„ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали" - тема 6

• 94 305
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро! Grinning Предлагам ви запис от церемонията по награждаването на най- добрите теленовели и сериали за 2013г. Нямам време да я гледам в момента, само разбрах, че Оттепель е спечелил в осем категории.

https://www.youtube.com/watch?v=1XVgZ26GFlA

II Церемония Вручения Премии АПКиТ

# 691
Привет, привет!!!

Вече не смогвам да  #Crazy предложения ви , пък и все нови и нови филмчета излизат ooooh! ooooh! ooooh!

Ето, днес видях, че е качен за он-лайн гледане още един сериал Кукушечка (2014 – 8 серии) – музикална комедия на режисьора Григорий Константинопольский с прекрасния актьорски дует Катя Вилкова и Костя Крюков. Видя ли ги тези двамата очакванията са ми за взрив от емоции.  Joy Joy Joy

Във филма са се снимали още  Алексей Кортнев, Анна Михалкова, Александр Гордон (II), Евгений Стычкин, Артём Ткаченко, Гарик Сукачёв и др.

Това е написано за сериала в  кино-терт.ру „События сериала разворачиваются в современной Москве, и судьбы главных героев удивительным образом связываются… Как всегда зритель увидит в картине и любовь, и преданность, и дружбу, и предательство, и ненависть. Кто-то остается человеком в любой жизненной ситуации, а кто-то бросается в крайности, совершенно забывая про все законы морали и совести…

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/series/kukushechka-serial.html
Ето го и в youtube
1-ва серия https://www.youtube.com/watch?v=G2ycrAWgBuc&list=PLWJ-sdKtBn … QoPC3oz2iX2xXvNZW 
Другите следват.

Слагам го в списъка –да си чака реда. Naughty

# 692
ох, много харесвам Екатерина Вилкова   bouquet

много ми е истинска с играта си  Heart Eyes

благодаря, натали  bouquet  bouquet

аз обаче съм се заинатила на "Возмездие' и Григорий  hahaha hahaha hahaha hahaha

обаче Наталия Антонова е в такава тъпа, дразнеща и не знам как още да я определя роля, че ми иде да я удуша  Mr. Green

обаче ме кефи как свършва всяка серия с надпис "моли се тази вечер той да не сънува теб" Joy Joy Joy , щото все сънува хора, които трябва да умрат  Mr. Green

# 693
  • по пътя
Аз с нетърпение чакам новия филм на Константин Хабенски-дали е излязъл вече? newsm78

# 694
кой новия ?

ако е за "Метод", то той сега тепърва почва да се снима през април

# 695
,
Привет! Напоследък го раздавам повече читател и слушател /открих предимството на аудиокнигите/, отколкото зрител, та все се натъквам на нещо свежо и забавно. Ето едно от тях:
«Пуля производит удивительные изменения в голове, даже если она попадает в задницу» Joy
   И, Лор, както си загледала Антипенко, препоръчвам ти още "Человек без пистолета"- прекрасна криминална комедия от три сюжета с по четири епизода всеки - интригуващи, забавни.В първия от трите филма играе с Елена Подкаминская /Виктория от "Кухня"/, в другия - с Наталия Фенкина /от "Етим вечером ангели плакали",а в третия с Юлия Такшина/ предполагам знаеш коя е тя/ и Анна Кузминская /от "М+Ж"/ Чудесни екранни "дуети"!

# 696
Аз с нетърпение чакам новия филм на Константин Хабенски-дали е излязъл вече? newsm78

За новия му филм не знам, но прочетох, че на 12 април ще участва в акцията за проверка на грамотността  Тотальный диктант

"Хабенский, Кронгауз и Новгородцев прочитают текст Тотального диктанта-2014"   http://totaldict.ru/news/945/

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 23:29 от nataly_gr

# 697
За новия филм на Костя Хабенский  'Метод',  засега се знае само, че ще е руски вариант на 'Декстър'

даже не се знае кой друг ще играе ...

