Електронни четци - XII

• 61 623
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Днес ми дойде Киндъла Simple Smile Е, не е PW, обикновен е, но съм много щастлива и идвам при вас Simple Smile

# 646
Първи отзиви за Кобо Гло - много ни харесва, а подсветката е задължителна, поне за нас, разликата с и без подсветка е доста голяма. Изключва се напълно.

# 647
  • Пловдив
Загледах се в този модел на Покетбук, но не мога да разбера от описанието има ли подсветка, защото ако не може да се чете на тъмно, ми отпада като опция за избор. И ако някой ползва този модел, моля да сподели отзиви.Или пък да предложи подобен на горе-долу същата цена. Peace
http://www.emag.bg/ebook-chetec-pocketbook-basic-touch-624-siv-p … -ww/pd/DYQGJBBBM/

# 648
  • Варна
Загледах се в този модел на Покетбук, но не мога да разбера от описанието има ли подсветка, защото ако не може да се чете на тъмно, ми отпада като опция за избор. И ако някой ползва този модел, моля да сподели отзиви.Или пък да предложи подобен на горе-долу същата цена. Peace
http://www.emag.bg/ebook-chetec-pocketbook-basic-touch-624-siv-p … -ww/pd/DYQGJBBBM/

Няма вградено осветление.
Виж Nook Glow light, който се продава за около 140 лв в продавалник.

# 649
  • DE
Намерих си евтин четец при китацие, че ми омръзна да чупя дисплей  ooooh!
Може ли някой да даде съвет относно характеристиките, че малко не разбирам  Blush

http://www.banggood.com/AL-E700-Ebook-7-Inch-Screen-4GB-Ebook-Re … ion-p-913263.html

# 650
# 651
# 652
  • Ямбол
Намерих си евтин четец при китацие, че ми омръзна да чупя дисплей  ooooh!
Може ли някой да даде съвет относно характеристиките, че малко не разбирам  Blush

http://www.banggood.com/AL-E700-Ebook-7-Inch-Screen-4GB-Ebook-Re … ion-p-913263.html
Технологията електронно мастило липсва, а това прави четците предпочитани пред таблетите. С други думи - вероятно е осакатен таблет.

# 653
# 654
  • Варна
Имам въпрос относно Киндъл Пейпъруайт. Когато маркирам дума от книга на английски, свалена от Интернет, Киндъл не разпознава, че е на английски и съответно не дава обяснение от речника. Този проблем го няма, ако отворя "Гордост и предразсъдъци", която си беше на устройството.
Имам стандартния речник на Oxford, не съм инсталирала друг.

# 655
  • Ямбол
Ясмина, да не би да е някакъв скан документа?

# 656
Аз давам първи отзиви за Кобо Гло - много ни хареса, даже не може да си го разделим (нищо че е подарък за него  Mr. Green). Подсветката се изключва напълно, но за мен е абсолютно задължителна, днес през деня по едно време стана тъмно, включих я на ниска степен и стана идеално за четене, а вечер е незаменима  Peace Дизайна му е много хубав, не натоварва очите самият четец, свалям и си качвам книги и документи без проблем (не чете Doc i docx - чете txt или ги правя на epub), тъч скрина е много добър също, ако реша да купя още един ще е същият  Flutter

# 657
  • Варна

Не, epub е. При книгите, свалени от сайта на Амазон, се разпознава езика. А при тези от интернет ми извежда, че не е разпознат езика.

# 658
  • Ямбол

Не, epub е. При книгите, свалени от сайта на Амазон, се разпознава езика. А при тези от интернет ми извежда, че не е разпознат езика.
Е как Киндъл чете epub?
Аз имам книги от нета и си ги разпознава добре.
Сега ми е сменен речника, но не вярвам да има някаква разлика.

# 659
  • Варна

Е как Киндъл чете epub?
Аз имам книги от нета и си ги разпознава добре.
Сега ми е сменен речника, но не вярвам да има някаква разлика.

Имах предвид, че е свалена като .epub, а после Calibre я конвертира при прехвърлянето.

Със стария ми Kindle keyboard го нямаше този проблем.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт