Вече всеки май подаръка получи, но какво ли още има да се случи... 3

• 22 917
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Хм,какви  са тези отзиви?   newsm78 И аз мислех да включа "Повикът на ангела" в списъка си.

# 601
  • София
Нези, ставаше дума за лошото качество, грешките и високите цени на изд. Изток Запад  Confused.

# 602
Момичета , ако искате си пишете книгата в списъка за размяна на подаръци , да не ви подведа , по - добре прескачайте моето отношение  Hug

# 603
  • в огледалото на живота
Нези, ставаше дума за лошото качество, грешките и високите цени на изд. Изток Запад  Confused.
Книгата е с цена 14.90лв;мека подвързия.
Как да разбирам лошо качество и висока цена?
Съвсем  сериозно питам Praynig аз също я добавих в списъка с желани книги...... Rolling Eyes

# 604
  • София
Момичета , ако искате си пишете книгата в списъка за размяна на подаръци , да не ви подведа , по - добре прескачайте моето отношение  Hug

E, твоето да прескачаме... моето да прескачате ...  Rolling Eyes
Чие мнение да взимаме пред вид тогава се пита в задачката?
Мненията на Авраам-Блажев, който цели високи продажби ли на издаваните от негово издателство книги ли?   Rolling Eyes
Време е нещата да бъдат наречени с истинските им имена! За реклама се плаща! А той много време си правеше явна реклама!  Naughty

# 605
  • в огледалото на живота
Момичета , ако искате си пишете книгата в списъка за размяна на подаръци , да не ви подведа , по - добре прескачайте моето отношение  Hug

E, твоето да прескачаме... моето да прескачате ...  Rolling Eyes
Чие мнение да взимаме пред вид тогава се пита в задачката?
Мненията на Авраам-Блажев, който цели високи продажби ли на издаваните от негово издателство книги ли?   Rolling Eyes
Време е нещата да бъдат наречени с истинските им имена! За реклама се плаща!  Naughty
Как да разбирам това?

# 606
  • София
devi4ca, ето от този пост започна всичко - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=752994.msg27252799#msg27252799
Три страници са  Laughing

# 607
  • в огледалото на живота
Лелееее...то цяла сага за това издателство.... ooooh!
Благодаря,все пак  Simple Smile

# 608
  • София
Ами аз просто ви познавам, затова се доверявам на впечатленията ви. Нара, изобщо не се притеснявай да споделиш собствения си кофти опит  Mr. Green Hug.

# 609
Мерси, ама аз мислех че мога да си я изтегля, а не да я чета онлайн, но и така става.
Все пак ти благодаря! Hug

Гигова, имам "Аз преди теб" на хартия, не ми каза, че я търсиш, щях да ти я изпратя..
Я напиши кои книги искаш да прочетеш, пък аз ще направя справка кои имам  Heart Eyes
Честно ли?, стана ми неудобно Embarassed

Момичета да ви призная аз нали скоро си закупих "Сянката на вятъра" на Карлос Руис Сафон, но си я купих от стор бг и изобщо не видях на кое издателсвто е, та мисълта ми е  друга, бях малко разочарована като пристигна, една такава кофти жълта хартия, стори ми се много некачествена и за тези пари(17 лв) един разделител да бяха турнали поне Rolling Eyes ама не споделих тогава, за да не помислите за мърморана...не е евъпросът в парите, а в качеството което получаваш. Малко са книгите които искам да притежавам, желая поне да са качествени, а ако ги няма на други издателства, все едно въпросното(или пък друго) става монополист на дадена книга и те "прекарва" да я купиш, което си е кофти, когато не е качествена.
В интерес на истината сега отидох да видя на кое издателство е, преди не ме е вълнувало толкова това, ама сега като стана въпрос...
Та така изказах се...
Ама каква олелия в другата тема ooooh! Rolling Eyes

# 610
  • София
.не е евъпросът в парите, а в качеството което получаваш. Малко са книгите които искам да притежавам, желая поне да са качествени, а ако ги няма на други издателства, все едно въпросното(или пък друго) става монополист на дадена книга и те "прекарва" да я купиш, което си е кофти, когато не е качествена.

Именно за това става въпрос - за качеството на предлагания продукт, както и за отношението към Читателя  Simple Smile
Както и да е  Simple Smile Нека не пренасяме дискусията и тук  Hug

# 611
  • Пловдив
Гигова прати ми на лично имейл да ти я изпратя, ако все още става дума за Аз преди теб.

# 612
Гигова можеш и да си я свалиш
Качеството не е особено добро, на места се изпускат думи, но книгата е толкова завладяваща, че тези неудобства престанаха да ме занимават.
На твое място бих я заела от Киф Peace Хубава книга, в хартиен вариант, без печатни неуредици - е, няма такова удоволствие Heart Eyes

# 613
Миж Hug

Благодаря момичета  Hug

Кости Hug

# 614
Ох, прочетох "Аз преди теб", при това само за два дни. Нещо, което се случва за първи път. Можете да си представите как ме грабна.
Много ме разтърси тази книга. През цялото време беше толкова жизнерадостна, забавна, смяла съм се с глас. А към края не спрях да плача. Все още съм под влияние на изпитаните емоции и ми е трудно да се върна в реалността. Много ми хареса книгата, много!
Харесва ми начина на писане на авторката. Ще потърся и други нейни книги.

Гигова при теб как върви? Много ще ми е интересно да чуя кометара ти Peace

Не знам дали това е спам, все пак темата е литературна. И понеже не смея да пиша в другите теми, споделям книжните си емоции тук Blush Но ако дразни, ще се огранича от такива коментари.

Общи условия

Активация на акаунт