Аватарнa Tема 46 - Коледно-Новогодишна

• 22 622
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • В Космоса
Стейси, сещам се за кое харесване става въпрос. Точно тогава си казах "Сега ще ме разконспирират, ама хайде от мен да мине". Joy Иначе не разбрах от тогава ли ми го знаеш или "При това знам за твоя фейс от много отдавна"?

# 721
  • КиТ
Вили това е драма от 1 година моля те,не мога си намеря място  Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party
 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing
Стейси трябваше по-рано да кажеш  Crossing Arms

# 722
  • В Космоса
И кво толкова се радваш, вижда ли се нещо интересно? Laughing

# 723
  • Варна
Стейси, сещам се за кое харесване става въпрос. Точно тогава си казах "Сега ще ме разконспирират, ама хайде от мен да мине". Joy Иначе не разбрах от тогава ли ми го знаеш или "При това знам за твоя фейс от много отдавна"?
Ми Акаша, и аз съм там от харесващите! hahaha От снимка на съфорумка.

Пламииии,  Crazy, укротѝ се! Grinning

# 724
# 725
  • КиТ
Еми не,две снимки и половина,важното е че те открих и сега се вълнувам Joy

# 726
  • В Космоса
Стейси, какво от снимка на съфорумка? не разбрах какво казваш...

# 727
  • Варна
Стейси, какво от снимка на съфорумка? не разбрах какво казваш...
Ми харесах снимката на съфорумката(постната тук), знам ти първото име, видях същото име, харесало снимката, отворих ти профила и те познах по снимките. Това е.  Laughing

И на Селенчето съм засичала профила, и на Плами, И на Роис. И други има. Laughing

# 728
  • КиТ
Коя е тая съфорумка Whistling

# 729
  • В Космоса
 Grinning Hug

# 730
  • КиТ
Бре Стейси скрита лимонка ша излезе  Crazy

Селен пък и тя е много прикрита,как я откри и нея  Thinking Crazy брей  newsm78

# 731
  • Варна
Бре Стейси скрита лимонка ша излезе  Crazy
Laughing
Докато се размятат свободно фейсове в темата, така ще е.
Не е никакво чудо.
Някои даже не помня сега как да ги намеря. Laughing

Да попаднете на мен-няма нищо, но все пак имайте едно наум, че не е трудно.

На някой ако не му е скрит имейла в профила, а с него е регистриран във фейса-достатъчно е да му копираш имейла и да го постнеш във фейс-и излиза.

# 732
Почти безобидн@, благодаря за помоща
Скрит текст:
май ще е картичка с пожелание и парички, по практично ми изглежда Wink

Да, аз наскоро намерих едно такова пликче забравено  от деня с питката и много му се зарадвах  Crazy Много удачен подарък.
Да е жива и здрава рожденничката.

Абе вие луди ли сте с тоя ФБ  Joy? Сещам се аз за харесванката, но въобще и не си правих труда да гледам кой харесал, кой не. Нали пишете тук, какво по-различно има там? Аз си го направих, за да играя игри. По едно време в офиса не работехме, а разцъквахме ферми. Та и до сега общо взето за игри го ползвам, затова и не се "сприятелявам", много много, че е досадно да изпращам на хората покани за игри.

# 733
А, прикрита, не съм толкова прикрита, Плами Crazy Подозирам, че хич не съм трудна за откриване, ако реши да ме търси човек. Но пък хич не обичам личния ми живот да е на показ пред един куп близки и не толкова близки хора, така че не съм си обновявала профила от векове, пиша по някой и друг коментар, цъкам една игра и това е.

С малко закъснение - Зеленоочке, да ти е жива и здрава рожденничката! Желая ѝ много щастие, усмивки, успехи и късмет! Hug

# 734
  • Сопот, Пловдив
Да са живи и здрави всички рожденици!   bouquet

на Селенчето съм засичала профила, и на Плами, И на Роис. И други има. Laughing

Стейси, мен ако искаш направо ме добави  Grinning  . Това в смисъл да кажа, че нямам против, не че настоявам, уважавам желанието на всеки д не добавя хора от бг-мама в профила си. Аз да си призная, имам 1-2 приятели във фейса, които знам че са аватарки, но не съм сигурна кое име на кой профил тук отговаря. Но няма да кажа кои, да не се излагам. Много.  Grinning

Темата е почти изписана, но ще правя нова утре през деня или вечерта, дано не ни заключат, ако минем 50 стр., нещо не ми се занимава в момента.

Общи условия

Активация на акаунт