Дядо Коледа бързо ти при нас ела,мамите от ИБ те чакаме с усмивка на уста-тема13

• 19 632
  • 695
  •   1
Отговори
# 570
Поспаланче, да ви е жив и здрав порасналия мъж! Да е здрав, щастлив, да слушка, да ходи на ясла с желание и по-малко да боледува! Hug
Зузииииии, честита рожбичка! Официално добре дошла в нашите редици! Пожелавам на Радина здраве, много късмет и приключения в живота! Да расте слънчево и щастливо дете! На теб бързо възстановяване, а на тати - наздраве! Hug
На мен явно не ми стигат всичките глупости на главата ми, та вече имам и болно дете. Tired

# 571
Честито и тук мила Зузи  Hug Добре дошло сред нас, скъпо дете! Нека растеш здраво и щастливо, умно и красиво! Да радваш мама и татко и цялото семейство! Hug

Честит рожден ден и на Слав  Hug
Да бъде все така лъчезарен и усмихнат и много безгрижно детсктво  Hug

# 572
  • Варна
Ехаа, най сетне , добре дошла на малката принцеса Радина  Heart Eyes, да е жива и здрава , да радва цялото семейство със своя нежен смях и усмивки , честито майче Зуу, вашето щастие е вече в твоите прегръдки , да сте живи и здрави  Hug, бързо да се възстановиш  Hug

Посланче, да ви е жив и здрав малкият Слав, всъщност той вече е малък мъж нали  Heart Eyes, пу пу , весел празник и планина от подаръци за послушко  Hug

# 573
  • София

Зузооооо, добре дошла при мамчетата вече   bouquet  bouquet  bouquet

# 574
  • Габрово
Поспалане, да ви е жив и здрав порасналия Слав. Много усмивки и весели игри, особено в яслата, му желая  Grinning.

Зузи, честита ви Радина    bouquet  bouquet  bouquet. Вече си имате всичкото щастие на света, желая ви спокойно да му се наслаждавате  Hug. Много хубаво име сте избрали!

# 575
Честит рожден ден Слави,да си много послушно дете , най-вече да си здрав и да радваш мама!
И тук добре дошла на Радина-кенгурина  Heart Eyes

# 576
  • Варна
Честит Рожден Ден на Слав, да е много здрав, весел и щастлив   Hug

Добре дошла и тук на малката Радина  Hug

# 577
Честита втора годинка на батко Слав  Heart Eyes

# 578
  • Варна
Честит Рожден Ден на Слав !!! Да ви е жив и здрав Поспаланче !!!

Зузи, добре дошли на теб и малката Радина ! Бъдете много здрави !

Хубав ден на всички, аз изгубих думи, толкова много се радвам  Grinning

# 579
  • София
Честито! Да е жива и здрава малката Радина! Да носи много радост на мама и татко и да расте будно и щастливо дете! На мама бързо възстановяване!

Поспаланчо, честит празник на малкия Слав! Да е много здравичък и щастлив!

# 580
Зетя и снахата заедно ще празнуват  Mr. Green
Теди, бързо да се оправя хубавелка  Hug

# 581
  • В къщурката на хълма на феите
Зетя и снахата заедно ще празнуват  Mr. Green

от устата ми го взе Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз цял ден нахилена ходя и обявявам, че съм станала леля, мъж ми и той не остава по-назад Mr. Green той като цяло е доста предпазлив към моите приятелки, обаче има много сериозен сантимент към Зузка и Тедка и редовно ме пита как са, поздрави праща, абее с две думи сериозна работа Mr. Green

# 582
  • Сливен
Само део не ревнах от умиление - Честита ти дъщеричка Зузи, пожелавам на малката Радина  да е много здрава и щастлива, да расте и хубавее и много радост да ви носи     bouquet
Честит Рожден Ден и на Слав - и той да е жив и здрав и да има най-прекрасното детство   bouquet

# 583
  • shumen
Теди,да се оправя скоро малката принцеса.
Либре,как изкара на работа седмицата?
Месечинке,да не си се разсърдила нещо и затова да не пишеш тука.
Ние се разходихме и малчо се наигра на воля.Сега спинка и после пак,че иначе не ми се мисли какво ще става.
ММ замина за София.Свекъра уж е по-добре,ама като го чух по тела ми се дорева.Едвам говори и става и не се знае докога ще изкара така.

# 584
Честит рожден ден на Слав, да е жив и здрав, много весело детство   bouquet

Добре дошла на малката Радина, да е жива и здрава, да расте весело и послушно дете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт