Електронни четци - XII

• 60 407
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Сега се чудим каква книга да си вземем.  newsm78

До каква цена?

# 721
Тц.
Марката е Diva и вече над година сме с нея - от Технополис ако не се лъжа я взехме. Съмнявам се да има такива неща, за които пишеш... Wink
Сега се чудим каква книга да си вземем.  newsm78

За Киндъл споделям от личен опит. Даже от два опита. За Дива нямам информация наистина.
А за нова книга - през януари поръчахме 4 Киндъла от немския амазон. Общо с доставката на Габко ни излязоха по 100 лева. Пристигнаха за 10 дни.

# 722
  • Варна
До 30-ти март Kindle Paperwhite е намален от 109 на 99 паунда в английския амазон.

# 723
  • София
Ама че неприятно Дива!
На сега ще си купиш още по- хубав четец Hug

# 724
Наистина неприятно. Надявам се, че новият, който ще избереш ще ти служи дълго и безпроблемно!   bouquet

# 725
Здравейте, от скоро съм с Киндъл 4 и въпреки подробните обяснения на 1-ва страница, все пак искам да ви попитам - мога ли да си купувам книги в  epub формат с  DRM защита, които после да конвертирам в  моби или др.формат поддържан от Киндъл?

# 726
  • Deutschland/HE
Здравейте, от скоро съм с Киндъл 4 и въпреки подробните обяснения на 1-ва страница, все пак искам да ви попитам - мога ли да си купувам книги в  epub формат с  DRM защита, които после да конвертирам в  моби или др.формат поддържан от Киндъл?

да, можеш. Към Calibre се инсталира една добавка и могат да се форматират книги с DRM защита във формат mobi. Лятото го правих и не си спомням от къде я изтеглих, но като напишеш в гугъл то излиза Simple Smile

# 727
мерси Simple Smile ще я потърся

# 728
Мерси за съчувствието и пожеланията!  bouquet
Надявам се да е хубав - ще е изненада май май...  Simple Smile

# 729
Здравейте, аз съм с Nook 7 инча с подсветка. За 6 месеца никакви проблеми, само радости ми носи  Mr. Green

Взех от Продавалник за 130 лв. нов.

# 730
  • Ямбол
Кой модел Нук е седем инча?

# 731
Кой модел Нук е седем инча?

И аз се зачудих. Имат 7 инчов таблет, но за четец сега научавам  Thinking

# 732
6 инча е Нука ,за 130лв с подсветка няма как да е 7 инча,таблета на Нук е по -голям но той е цветен и няма как да е 130лв абсурд!

# 733
Здравейте!

От доста време не съм теглила книги на Киндъла ми, днес реших да изтегля от Читанката и нещо не ми се получава. Чудя се къде греша..... Някой идея?
Преинсталирала съм компа, дали не съм изтрила нещо за Киндъла, което помага за теглене?

# 734
  • Ямбол
Здравейте!

От доста време не съм теглила книги на Киндъла ми, днес реших да изтегля от Читанката и нещо не ми се получава. Чудя се къде греша..... Някой идея?
Преинсталирала съм компа, дали не съм изтрила нещо за Киндъла, което помага за теглене?
Нещо не можах да разбера, как ги теглиш на Киндъла, пък компютърът ти бил преинсталиран.
Ако ги прехвърляш от компютъра на устройството чрез копиране и поставяне, трябва да ги сложиш в документите на Киндъла.
Ако ползваш програма например Калибре, тогава тя или я има, или я няма, средно положение следствие на преинсталиране не може да има.
Освен това директно ли качваш, не конвертираш ли файла преди това?

Общи условия

Активация на акаунт