Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 667
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Сдобих се и аз с тенджерата под налягане.
Моля който има същата и му се занимава да ми пише как се ползва.  Embarassed
Четох инструкциите, но нищо не разбрах, някакви клапи, пръстени ... Пише вижте картинката, а на нея точно нищо не се вижда. Simple Smile
Извинявам се за невежеството, но до сега не съм ползвала.

# 91
  • 1st floor
ММ като видя цената ми забрани да купувам такава тенджера! Mr. Green Иначе преди това ги загледа и той!  Laughing
Сдобих се с нови бели квадратни чинии - 12 броя, три свещи с батерийки за по левче - на тъмно са много готини  Laughing , Бреф от промоцията, както и спрей-пяна за фурни, но на Хейтман  (или там както се пише). Не намерих на К2R - гледахме един час цялото фемили по рафтовете, такова чудо не видяхме. Tired При намалените джунджурийки взех и едни опаковани козметични комплекти от три лева - душ гел, лосион и още нещо, за три лева. Изглеждат много хубави! Mr. Green И ме хвана яд, че не взех още... Joy Запалихте ме с готовите блатове и взех едни кафяви, да се намират.  Laughing

Забравих сапуните Дав... Crossing Arms

Аз купувам препарат на А1 /не е пяна/
Погледнах и А1-то, ама вече бях решила, че пяна търся...ще видим дали чисти както трябва...  Confused

# 92
Аз пак изпратих мъжа днес да пазарува...донесе Бреф, няколко сапуна Дав (страхотно ухание, бях забравила колко са хубави, тъй като от години не съм ползвала такъв вид сапуни, а само течни) донесе ми и от блатовете за торта, вафли Мура лешник (много са ни любими) омекотител Малиция, душ-гел Малиция, масло немско от промоционалното и черен шоколад на КК, който много ми хареса  Heart Eyes....
За тенджерата, не знам какво ви притеснява цената....моята я купих за 45лв. от Метро, преди 9 години, жива съм още, хем редовно я ползвам  Laughing тази е като нея мисля, само че двойно по-евтина....тогава чак толкова евтина не можеше да се намери и 45 лв беше максимално евтино  Laughing Що сърми, шкембета, телешко, бобец и какво ли не мина през нея....нищо и няма  Grinning
Солинген пише, че е  Mr. Green Колко е Солинген, един Господ знае, ама съм доволна  Laughing

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 19:42 от Lorein666

# 93
  • 1st floor
Не знам. Мен малко ме е страх от такива тенджери и си търся някаква гаранция, че няма да срутя къщата...като нямам доверие в себе си, поне тенджерата да е по-надеждна!  Mr. Green

# 94
.

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 19:27 от Lorein666

# 95
А тези блатове за торта с какъв крем ги правите, за да станат сочни?...аз имам някакви кремове на Йоткер, които се водят без варене, но дали ще омекнат от тях, нямам представа... досега готови блатове не съм ползвала  Blush ама и аз да не остана назад, се полакомих да взема  Laughing

# 96
  • 1st floor
Аз пък да питам със същия ли крем на Йоткер мажете тортата отгоре или с нещо друго? newsm78

Lorein666, аз съм правила с Лидл-ските блатове и тези кремчета без варене и леко сиропирах блата.

# 97

Lorein666, аз съм правила с Лидл-ските блатове и тези кремчета без варене и леко сиропирах блата.

Мерси, НеПоКоРнА...    bouquet И аз се чудех дали не трябва леко да се сиропират, че само с крем без варене, ми се струваше, че малко сухи ще останат Simple Smile

# 98
  • Варна
Много са меки блатовете, аз, въпреки това, ги сиропирах съвсем лекичко с кафе, а кремът ми беше разбита сладкарска сметана Мегле с 1 растопен черен шоколад.
Всички  я харесаха, но, сякаш, блатовете станаха прекалено пухкави, парчетата не се режеха гладко, а полепваха по ножа. Но, иначе, стана вкусна, щом се изяде почти цялата.

# 99
Много са меки блатовете, аз, въпреки това, ги сиропирах съвсем лекичко с кафе, а кремът ми беше разбита сладкарска сметана Мегле с 1 растопен черен шоколад.
Всички  я харесаха, но, сякаш, блатовете станаха прекалено пухкави, парчетата не се режеха гладко, а полепваха по ножа. Но, иначе, стана вкусна, щом се изяде почти цялата.

Не знам кои блатове са били на промоция, но ако са били кръгли, порести, въздушни - стават по този начин.....Малко по-добре са квадратните, пандишпанови блатове....Важно е да се хареса тортата и да е изядена....останалото са подробности!

# 100
  • Варна
Правоъгълни бяха, за 1.49 лв

# 101
Аз блатове за торта винаги сиропирам с водата от компот.Стават превъзходно вкусни.
 ето я моята тортичка   chef  само дето подноса ми е леко оръфан  Joy

# 102
  • Пловдив
Аз блатове за торта винаги сиропирам с водата от компот.Стават превъзходно вкусни.
Изглежда така сякаш ,някой го е захапал  в пристъп на лакомия newsm03
Явно тортата много вкусна!

# 103
Изглежда така сякаш ,някой го е захапал  в пристъп на лакомия newsm03
Явно тортата много вкусна!
Ха-ха,историята е смешна.....Бях правила торта и моя искаше да го снимам как отхапва и захапва подноса.Обаче не знаехме че е леко спукан....Ииии,наистина отхапа от подноса Joy Голям смях падна тогава  Joy

# 104
Още си го пазя,въпреки че имам още два.Искаше ми се да си купя и намаления от КФ,защото ми хареса на снимката.Но два дни ходя-няма го....

Общи условия

Активация на акаунт