Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 565
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
може ли картинка, никъде не ги открих newsm78(формите)

# 196
Учудващо промоционалните стоки не бяха свършили по обяд, като знам друг път как изчезваше Омо-то, днес имаше много, взех и извара и тоалетна хартия Фамилия.

# 197
  • Варна
И при нас беше спокойно (Кауфланд-Възраждане). Взех си праха за пране Омо, изпрах една пералня вече. Доста ми е силна и натрапчива миризмата му, дано свикна  Whistling
Понапазарих доста неща, имаше доста интересни такива-боб, ориз, грейпфрут, ябълки и т.н.
Тоалетна хартия Зева е на промоция, а странно за Сомат хапчетата,че има две промоционални цени-18, 80 за 60бр. и 15,79 на друго място. Някой друг обърна ли внимание? newsm78
Както и да е, миялната ми не работи известно време, не ми трябват сега  Mr. Green

# 198
взех Омо, кренвиршите на Житница (много ги харесваме), кетчуп Хейнц, жарена шунка на Тандем и салата Снежанка на Кенар...сега тъкмо опитвам всичко, вкусно е  Laughing

# 199
  • Варна
И аз се отчетах с 2 ОМО-та,3 буркана за кафе(прозрачни,шаренки,моите са на точки) и някои други неща.Доволна Simple SmileОт Омо-то имам и гел купуван от Лидъл,като изпера,ще сръвнявам.

# 200
  • Варна
Прaтих г-н мъж зa Омо, взел 2 пaкетa-кaто се кaчих чaс по-късно в колaтс, всичко ухaеше много силно.
Взел ми от розовaтa Импресия, мaлко бaбешки aромaт, дaно кaто действие ми хaресa...

# 201
И.....какво? Изкупихте ОМО-то, само аз не съм се отчела с ОМО......Ужасни сте! Дано отида до края на седмицата и ще мисля на място дали да купя(днес отворих нов пакет, голям)......

# 202
Аз се заредих с таблетките за миялната,доволна съм,малката въртя и колелото,паднаха и се бисквитки,много беше щастлива!

# 203
  • Варна
Какво е това колело? newsm78

# 204
  • Mediterraneo

При покупка над 20 лв беше при нас. Има едно колело, което въртиш, и ти се падат различни награди. Аз имам химикал. Ама се задържа доста малко колелото в нашия магазин, сигурно не повече от седмица

# 205
  • Варна
При нас във Варна нямаше такова нещо. Rolling Eyes

# 206
  • Варна
При нас във Варна нямаше такова нещо. Rolling Eyes

Щото сме богати.  Whistling

И.....какво? Изкупихте ОМО-то, само аз не съм се отчела с ОМО......Ужасни сте! Дано отида до края на седмицата и ще мисля на място дали да купя(днес отворих нов пакет, голям)......

След толкова хвалби тука, как да го пропуснем?  Mr. Green

# 207
Обаче наистина много силно мирише това Омо...цялата къща ми мирише на прах за пране  Laughing
Ако и пере хубаво (днес го пробвам) ще си взема още няколко пакета

# 208
Ако и пере хубаво (днес го пробвам) ще си взема още няколко пакета

Аз моля за отзиви - всички, които перат тази седмица....До четвъртък ги приемам.....

# 209
Мама Цоцоланка , няма да съжаляваш, особено на тази цена. коментира се непрекъснато в темата за перилните препарати, аз го ползвам само за бяло пране. Hug Още не съм стигнала до магазина а имам само един пакет на привършване .

Общи условия

Активация на акаунт