Електронни четци - XII

• 60 402
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
Честито и от мен за новите книжки Simple Smile

FAIRY MUM, тези сенки, за които говориш, да не би да идват от подсветката?

За зарядното - преди да поръчваш (ако решиш да ползваш такова на ток), провери си тези на мобилните, ако са от по-новите може да стане с тях  Peace

За батерията, и аз търсих инфо, но никъде не открих, май няма някакви особени правила - като излезе, че иска зареждане - зареждаш Simple Smile

# 46
  • София
Пробвах  Laughing - става. Вече имаме няколко книжки на моби формат. Сега ще пробвам и PDF. Много благодаря за насоките Laughing

# 47
Да се похваля и аз с Kindle 4, реших да ъпгрейдна (на пръв поглед е доста по-добро от Nook-a), най-вече контраста, за дизайна да не говорим.
Не успях да намеря ръководство, има ли нещо по-специално при първото зареждане на батерията? Ще трябва да намеря  WI-FI, като за начало.  Grinning

Нуук ли си имал?

# 48
Идвам да ви се оплача  Cry Много съм тъжна! След празниците ще се наложи да занеса моя Нук на сервиз, а е на едва два месеца ... Онзи ден гледам, че батерията (заредена 3 дни преди това и използван около час) е на 0% Shocked Включих го да се зарежда вечерта и вчера сутринта го изключих от захранването ... Не съм го ползвала, Wi-Fi е изключен, а днес батерията вече е на 54% ...
Толкова съм ядосана и тъжна  Cry

# 49
Зизу,
не тъжи,
а в Немския Амазон иди
и Киндъл си купи!!!

# 50
  • София
Здравейте отново Simple Smile
Как да конвертирам с Calibre формати word и pdf. Когато искам да ги сложа в меню Конвертиране на книга, не дава да ги кача  newsm78. Същевременно намерих един  онлайн конвертор и от там става, ама аз искам през calibre  http://www.online-convert.com/result/28ad1bb77b1509adb3c73513c8d5c46f

Също така, може ли да ми кажете, как да си прехвърлям книгите в cloud на амазон. Вече и от там почнах да свалям free Simple Smile

Ама е голям кеф да четеш  Joy . Днес докато чаках детето 1,5 ч се изкефих максимално и то навън на силна слънчева светлина.

# 51
Ама е голям кеф да четеш  Joy . Днес докато чаках детето 1,5 ч се изкефих максимално и то навън на силна слънчева светлина.
Факт! На мен също ми се налага да чакам и до сега четях на телефона, ама вече е друга бира  Grinning

# 52
  • Според сезона
Аз пък да попитам какъв е правилният начин и момент да се променят заглавията на книгите като се качат в калибре, за да излизат в Киндъла? При промяната на формата понякога ми се променя и името на книгата и в Киндъла излиза като неизвестно заглавие/автор.

Това се оправя с  Калибрето през меню edit metadata

# 53
 nestinarka,
  bouquet

# 54
Аз пък да попитам какъв е правилният начин и момент да се променят заглавията на книгите като се качат в калибре, за да излизат в Киндъла? При промяната на формата понякога ми се променя и името на книгата и в Киндъла излиза като неизвестно заглавие/автор.

Това се оправя с  Калибрето през меню edit metadata

От там може да се слагат и корици на книгите, които си нямат.  Peace

# 55
Прочетох от първа страница, че Sony reader трябва да се рутне, но как по-точно, къде трябва да се пипне? Ако някоя добра душа може да помогне?  PraynigКачвам в Epub формат и не ми ги чете книгите.
Признавам, не съм чела другите теми. Само първа страница.

# 56
  • Там, където ме обичат
Зизу,
не тъжи,
а в Немския Амазон иди
и Киндъл си купи!!!

Няма нищо там. Само най- евтиния.
Някой да знае дали в Брюксел има Пейпъруайт и на каква цена?

# 57
Зизу,
не тъжи,
а в Немския Амазон иди
и Киндъл си купи!!!
Ако исках Киндъл щях да съм с такъв.
Ако исках да поръчам от чужбина също щях да го направя ...

Проблема с батерията ме вкара в тъч Shocked До 54% падна за около 3 дни и от тогава до сега (4 дни от предишния пост) е мръднала с 8% след четене няколко пъти.
Вече започвам да се съмнявам, че проблема е в оригиналното зарядно  Tired Три пъти го зареждах с него и батерията падаше доста бързо (включително и първия път), а когато го зареждах с едно от зарядните за телефон издържа 3 седмици с всекидневно четене ... Оф, дано проблема да е в това, защото не искам да чакам цял месец докато го ремонтират ...  ooooh!

# 58
  • Там, където ме обичат
Четох някаква промооферта, която позволява реклами. Как да съм сигурна, че няма да попадна на такава досада

# 59
  • Deutschland/HE
Попаднах на някаква промооферта, която позволява реклами. Как да съм сигурна, че няма да попадна на такава досада

Аз съм с такъв и рекламите не пречат на четенето. Рекламите се появяват,  когато четеца не се ползва и не са някакви агресивни, а корица на нова книга. Ако киндъла не се регестрира в сайта на Амазон няма да виждаш рекламите.

Общи условия

Активация на акаунт