Електронни четци - XII

• 60 395
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
До сега съм правила така: Киндъла свързвам с компа чрез USB кабел. От Читанката намирам книга и свалям на компа в txt.zip, резархивирам и качвам на Киндъл-а, но явно неща не правя.....
Успях ли малко да обясня?

Киндъла ми е от 3 години, и чак съм в шах сега, защо не ми се получават нещата. newsm78

# 736
  • София
Рейчо, както ти е казала Лиляна, свалените книги слагай в Киндъла, но в папка Documents!

# 737
Вени, сега виждам, че папката ми documents е ShortCut, може би това ми пречи, как да я оправя?

# 738
  • Ямбол
Вени, сега виждам, че папката ми documents е ShortCut, може би това ми пречи, как да я оправя?
Това е сериозно прецакване, ако е на устройството. И няма общо с компютъра.
Тук вече не съм компетентна. Не му разбирам на софтуера на Киндъла.

# 739
  • София
В Computer трябва да виждаш като устройство Kindle. Не знам с каква буква е, може да е D, E, F... Свържи Киндъла, погледни кое устройство е, отвори го и вътре вече трябва да виждаш папка Документс.

# 740
Вени, аз те разбрах, но kато кликна върху папка documents и ми дава съобщение, че не може да се отвори щото е shortcut.

# 741
Здравейте, знаете ли дали Киндъл може да превежда от английски на български с речник? И ако да какъв да си инсталирам? Thinking

# 742
  • София
Вени, аз те разбрах, но kато кликна върху папка documents и ми дава съобщение, че не може да се отвори щото е shortcut.
О, никога не ми се е случвало! Освен да пробваш да направиш папка  newsm78?

Златка Дикова, има такъв речник за Киндъл, потърси линкове из нета или старите теми. Моят остана на стария лаптоп, иначе щях да ти го изпратя.

# 743
  • Варна

Това ми прилича на вирус. Случвало ми се е точно същото с флашки. Забравих вече с коя антивирусна ги махах. Пробвай с тази, която имаш.

# 744
И аз си мисля, че е вирус, така прочетох в нета.... Crossing Arms

Как да махна паролата на Киндъла, много ме дразни, а някой от децата я е сложило.  ooooh!

# 745
Здравейте  Simple Smile

Нова съм тук и току що се регистрирах. Може ли да помоля да ми препоръчате добър четец до 300лв.? Ще го използвам ежедневно по 2,3 ч.

Благодаря Hug

# 746
Кобо Гло е моето предложение  Peace

# 747
  • Варна
Скрит текст:

Това ми прилича на вирус. Случвало ми се е точно същото с флашки. Забравих вече с коя антивирусна ги махах. Пробвай с тази, която имаш.
Днес след като включих Nook към компютъра не се виждаше папката с книгите, а само Digital Editions с кориците и анотациите. С калибре обаче можех да прехвърлям книги. Като написах в адрес-бара на Ws Explorer F:\MyFiles\Books обаче папката се отвори, въпреки, че не се виждаше.

Пробвай по този начин.

# 748
  • Стара Загора
Имам въпросче...как да си направя папки с книги в киндъла. От компа ли...или...Има някой книги които са ми поредица и искам да ги отделя в една папка.

# 749
  • София
Трябва да си регистрираш киндъла, след това ще ти се появи опция да правиш колекции, т.е. папки.

Общи условия

Активация на акаунт