Електронни четци - XII

• 60 416
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз вече установих доста бързо падане на батерията newsm78. Какви са тези 8 седмици - незнам. Може би ако не го включваш  Wink. Два дни откакто съм го заредила и батерията е наполовина. Е чета по 3-4 часа и то предимно вечер, когато е включена посветката на PW.

Относно рекламите, мен не ме дразнят изобщо. Не се появяват докато четеш, а само когато си в менюто на началната страница. Ние се регистрирахме в Амазон и е пълно с безплатни книжки.

Киндъла е най-полезната вещ, която съм купувала от доста години назад. Не може да и смогнем с детето Joy

# 61
Прочетох от първа страница, че Sony reader трябва да се рутне, но как по-точно, къде трябва да се пипне? Ако някоя добра душа може да помогне?  PraynigКачвам в Epub формат и не ми ги чете книгите.
Признавам, не съм чела другите теми. Само първа страница.

Децата ми имат последните два модела на Сони. Нищо не сме рутвали. Качвам в Epub и си ги чете без проблем.

# 62
Прочетох от първа страница, че Sony reader трябва да се рутне, но как по-точно, къде трябва да се пипне? Ако някоя добра душа може да помогне?  PraynigКачвам в Epub формат и не ми ги чете книгите.
Признавам, не съм чела другите теми. Само първа страница.

Децата ми имат последните два модела на Сони. Нищо не сме рутвали. Качвам в Epub и си ги чете без проблем.
Много добре за вас Simple Smile, но на мен не ми помага.  Пробвах и в Ebup, и в текстов формат, но не става, а си пише, че ги поддържа тези формати. Ако някой може да ми каже, в какво се изразява това рутване, ще съм много благодарна. Моделът е PRS-505.

# 63
^ А дали е възможно да не ги слагаш в подходяща папка? newsm78

# 64
И аз вече установих доста бързо падане на батерията newsm78. Какви са тези 8 седмици - незнам. Може би ако не го включваш  Wink. Два дни откакто съм го заредила и батерията е наполовина. Е чета по 3-4 часа и то предимно вечер, когато е включена посветката на PW.:

Да не би тези 8 седмици да са за този, който е без подсветка? С нея се съмнявам, че ще изкарва толкова дълго, защото тя не се изключва напълно, т.е. нон стоп дърпа.
Моят е без и изкара 3 като се оказа, че първите 2 въобще не съм го изключвала  Embarassed сега вече разбрах как и ще видим колко ще издържи  Simple Smile

# 65
Да не би тези 8 седмици да са за този, който е без подсветка? С нея се съмнявам, че ще изкарва толкова дълго, защото тя не се изключва напълно, т.е. нон стоп дърпа.
Моят е без и изкара 3 като се оказа, че първите 2 въобще не съм го изключвала  Embarassed сега вече разбрах как и ще видим колко ще издържи  Simple Smile
Как го изключваш? Аз като натисна копченцето отдолу се включва скриин сейвър, ама подозирам, че имаш нещо друго предвид?  newsm78
Моят като гледам ще издържи около седмица и нещо. Наистина доста чета и wi-fi е вързан постоянно (не го ползвам, само е вързан към мрежата).

# 66
Как го изключваш? Аз като натисна копченцето отдолу се включва скриин сейвър, ама подозирам, че имаш нещо друго предвид? 

"За изключване на устройството бутонът се задържа натиснат за 7 секунди, докато екранът му не стане тъмен."

http://myebook.bg/Downloads/Kindle_4_WiFi-quick_start_guide_Bulgarian.pdf

Аз не броя секундите, но лампичката като започне да мига го пускам, екранът е напълно изгаснал  Peace

# 67
Здравейте!
Искам да попитам-много съществена ли е разликата между Киндъл 4 и пейпъруайт?
Четох характеристиките-като че ли най-голямото подобрение е във екрана,и се чудя заслужава ли си 100лв отгоре,или не?

# 68
Paperwhite е с touch screen за разлика от 4 ката  Peace

# 69
По-удобно ли е  с тач скрийн?Простете за невежеството ми ,но не разбирам от техника

# 70
 Аз никога не го изключвам, седи си на скрийнсейвър.  Grinning Трябва ли да се изключва? Издържа по около месец.

Paperwhite освен, че е с тъч, е и с подсветка. Прецени си кое би то било по- удобно. Най- добре отиди до Технополис и се разгледай, за да избереш.  Peace

# 71
да, по-удобен е тъч скрийна

# 72
да, по-удобен е тъч скрийна

Зависи за какво. На мен например не ми е удобен. Аз не си пиша бележки из книгите и не го ползвам за нищо друго освен четене. Като хартиена книга.

# 73
По-удобно ли е  с тач скрийн?Простете за невежеството ми ,но не разбирам от техника

Зависи какво търсиш. Наистина иди и разгледай, всеки човек усеща нещата различно. За мен е ужасно неудобен тъча и задължително исках без. Но и аз като bgmama_4 не пиша бележки и т.н., трябва ми нещо, което да е максимално близо до хартиената Simple Smile

По-назад споделих и че копчетата за прелистване са сложени отстрани (и от двете страни), така че като я хванеш, пръстът ти идва точно на тях, въобще не мърдаш при прелистване Simple Smile

# 74
  • София
По-удобно ли е  с тач скрийн?Простете за невежеството ми ,но не разбирам от техника

Като нов собственик на Paperwhite, но без да имам мнение за Kindle 4 бих казала че много му се радваме на tuch - a. Но аз чета предимно на английски и постоянно си водя някакви бележки. Също така, чета предимно вечер или рано сутрин и удобството да не светваш нощна лампа и да не будиш човека до теб си е голямо предимство. Преди постоянно четях на таблет или на телефон и след половин час ме боляха очите. При четеца няма такова нещо. Единственото нещо за което съжалявам,  е че не си го купих по-рано Joy

Общи условия

Активация на акаунт