„ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали" - тема 6

• 94 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 15

Да бъде Коледата ви незабравима,
а годината - неповторима!
Да сте здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!

# 16
Преди има няма година Жерар де Пардийо стана гражданин на Русия и вече се снима в третия сезон на Зайцев+1.
За сериала и участието на Жерар де Пардийо

Малко клюки Известный актер признался, что он в восторге от съемок в российском кино. http://www.tele.ru/news/zherar-deparde-snyalsya-v-sitkome-zaytsev-1/

# 17

В лесу родилась ёлочка

# 18
Олег Погудин " Динь - динь динь"

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 17:47 от nataly_gr

# 19
Честита Коледа!   love001

# 20
Привет, привет  

Честита  Коледа!
Влюбена Коледа и Емил Димитров

# 21
Предлагам ви един нежен и романтичен филм създаден  по мотиви от разказа на О’Хенри "Елка с сюрпризом".
Рождественская мистерия (2000) на режисьорите Юрий Фетинг и Андрей Кравчук

Приказка  за любовта разказана ни от  Алексей Кравченко и Чулпан Хаматова с невероятната поддръжка на Александр Абдулов, Сергей Шакуров, Алёна Хмельницкая  и др.

Он-лайн на руски http://tfilm.tv/21827-rozhdestvenskaya-misteriya.html
Приятна отмора в празничния ден!

# 22
А това е приказката за нашите най-малки съкровища. Да се потопят в приказния свят на Ханс Кристиян Андерсен и неговия Храбър оловен войник

# 23
Частушки новые русские бабки

# 24
# 25
В миналата тема писахме за сериала Жаркий лед Сега видях, че Star Media го качват с добро качество в You Tube. Реших да го погледна ...и изненада още в началото Rolling Eyes Не казвам, само загатвам, че разпознах любим актьор  не само на мен  Joy Joy
Затова реших да го предложа отново. В момента са сложени до шести епизод, но всеки ден допълват.

http://www.youtube.com/watch?v=g6TUckaiVOM 1- ви епизод, останалите следват

Молодая талантливая фигуристка Наталья Трофимова и ее партнер Виктор Молодцов борются за первенство в чемпионате России. На кону поездка в Европу на чемпионат по фигурному катанию. Соревнования подходят к концу, претенденты на победу уже определены. Понимая, что их шансы невелики, Наталья и Виктор идут на риск — включают в свою программу сложную поддержку. Однако во время выступления Виктор ошибается и роняет партнершу на лед... Врачи выносят Наталье жестокий приговор: ее травма несовместима с профессией фигуристки. Но для Натальи спорт — вся ее жизнь. И она настроена решительно снова выйти на лед...

В ролях: Екатерина Гусева, Роман Костомаров, Анна Большова, Алексей Ягудин, Алексей Тихонов, Александр Тютин, Борис Невзоров,

Жаркий Лед. Трейлер. StarMedia. Мелодрама. 2008

# 26

На фейсбук страницата на Първи канал, има гласуване за сериалите от 2013.

Подписчики нашей страницы на фейсбуке проголосовали так: на первом месте - "Оттепель", на втором - "Нюхач", на третьем - "Разведчицы", четвертое место у "Вангелии". Все сериалы идут с минимальным отрывом голосов друг от друга.

А, аз още не съм стигнала до "Оттепель"  Sad   ooooh!

# 27
Скрит текст:

На фейсбук страницата на Първи канал, има гласуване за сериалите от 2013.

Подписчики нашей страницы на фейсбуке проголосовали так: на первом месте - "Оттепель", на втором - "Нюхач", на третьем - "Разведчицы", четвертое место у "Вангелии". Все сериалы идут с минимальным отрывом голосов друг от друга.

А, аз още не съм стигнала до "Оттепель"  Sad   ooooh!
Оттепель newsm12 newsm12 newsm12
А защо няма Пепелnewsm78 - Един сериал, който според мен е на пъти по- интересен от ОттепельОттепель, не че е лош, но не носи този драматизъм на Пепел или Разведчицы, та дори и на първите серии на Вангелия. Той е един такъв  Thinking , не знам как да го определя по-точно носещ "криза на съществуването" или "криза на очакването", ако се съди по заглавието.
Личните ми очаквания за филма бяха по-големи. Исакова Циганов и естествено Ефремов бяха  newsm10 и песните чудесни, но нещо не ми достигаше. Даже на няколко пъти   smile3524 по среддата на сериите  Joy Joy Joy

# 28
За малко да изпусна празника - загледана в "Условия контракта"...
Поздравявам всички ви със светия празник Рождество Христово!
Традицията повелява празничните дни да са "празни".
Пожелавам на всички вас дни, празни от грижи и болести, от тревоги и неприятности!
И тъй като в природата всяка празнина се запълва, то нека тази е с вяра, надежда и любов!
Весели, весели празници и спокойни делници!

# 29
Привет, привет 

Някога, когато писах за Павел Меленчук споменах, че с този филм започва неговата стремителна филмова кариера. Днес ви предлагам точно този филм, защото е Новогодишен, душевен и мил, а и освен това и тематично е свързана с днешния ден на бащата - С Новым годом, папа! (2005) на режисьора Ольга Перуновская

Когато се снима във филма Паша е 10 годишен, а през Новата 2014 ще навърши 20.
Изненадата за мен в този филм е Дмитрий Орлов (III). Този грубоват на вид актьор, когото съм свикнала да виждам предимно в силови роли, тук е толкова нежен, състрадателен и добър, а на места даже и комичен. Освен тях във филма участват още Ольга Понизова, Игорь Арташонов, Татьяна Исаева, Сергей Юшкевич и др.

На Нова Година Алеша отново е сам. През деня, майка му е дежурна в Бърза помощ, а вечерта ще е с приятеля си Олег, а програмата за Леша е Новогодишна елха в местния клуб и вечер с една неприятна бизнес дама – майката на Олег. Но нещата не стават така както са планирани, защото Леша се впуска в едно Новогодишно приключение с Дед Мороз от клуба с едничкото новогодишно желание -  да намери своя татко

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/movie/s-novym-godompapa.html
Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт