Лакове за нокти- 85

• 53 326
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
   Ивче, знам, знам, надявам се Феята да разпръсне малко звезден прашец и да се съберем много хора за поръчката.  newsm17

`Милена`, страхотни маникюри! Особено много ми хареса тъмният лак, в комбинация с шампанското на China Glaze.

Силно стискам лакирани палци за изпитите и, между другото, всеки път, щом видя снимката на аватара ти, ми става едно такова умилително..., много е сладка!  Heart Eyes

# 556
  • Стара Загора
  Ивче, знам, знам, надявам се Феята да разпръсне малко звезден прашец и да се съберем много хора за поръчката.  newsm17

`Милена`, страхотни маникюри! Особено много ми хареса тъмният лак, в комбинация с шампанското на China Glaze.

Силно стискам лакирани палци за изпитите и, между другото, всеки път, щом видя снимката на аватара ти, ми става едно такова умилително..., много е сладка!  Heart Eyes

А, то няма голямо значение - доставката е долу горе същата. Да има долар разлика. Зависи и какво се поръчва, всеки път различно начислявало, но не е като от транса. Така че, ако си решила - драсни й. Peace Няма да ти дойдат повече от 10 лв бройката мисля.

Стискай палци и за моите изпити. Joy

# 557
  • Sofia
   Ами, то, аз ѝ драснах по-рано и май точно това инициира нейния post.  Mr. Green  Peace

Стискааам!!!  smile3503

# 558
Лака на Perfect sand 73 много ми харесва като го видя на маникюр, но като го видях в шишенцето ми се стори абсолютно различен от снимките да не кажа цигански.

# 559
  • Sofia
Лака на Perfect sand 73 много ми харесва като го видя на маникюр, но като го видях в шишенцето ми се стори абсолютно различен от снимките да не кажа цигански.

А, много си е хубав, според мен, ако, разбира се, харесваш кукленски, захаросани цветове.  Wink

Ето една снимка на съфорумка (надявам се, че няма да се разсърди):

# 560
О, да харесвам. Но като го гледах в Ремедиум цвета ми се стори коренно различен.

# 561
Не знам коя е Феята, но и аз искам още лакове на LA Girl! Моля ви, включете ме и мен! Praynig

# 562
Има ли възможност и аз да се присъединя към групичката за поръчване на лакове?  Rolling Eyes

# 563
  • Sofia
   Писах ви и на двете на лични.  Peace

# 564
  • София
В кой сайт са тези намалени ЛА?

# 565
# 566
  • София
Тенкс Simple Smile

# 567
  • Отвъд алеята зад шкафа
Поръчах си един Dazzling pink, лилавият и червеният ми се дублират със Зоя Аурора и Блейз, така че няма смисъл. Другите цветове не ми допадат.

П.П Дотук съм на 2 бр за 2014 г, остават още 8 за цялата година  Whistling

# 568
  • Belgium
gadamer, ама ти броиш ли ги?  hahaha

Аз само да споделя, че черния глитър на Флормар е непокътнат 4-ти ден  Shocked

Снощи само мацнах втори слой от топ лака на Джесика за освежаване и маникюрът е като току-що направен, което с тъмните цветове си е постижение. Много съм доволна  Laughing

# 569
  • на последния етаж
И аз си поръчах Zoya Payton  Heart Eyes
От къде?

Общи условия

Активация на акаунт