Дядо Коледа бързо ти при нас ела,мамите от ИБ те чакаме с усмивка на уста-тема13

• 19 625
  • 695
  •   1
Отговори
# 585
И на мен сватята ми липсва  newsm78 Да не сме я разсърдили нещо?

Мойто чедо заспа и вече мога спокойно за един час да си изпия кафето  newsm44

# 586
Теди да се оправя малкото детенце.
Малеее много болни тая зима  ooooh!

ПС.Попаднах на това и много се смях  hahaha

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 15:07 от sigma

# 587
  • При моето слънце
За много години, банда  Hug
Поспаланчо, да ти е много здрав и доволно щур рожденика   bouquet
Честито на Зузи, нека малката Радина да расте здрава, безгрижна и винаги усмихната  Hug
Хубава слънчева събота на всички  Hug

# 588
  • Варна
Ех, днес цял ден сме на вън или на гости , на връщане минахме по булеварда на окръжна и си помислих сега там нейде е Зуза и малката Радина, дали се гушкат вече Heart Eyes

Ходихме на гости на моя съученичка от гимназията, с три деца, близнаци момче и момиче и кака първолак, как им се радваше Лиян не е истина, много обича да е сред деца  Crazy

Дани, работната седмица мина добре, благодаря ти, навлизам лека полека в работният процес, хем се радвам да съм сред колегите и в джаза като цяло хем за малката ми е мъчно , едни такива смесени чувства  Crazy............дано се подобри свекър ти и да се успокоите  Hug

И да ви споделя , снощи за първи път заспа без бибата, скрих я, търси я но и казах че я е дала на Том и те се смее, дано се успокои и скоро забрави , сега и на гърне ако я науча , цена няма да има  Mr. Green

# 589
  • shumen
Либре,благодаря.И ние се разходихме добре днеска.Излизахме 2 пъти за целия ден.В Понеделник мисля да направим и ние една разходка из града и хем да посвърша малко работа.
Месечко пише в Искам бебе,а тука не.Незнам защо,но нещо ни изостави тука.

# 590
Честита рожба, мамо Зузи!  Да ви е жива и здрава малката Радина и много да ви радва!   Hug

Да се оправят болните, ей!   Naughty

# 591
  • shumen
Добро утро!
Как спахте?Сервирам Ви кафето и закуската и изчезвам,че малкия човек ме дърпа нанякъде и той май не знае накъде.

# 592
  • София
Дани, мерси за закусчицата! Много съм гладна. Simple Smile
Добро утро и от мен...след тежка нощ!
Снощи Анди трябваше да яде последно в 12. В 23,30 почна да реве яко точно на глад. Забаламосвах го малко още да поизчака. Към 23,45 вече реших да го храня...Не беше и спал от три чАса. Е няма такова дърпане и рев! Никога не се е дърпал така от шишето и не е ревал така вечер. Почудихме се какво да го правим. С много зор се успокои леко, но така и не яде. Само около 70 мл. Заспа...Беше уморен от рев. И спа до 9 сутринта. После яде и спа до 11. Ох, дано е било някаква стачка само, че не искам да се повтаря.
Оплаках се...
Хубава неделя на всички!

# 593
  • В къщурката на хълма на феите
ние си имаме първи кътник - горе в дясно, обаче с много старание я гледам как нон-стоп гризе неща и отляво, та и там чакам включване съвсем скоро .. айде да излизат, че малко мира да имаме преди тези долу да са решили и те да я захванат Whistling

# 594
  • Габрово
Мецанке, честит първи кътник на Ема, със здраве да си го ползва  Mr. Green. Ха дано другите да ви дадат почивка, че Ика изкара първия на 16 мес., а останалите 3 наведнъж - следващия месец  ooooh!.

# 595
  • shumen
Меци,ха дано другите ви оставят малко на мира.Дени е още с 8 зъба,но чакам да започнат да избиват другите скоро.Тези дни се събужда по 100 пъти на нощ и се разнасяме по час и накрая го вземам при мен и заспива.

# 596
И ние не сме спали. Въртя се, пъшка, свива се, папка... Аз съм придремвала между даването на бибата и циците, но за Хриско не знам. В 07:20 като го нахраних го взе ММ и поспах непробудно час и половина. Това ми беше. Сега го чакам пак да яде, че спи и го връчвам на който го иска, а аз лягам, че едва гледам.
Наболява ме гърлото та да поискам мнение и тук. Мога ли да пия осцилококцинум, инфлуцид, хомеожен или да пръскам тантум верде. И какви чайове мога да пия.

# 597
  • София
Тони, за тантума няма проблем. За другите не знам. Дано Хриско скоро си направи режим и да си почиваш повече.  Hug
Аз се сетих да питам нещо. От няколко дни забелязвам, че Анди докато яде си събира очите, за да си гледа шишето. Това притеснително ли е и има ли как да го избегна? Иначе не го прави, но когато яде - да.

# 598
  • Варна
Тони, осцилококцинум може да пиеш без проблем, аз даже давам профилактично на Насето ( майка ми е лекар и хомеопат, съгласувала съм го с нея и с педиатър   Peace)
Весе, може би просто си гледа шишето, Насето като му давам вода понякога прави така  Thinking Ние тази седмица сме на офталмолог, така че ще питам.

# 599
  • до едно тепе
Здравейтеее.
Благодаря ви за милите пожелания за моя младеж. Hug
Тоничка аз смучех хомеожен, осцилококцинум също. Чай шипка и липа мисля можеш да пиеш Peace
Мецо честит ви първи кътник. Другите дано не ги усетите как излизат Hug
Ивапче и при нас така със зъбите. Само че в рамките на 2 месеца изкара 4 кътника и 4 кучешки. По 2 по 3  на веднъж ги вадеше. Добре че беше лятото та не се разболяваше много. Някакви индикации да ви поникват вторите кътници имате ли вече  newsm78 Че нашите никъде ги няма Thinking
Весе знам, че вероятно искаш да му изграждаш режим, но като иска да яде по-рано му давай. Много се изнервят, ако седят гладни,а и като са уморени не се и нахранват както трябва, а само колкото да не им стърже коремчето и заспиват.  Peace Моя звяр и сега е така-ако е много гладен и му се спи хапва набързо малко и после се дръпва, не иска и отива да си ляга Peace
Онзи ден разглеждах снимки.Прекрасни са ни всичките дечица Heart Eyes
Сега ще кача няколко в общия албум

Общи условия

Активация на акаунт