Електронни четци - XII

• 60 399
  • 766
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
Ти много бързо се ориентира и се справи!
Питах, защото една позната си е взела Киндъл, но нещо й е трудничко. Пък ето, гледам теб и другите потребители тук - за нула време се сработихте с джаджата.

# 17
Ти много бързо се ориентира и се справи!
Питах, защото една позната си е взела Киндъл, но нещо й е трудничко. Пък ето, гледам теб и другите потребители тук - за нула време се сработихте с джаджата.

Ооо, не  Embarassed мъжът ми се оправя с тези неща, той е по техническите работи и от раз се справи, аз съм много зле - само знам как да си пусна книгата и да си я спра после  Joy за MailBooks-a да не говорим. Да ми е жив и здрав  Mr. Green

# 18
  • София
Жив и здрав да ти е! Но не си решила, не си се научила! Още повече, че явно има кой да ти покаже  Laughing.

# 19
  • София
Ох,мен тази техническата част много ме дразни и все сама се ровя и бъхтам  Laughing
Свалих го това Калибре, пък да видим дали ще съм достатъчно грамотна да работя с него.
Абе подготвям се  smile3508

# 20
Ох, тоя MailBooks и на мен ми е голям проблем, ако се навие някой на лични да ми обясни по-подробно от къде да го дръпна и как да работя с него, ще съм благодарна.   bouquet

# 21
  • София
Ох, тоя MailBooks и на мен ми е голям проблем, ако се навие някой на лични да ми обясни по-подробно от къде да го дръпна и как да работя с него, ще съм благодарна.   bouquet

"Дърпа" се от първия пост в темата. При разархивирането на файла се появява папка Документация, където всичко е обяснено.

# 22
  • Бургас
Да се запиша за начало, пък ако пуснат някой промоция да не изтърва. Аз съм Нуук и не се разделям с него, сега за Коледа взех  и майка ми такъв  Peace Меко казано това е една от най-добрите ми покупки.

# 23
Нуук има ли вграден речник. Ако не, откъде мога да си изтегля?

# 24
Нуук има ли вграден речник. Ако не, откъде мога да си изтегля?
Ако имаш предвид английско - български - няма. И аз търся.

# 25
english-english търся. Знам, че няма анг.-бълг. Да разбирам ли, че няма вграден?

# 26
  • Пловдив
Джия, мисля, че има вграден, защото онзи ден съм маркирала една дума и ми дава, че я няма в Оксфордския речник (явно вграден).

# 27

"Дърпа" се от първия пост в темата. При разархивирането на файла се появява папка Документация, където всичко е обяснено.

bouquet така се получава, когато чукча е писател, не читател!  Laughing

# 28
  • ВАРНА
На мъжо му пристигна Nook Glow Light ,хареса си го - бил много готин в сравнение с моя Киндъл 4  Joy така е - всяка лисица да си знае киселото грозде  Mr. Green Сега ще опаковаме за Коледа и след като добрия старец му го донесе (отново) ще дам подробно инфо за + / - на двата модела  Peace

# 29
  • София, България
И аз в новата тема, копирам си два въпроса от старата тема

"Освен това имам проблем с копчето, което уж връща страница назад. Ми никога не ме връща на предната страница, а няколко страници преди това, даже понякога прескача напред, после трябва да дам няколко страници напред или съответно назад, за да стигна там, където искам. Някой друг има ли подобен проблем  newsm78

И още едно нещо - имам проблем с подчертаването. По някой път се получава, но друг път, още като натисна "Start highlight" и то направо маркира всичко ... и не мога да си подчертая каквото искам, защо става така  Thinking"

Общи условия

Активация на акаунт