 2013г. забременях септември 2013г. ако имаш въпроси питай,но се успокой и ще намериш решение на проблема!
П.С. На колпоскоп гледаха ли те?Какво точно ти каза Кабаков,Добрев го остави той сигурно и колпоскоп не знае какво е

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 23:43 от червенокоса вещица щастлива :-)

Общи условия

Активация на акаунт