„ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали" - тема 6

• 94 342
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Привет, привет!!!

След дълга битка да спася компютъра, или поне информацията, която изгубих безславно  smile3518 smile3518 smile3518, от днес съм с чисто нов компютър.

По-добре това - Рюмка водки на столе и Григорий Лепс, вместо студената вода, която пих  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 616
Точно преди 10 години на екран излиза филмът  Водитель для Веры (2004) с режисьор Павел Чухрай. Той донася на създателите си над 20 кинонагради.

Защо избрах този филм?

1.   Защото е един прекрасен филм и, разбира се, е в темата.
2.   Защото е изигран от класен актьорски състав Игорь Петренко, Алёна Бабенко, Андрей Панин, Екатерина Юдина, Марина Голуб  и разбира се незабравимият украински актьор Богдан Ступка в ролята на генерала 
3.   Защото действието във филма се развива в Крим.
4.   И защото този филм е израз на чудесно творческо сътрудничество между руските и украински кинотворци.

Он-лайн на руски http://kinobanda.net/film/1360

# 617
А този филм изгледах по първи канал на руската ТВ докато страдах без комп. Това е последният и недовършен филм на актьора Адрей Панин
Може би и затова финалът му ми прозвуча като своеобразно сбогуване с него.

Гетеры майора Соколова  (2014 – 8серии)

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/series/getery-mayora-sokolova-serial.html

Филмът си заслужава и искрено го препоръчвам !

Приятно гледане!

# 618
Натали, добре завърнала се и честито нов компютър! Grinning Да му се радваш дълго ти и ние покрай хубавите ти предложения Peace

Минавам през темата за да ви кажа, че има нови/стари сериали с Бг-превод:

Преди време бях гледала и писала в темата за Агент особого назначение -3 Появиха се първите два филма и аз им се зарадвах, защото си харесвам Сергей Перегудов като нестандартно ченге.

Операция «Ударная волна»

И  готин Павел Трубинер във военна униформа, може да се види тук с превод. Само 4 епизода са.
Знаете къде да ги търсите Grinning

За малко да забравя, започнал е превод и на четвърти сезон на  Засега само на три епизода. Очилаткото- зубър го няма, за мен е хубаво, че едвам му траех героя. Mr. Green Всичко останало си е на място Peace

# 619
Натали, добре си се завърнала, много ни липсваше )))

Честит ти нов компютър, само хубави емоции да получаваш от него )))

С предложението ти за Игор Петренко сме на една вълна отново ...от два дни гледам негови снимки с Катя Климова и даже днес му разглеждах филмографията да си набележа нещо интересно, а ето ти си направо с готова идея )))  bouquet

Наденка пък ме зариби по Григорий Антипенко, та от няколко дни насам между новите филми, заглеждам и по някой от по-старите филми на този красавец. Много харесах '45 секунд' , а също и 'Верю'.

Кажете нещо за 'Этим вечером ангелы плакали ', мисля да го видя при първа възможност, но някак заглавието ми звучи депресиращо  Wink  newsm78

# 620
Лор, ако си решила да гледаш "Этим вечером ангелы плакали ", запаси се със солидна доза издържливост на мрачни, тягостни събития. Лично на мен ми беше тежък. Но пък какъв Антипенко! Най-много харесах " М+Ж" , "Допустимые жертви" ," Последняя минута-8 серия"и, разбира се "Человек без пистолета"

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 22:52 от sovabg

# 621
изгледах 'Кружева' )))

много сладък филм, като приказка )))

а Иван Жидков както винаги чаровен  Two Hearts

совичка, благодаря за идеите...наредих ги в листата, днес ще гледам М+Ж ))) Heart Eyes
там пак виждам Нели Уварова до Антипенко )))

# 622
Привет, привет!!!

Табор уходит в небо  - Темперамент и страст

# 623

Для того, чтобы корректно узнать возраст женщины, достаточно спросить, сколько раз она смотрела "Иронию судьбы".

Oх, как ми се иска да отговоря, че съм го гледала около двадесет пъти... Sad Joy

Имам още два епизода от втори филм за Синдбад, и си давам почивка от шпионажа Wink Най вероятно ще я започна с Кружева Поемам го Ванята Жидков, мъка ми е като знам, че е отново на ергенския пазар Mr. Green  Хубава неделя! Peace

# 624
Попаднах на този филм и мисля да запълвам пропуските, започвайки от него - Если ты не со мной (2014 – 4 серии) на режисьора  Игорь Мужжухин,

В основата на сюжета е любовта между циганката Зарина и млад лекар.  newsm78 май има и още един претендент за сърцето на Зарина.

Анонсът звучи доста обещаващо.
„Зарина – цыганка из табора, свободная и красивая. Сын самого барона без ума от Зарины и готов связать с ней свою судьбу. Но, вопреки правилам, цыганская девушка влюбляется в «чужака» - молодого врача из столицы Алексея. Избранник Зарины отвечает ей взаимностью и, улучив удобный момент, похищает героиню..
Влюбленным придется преодолеть немало препятствий на пути к счастью: подлость бывшей подруги из табора, преследования оскорбленного отказом бизнесмена и неприятие неравного брака родственниками.. Удастся ли им сохранить любовь”

Да видим.... Naughty Thinking

В ролите са  Сесиль Свердлова, Михаил Пшеничный, Алексей Нестеренко, Екатерина Жемчужная,Лариса Лужина, Илья Алексеев, Владимир Коренев, Татьяна Космачева,Алеса Качер, Сергей Эрденко, Сергей Комаров (II), Ирина Пулина и др.

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/series/esli-ty-ne-so-mnoy-serial.html

Приятно гледане!!!

# 625
И още една песен от Табора...

# 626
Един музикален поздрав за всички, които съчетават "руската" тема с турски любимци Wink Нашата приятелка Ети, която ни радва от години с хубави клипчета, е използвала руска музика за този:

Omer + Elif    Пока мы молоды..

# 627
момичета, най-сетне ...

Дубровский

в замунда на руски...

не знам отде са го докопали наш'те, при положение, че още в никой сайт не се е появил  Mr. Green

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=399354&rated=1

поправка - от вчера и онлайн )))

ето тук е с хубаво качество на звука )))

http://1kinobig.ru/drama/21296-dubrovskiy-2014.html

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 18:53 от lor

# 628
Лор, хубаво че се поправи, така и аз ще мога да го погледна Grinning Изгледах Кружева , взех си дозата романтика и нови дантели...и пак ми се прииска нещо криминалесто  Embarassed Ами, захапвам си Перегудов с дузинката епизоди от първи сезон на Агент особого назначения . В трети сезон ми беше харесало това, че два епизода правят една завършена история. Дано и така са почнали, шест качествени филма в сезон. Слагам ви заставката на сериала, жестоко е направена в стил Джеймс Бонд  Peace

# 629
наденка, ти все жестоко ме зарибяваш, после няма откъсване ..))))))

ей така като рече Антипенко...познай как карам сега наред цялата му филмография Laughing Laughing

сега с този Агент...май пак ще захапя стръвта  Laughing

а ти изгледа ли 'Охота' с Павел Трубинер ?

Общи условия

Активация на акаунт