Лакове за нокти- 85

• 53 331
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
От известно време чета темата и имам въпрос( от който личи, че не съм много наясно с лаковите технологии Simple Smile ), та : слага ли се топ лак върху пясъчен такъв?
Не! Peace

# 631
Норе, благодаря!   bouquet

# 632
  • Sofia
От известно време чета темата и имам въпрос( от който личи, че не съм много наясно с лаковите технологии Simple Smile ), та : слага ли се топ лак върху пясъчен такъв?
Не! Peace

Не се слага само, ако искате да запазите пясъчния ефект. Аз, обаче, обожавам да нося пясъчните си лакове с няколко слоя топ отгоре, ефектът е разкошен, особено, ако в лака има и блестящи частици.  Heart Eyes Препоръчително е да не се слага и база, обаче аз не искам да рискувам да оцветя нокътната си плочка и затова винаги ползвам такава.  Peace

# 633
  • Пловдив
Аз също на пясъците слагам топ лак.

# 634
  • USA, Steak State
Какъв е смисълът да имате пясъци тогава?

# 635
  • Sofia
   Много често ги нося и без топ-лак за разнообразие, но, според мен, са много по-ефектни с такъв.  Peace

# 636
  • Belgium
Аз винаги слагам база под пясъците, изобщо не бях чувала, че се препоръчва да се носят без.

# 637
Аз винаги слагам база под пясъците, изобщо не бях чувала, че се препоръчва да се носят без.
Да Зоя без, но и аз винаги нося.

# 638
  • Belgium
Добре, а каква е логиката? Ясно е защо се носят без топ лак, но какво им пречи базата за нокти?  Thinking

# 639
  • USA, Steak State
Аз нося Зоя без основа.

На всичко останало слагам база, дори на холограмните.

# 640
Добре, а каква е логиката? Ясно е защо се носят без топ лак, но какво им пречи базата за нокти?  Thinking
Много по- хубав пясъчен ефект става и съхне светкавично буквално.

# 641
  • Belgium
При мен всички пясъци съхнат светкавично с изключение на Перфект.

Може да пробвам веднъж, да видя дали има чак такава драстична разлика в пясъчния ефект  Simple Smile

# 642
  • София
С малко закъснение...
Черно коте 13 благодаря!  Hug   bouquet
Ивче, стискам неонови джапанкови палци за изпитите!  Hug
kakaka, радвам се, че са ти били от полза  Hug Ти пък имаш много вдъхновяващ блог с красоти!   bouquet
Много ми е мерак да пробвам джели-сандвич, имам един Jolly Jewels, които супер много ми харесва,
но когато не се вижда блясъка на частичките, харесват ми матови, трябва да измисля с
кой лак да замаскирам лъскавината им.  Mr. Green

# 643
  • Пловдив
Какъв е смисълът да имате пясъци тогава?
Аз слагам 1 слой най-обикновен топ лак. Пясъчното пак се вижда, но не толкова грубо, ако мога така да се изразя.

# 644
 bye Здравейте, мацки, само надничам, че като почна да пиша и лаковете значително нарастват  Mr. Green
Обаче не може така, имам нужда от съвет. Както винаги се влюбих в нещо, което го няма вече и си търся подобие. Плиссс за хелп. На ей тази красота

opi silent stars go by

Общи условия

Активация на акаунт