Електронни четци - XII

• 61 623
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Киндъл купен от Амазон като подарък - как стои въпроса с гаранцията, той като се регистрира в амазон и свърже четеца към WiFi ще го разпознаят (сериен номер и т.н.), не е за мен и за това питам. На фактурата няма серийни номера (2 броя са), т.е. освен датата и магазина от който е купем (amazon.de) -и някакви странни номера - друго няма...

# 706

Обърнах целия  нет  да  намеря  въпросната  програма , тк  в книгата има  терминология и   се налага  да копирам и превеждам не е  като  да четеш любовен роман  Mr. Green.
EPUB Converter  се казва  програмата Simple Smile Може да си  я изтеглите от  тук
http://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-convert-kindle-to-pdf/#!zWPme

# 707
И аз вече горд собственик на http://www.kobo.com/koboaurahd
 newsm44

# 708
Като го поразгледаш пиши отзиви, моля!

# 709
Като го поразгледаш пиши отзиви, моля!

Имам 2 Киндъла но така ми се иска такъв с подсветка Tired Скоро ще "замижа" и ще купя Wink

# 710
  • Бургас

Да ти е честит! Grinning И аз ще чакам за отзиви, още нищо не съм взела.

# 711
Аз вече се сдобих и с калъфче за Кобото, само дето едва се добирам до него от мъжа ми, той нали си го намери преди РД-то, сега съм му казала за моя РД още едно Кобо, ама розовото или синьото  Mr. Green

Не знам калъфчето колко е читаво все още, но на вид поне е супер, четецът пасва идеално в него  Peace

# 712

Да ти е честит! Grinning И аз ще чакам за отзиви, още нищо не съм взела.

Не знам какво те интересува, а и това е първия ми четец. Лесно се борави с него, без посветка е сив екрана, но не пречи, аз така си чета.

# 713
Е как Кобо Аура да няма подсветка?  Rolling Eyes

# 714

Има предвид, че когато е без нея, т.е. изключена, екранът е сив Simple Smile

# 715
  • Бургас
А на Киндъла е бял екрана нали?
Боже, чета, гледам и по-голяма каша ми става. ooooh!

# 716

Има предвид, че когато е без нея, т.е. изключена, екранът е сив Simple Smile

Аааа верно бе  Simple Smile Да и на Гло модела е така - сив е, но на мен ми пасва много добре  Wink

# 717
Да Ви се оплача....
Дребният  най-вероятно е стъпил/скочил на книгата и сега нищо..... yahoo_49 Даже и компютърът не я отчита за нищо.smile3518

(Въздиш) ще трябва да си харесам нещо, че много е ползвана вкъщи книгата и сега има недостиг един такъв...  Tired

# 718
Да Ви се оплача....
Дребният  най-вероятно е стъпил/скочил на книгата и сега нищо..... yahoo_49 Даже и компютърът не я отчита за нищо.smile3518

(Въздиш) ще трябва да си харесам нещо, че много е ползвана вкъщи книгата и сега има недостиг един такъв...  Tired

Аркади, каква е книгата? Ако е Киндъл и не е минала една година от покупката, можеш да им пишеш. Дори при такива инциденти имат случаи, в които са пращали нова книга безплатно.

# 719
Тц.
Марката е Diva и вече над година сме с нея - от Технополис ако не се лъжа я взехме. Съмнявам се да има такива неща, за които пишеш... Wink
Сега се чудим каква книга да си вземем.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт