Бебешката количка - цяла наука за второ висше №25

• 80 703
  • 789
  •   1
Отговори
# 720
идеалната комбинирана количка не съществува. Масово майките, след около 9 мес. възраст на бебето си купуват друга количка.
Аз си бутах моята до 2 г. и половина и спрях само защото се притеснявах от лошите погледи на хората, че детето ми е голямо. Въпреки, че последните месеци я ползвахме само за обедния сън на сина ми, през което време можехме да отдъхнем с мъжа ми и с приятели на заведение. А сега се прибираме вкъщи.  Tired Много си я обичах и не съм си и помисляла за друга. Ходихме на 2 екскурзии в чужбина и там се уреждахме с летни колички, за да може да обикаляме - е нямаше такива нерви, нито сина ми спеше като хората в тях, а аз запъвах навсякъде.  Peace

И аз така - бутах си го в количката до 2г и 3-4 месеца докато не минахме на триколката му. Той много си обичаше количката  и на мен ми беше удобно - събирах всичко необходимо в багажника.Не че е била кои знае каква количка - кангаро Виктория, но пък е широка и на детето му беше удобно да си полегне дори и на две години и да поспи. Летните колички никак не ни бяха удобни - нито на нас нито на него.

# 721
Като за 2ра - лятна количка искам с две ръце да ви препоръчам Еспиро Актив! От два месеца съм с нея и за мен това е най-леката, маневрена и удобна количка! Сгъва се много лесно и заема много малко място, има напълно легнало положение и много дълбок сенник!
Първоначално исках да заменя старата си количка / Stokke Xplory /  с Britax b-agile , Mamas and Papas Armadillo и Maclaren .
Отказах се от първата, защото степенката за крачетата не се вдига и трябваше да спи с краката надолу, мен лично това ме притесни, а при другите два модела, че нямат преден борд .. но , като цяло всички са със страхотен дизайн!  Simple Smile

# 722
Как Еспирото ще е лека количка? В сайтовете я дават 8.5кг, толкова беше комбинираната ми количка на Мамас и Папас. Нея с бебето вътре нямаше как да я вдигна по стъпала, или нещо подобно ако се наложи.
Нямаше да се разделя с нея ако не беше тясна горе в рамената...за това хич не са помислили за съжаление.

Трябва ми мнение за тази количка.
http://www.tesco.com/direct/obaby-atlas-v2-stroller-lime-stripe/ … mp;skuId=213-9710

Много ми харесват цветовете, лека е и т.н., но се чудя все още.

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 12:52 от Maryse

# 723
Здравейте дами! Толкова много изчетох, че направо се обърках накрая  smile3511
Последно съм се спряла на тази количка, но преди това искам да чуя коментар от вас ( много е важно за мене):
http://detski-magazin.com/kombinirani/101-chicco-trio-scoop-klab … ska-kolichka.html
Ще съм ви много благодарна, ако напишете вашето мнение за тази количка   bouquet

# 724
I10_vn, много харесвам 3ото на Чико. Simple Smile За мен са си супер, просто този път бях решила да дам по-малко пари за количка.
Бебчето кога се очаква? Ако е лятото в нашите адски жеги, коша за новородено е малко кофти...защото в него въздух почти не влиза.

# 725
Здравейте мами!
Някой може ли да сподели някакви впечатления от триколката на bebeconfort High-Trek?

newsm78 Толкова много колички има и варианти, че вече се обърках тотално Simple Smile Добре, че имам още време докато се появи бебчо Simple Smile

Ето и линк:http://www.bebeconfort.com/products/pushchairs/strollers/high-trek.aspx

# 726
I10_vn, много харесвам 3ото на Чико. Simple Smile За мен са си супер, просто този път бях решила да дам по-малко пари за количка.
Бебчето кога се очаква? Ако е лятото в нашите адски жеги, коша за новородено е малко кофти...защото в него въздух почти не влиза.
Бебето се очаква съвсем скоро - най- късно до 2 седмици. Иначе гледах едни снимки и е показано, че има опция да се махне част от сенника на зимния кош и остава само една мрежичка.
Относно цената и на мене ми е висока на нормалната и цена, но в момента е намалена в Хиполенд за 744 лв. newsm53

# 727
  • В центъра на Вселената...
Момичета, ще съм благодарна да споделите мнение за ABC design mamba, abc design cobra и АBC design 3 tec. Ако е обсъждано, ще помоля за линк към старите теми. Благодаря

# 728
  • have faith and be patient ..
Здравейте момичета ! Искам мнение за количка за новородено със големи надуваеми гуми - добър ли е избора за помпащи се гуми с амортисьори за нашите "градски" условия ? Без значение ,че трябва да се помпат или ,че се пукат гумите - интересува ме возията и проходимостта с тези гуми  Peace

п.п. търсих със търсачката да е писано за надуваеми или надувни гуми , но уви  Confused  сори ако се повтаря въпроса  Rolling Eyes

# 729
  • Варна
Големите надуваеми гуми возят най-меко и преминават през препятствия най-плавно. Бутала съм 5-6 различни колички, никоя не се бута така плавно и леко както с големите помпащи гуми.

Но трябва да се отбележи, че друсането на другите колички понякога не е недостатък, а предимство. Детенцето на приятелка заспиваше в количката само след преминаването през няколко дупки.  Mr. Green

# 730
Здравейте момичета ! Искам мнение за количка за новородено със големи надуваеми гуми - добър ли е избора за помпащи се гуми с амортисьори за нашите "градски" условия ? Без значение ,че трябва да се помпат или ,че се пукат гумите - интересува ме возията и проходимостта с тези гуми  Peace

п.п. търсих със търсачката да е писано за надуваеми или надувни гуми , но уви  Confused  сори ако се повтаря въпроса  Rolling Eyes

Espiro Atlantic 2014  Peace

# 731
Мерси ,аз съм си харесала много видове , търся мнение за количка с такива гуми - удобна ли е за разбитите ни улици ? Hug

Нещо от сорта на http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Super-Luxury-paint- … or/860575456.html

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 16:36 от С. Алекс

# 732
С. Алекс, от китайски сайт ли смяташ да купуваш количка за толкова пари?

# 733
Имате ли мнения и впечатления за X-Lander X-cite?
http://www.novobebe.com/bebeshki-kolichki-stolcheta-i-aksesoari- … -2-v-1-comic.html

# 734
С. Алекс, от китайски сайт ли смяташ да купуваш количка за толкова пари?

разбира се ,че да ,от години всичко си купувам от чужди ,най-вече китайски сайтове .. тези по нашите магазини от къде мислиш че са .. само че цената им е увеличена x 2, x 3  Peace

Общи условия

Активация на акаунт