режисьорът обаче е супер - Юрий Быков. беше режисьор на 'Инкассаторы' и 'Майор' - имам прекрасни впечатления от възможностите му

той също и играе, така че нищо чудно и да го видим във филма

# 698
# 699

Премьера (мир)    17 апреля 2014
Премьера (РФ)    10 апреля 2014
Режиссер    Константин Буслов
В ролях    Светлана Ходченкова, Константин Хабенский, Денис Шведов

# 700
Днес мрачното време си върви със сериалния ми избор Grinning Дойде му времето и на СМЕРШ- Операция "Ударная волна" Докладвам, че е прилежно изгледан и отметнат от списъка ми Wink
Павел Трубинер и с военна униформа, и без униформа...си остава Павел Трубинер Rolling Eyes  Embarassed #Crazy Peace

# 701

13

Дата выхода7 апреля 2014

В главных ролях:
Антон Феоктистов
Елена Полянская
Анна Данькова
Александр Карпов
Александр Пашков
Алина Бабак

Газета «13» пишет о необъяснимом: НЛО, привидениях, домовых, русалках, сглазе, приметах… Эти явления и станут главными событиями мистического сериала «13», повествующего о жизни сотрудников издания. Журналисты относятся к своей работе и всему происходящему по-разному. Кто-то искренне верит в существование всего того, о чем пишет, а кто-то, наоборот, скептик и зарабатывает на нездоровом интересе аудитории. Главный герой, молодой журналист Игорь Ракитин, качается как маятник. Одни истории доказывают ему существование сверхъестественного, другие разубеждают, открывая бытовую подноготную, третьи так и остаются загадками.

онлайн на руски :
http://bigcinema.tv/series/13-serial.html

# 702
  • по пътя
 nadine1111 Embarassed благодаря,пропуснала съм тази информация.

# 703
Привет, привет!!!

Не мога да се похваля, че съм си изгледала докрай сериалите.  Дом с лилиями –остават ми още 6 серии.
Определено мога да кажа – филмът ми харесва.
Минаха сталинските времена и времето на застоя, вече са 80-те години на 20 век. Както в живота – едни го напускат и други идват. Появи се и третото поколение Говорови, което внася нови проблеми в сюжета.
Хубав актьорски екип и добра игра. Е, малко странна ми изглежда 32 годишната Дарья Мороз гримирана като 60 годишна, но се преживява.

Обаче, с „Дорога домой” нещата куцукат. Не може да ме грабне това филмче.
Горе-долу историята е следната. Наш Антон Макарский е обещал на баща си, че следващия път когато се върне у дома, ще доведе невеста. Междувременно баща му си отива от този свят, а Антон поема по пътя към дома, но не прекия, а обиколния – надолу по Волга, по който баща му някога е срещнал майка му – белким и той срещне своята невеста.
Е, филмът е за този път и това пътуване, за хората които среща и добрите дела, които върши. До този момент Антошата е такъв добротворец – нова серия нова добрина –направо с ангелски крила.

"Антошка, Антошка! Пойдем копать картошку"

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 21:00 от nataly_gr

# 704
И отново докато чакам да се появи тази или онази серия изгледах това филмче Ты заплатишь за всё (2013 – 2 серии). Режисьор  Дмитрий Сорокин и с участието на Алёна Ивченко, Яна Шивкова, Максим Радугин, Алексей Захаров,Ангелина Добророднова, Остап Токаренко

Филмът е римейк на американския The Hand That Rocks the Cradle (1992) (Ръката която люлее люлката). Казвам ремейк, за да не кажа copy/paste.

Ако не сте гледали оригинала този ще ви е интересен – добре е направен, ако сте го гледали – този ще ви е занимателен, щото  ще си играете на „открийте N-те разлики”  

Загадка: Кой кадър от кой филм е?

Он-лайн на руски http://kinobar.net/news/film_ty_zaplatish_za_vsjo_smotret_onlajn/2013-12-15-3240

Приятно забавление!

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 20:57 от nataly_gr

Общи условия

Активация на акаунт