Аватарнa Tема 46 - Коледно-Новогодишна

• 23 099
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Всички сте прекрасни!

Ройс, обичам нестандартните картини. Твоята се вписва точно.  Hug

Всички сте запаметени.

# 541
  • Сопот, Пловдив

Ройс, хареса ми рисунката. Много е яко чувството да те рисува някой и после да си я гледаш. Grinning Аз имам портрет от някакъв уличен художник едно време по Слънчев Бряг. Че съм си избрала тогава и някаква кичозна "генералска" рамка. Joy И гордо висеше в дома на родителите ми. Crazy

Аз тази я нямам всъщност при мен, само снимката ми е.
Скрит текст:
Първо, че е огромна, колкото мен е висока, после - художника си ги продава и припечелва понякога от тях. Моята не знам дали я е продал, защото ние си поразвалихме отношенията впоследствие. Имахе някаква кратка забежка, когато ме рисува, после той искаше сериозни неща, а мен вятър ме вееше на бял кон  Grinning , аз на 22, той по-голям, от друг град, само до връзки от разстояние ми беше, пък и точно тогава си планирах местенето от Сопот в Пловдив и не ми трябваха усложнения. Помня иначе нощта, когато ме рисува, цяла нощ стоях така и се наплюх на ум сто пъти, че не си избрах някоя по-поседнала или по-полегнала поза. Помня как у тях имаше само някакво счупено радио, което хващаше само Хоризонт и цяла нощ слушахме някакви превъзнесени разкази на журналистка за посещението й в Япония  Joy . Преди това цял ден се чудехме каква поза и каква идея да изберем, и двамата сме фенове на гръцката митология, та знаехме, че ще е нещо в тази насока. После, когато вече не бяхме в добри отношения, ми писа, че по-подходяща героиня от митологията не съм могла да си избера - само мъка съм му била донесла.  Embarassed  Twisted Evil

# 542
  • в огледалото на живота
Някой за съвет... Blush

# 543
  • В Космоса
Аз. Peace

# 544
  • в огледалото на живота
Пращам  Hug

# 545
И аз съм тук, ако има нужда  Simple Smile

# 546
И аз съм тук сега.

# 547
Ако има нужда-и аз съм тук Peace

# 548
  • в огледалото на живота
Готова съм!! Wink
Благодаря на консултантките  Hug

# 549
Ето ме и мен накрая.
Готова съм със събирателния пост, но едва ли ще дочакам 12 часа...
Ще го пусна утре сутринта.

# 550
Надявам се да не е твърде късно, ето ме и мен с нещо носено, но любимо.

# 551
Селен, ще те добавя!  Hug
Също и всеки друг, който има желание. Поста ще го пусна утре сутринта.

# 552
Благодаря, Мимии Hug

# 553
И аз съм готова. Peace

Ройс, хареса ми рисунката. Много е яко чувството да те рисува някой и после да си я гледаш. Grinning Аз имам портрет от някакъв уличен художник едно време по Слънчев Бряг. Че съм си избрала тогава и някаква кичозна "генералска" рамка. Joy И гордо висеше в дома на родителите ми. Crazy

Акаша  newsm78 цял ден се чудя тоя художник дето те е рисувал как е успял да събере косата ти на картината.  Laughing Heart Eyes, сигурно е ползвал двоен лист  Hug

Ройс благодаря че сподели картината, хареса ми, но не можах да позная като кой си рисувана, не че разбирам много от изобр. изкуство де   bouquet

# 554
Аз като видях рисунката на Ройс, се сетих за едни снимани от мен картини... Направих си комбинация, но ме досрамя да я сложа.  Embarassed
Утре ще ви я покажа.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт