Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 784
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Sunshine state
Ние си имаме перфектна машина,но искам да взема подарък. на майка ми. Някой пробвал ли е тзаи?

# 361
  • Sofia
като ги слагам във фурната  слагам алуминиево фолио отгоре 
И аз така. Хляб пека в тях във фурната, друго не съм.

# 362
  • Варна
Нищо не ме грабна от идната брошура. Счупи ми се метлата, гледам са пуснали комплект метла с лопатка, та мисля да взема един.  Mr. Green

# 363
  • Mediterraneo
Харесах си някои неща, но не са ми от първа необходимост, та може и да пропусна  Whistling

# 364
Някой да си е вземал манго. Как са на вкус?

# 365
  • Sunshine state
Тинки,вземали сме,но въпреки ,че изглеждаха зрели,бяха чисто зелени. И с папаята беше същото,но не знам дали е общовалисно за всички филиали.  Peace

# 366
  • Sofia
Харесах си някои неща, но не са ми от първа необходимост, та може и да пропусна  Whistling
И аз често така.  Simple Smile
Е, разбира се не само, та и сега... храна (ориз, леща, червен п-р, но тях ще ги погледна промоционалните и, ако не ми харесат, ще си взема обичайните, които купувам. Яйцата са точно моите - и фирма и размер. Свински джолан ще вземем сигурно, може би и къпаните кори, а екзотичните гъби ще погледна. Манго и банани) и само едни чорапи 3чифта в о-ка за голямата щерка.

# 367
  • Mediterraneo
На второ четене май се налага да отида  Mr. Green Банани, манго, гъбите на промоция, червен пипер, яйца, сирене Бри, свинско филе пушено, торби за смет, тоалетна хартия, резервни гъби за мопа... Хич даже не е без хич  ooooh! ooooh!

Обезмаслителят дали е добър  newsm78

# 368

Сакън, внимавай при третото четене......

# 369
  • Mediterraneo

Изобщо не смятам да я отварям повече брошурата  ooooh!  smile3506

# 370
  • Sofia

Охххх... Цоц, как се смях... Joy Joy Joy...
Права си, разбира се.  Laughing

Тарталета, ние торби за смет не купуваме. Нали взимаме торбички за пазара, та те ми пасават много добре в кофата, дръжките им са стабилни... Simple Smile

# 371
  • Варна
Мда, доста безинтересна е тази седмица брошурата. Ще се купува стандартното плодове и зеленчуци. С прах се заредих, както и със Сомат, не зная кой наистина ще е продукт номер 1 на седмицата. Laughing

# 372
  • Mediterraneo
Тарталета, ние торби за смет не купуваме. Нали взимаме торбички за пазара, та те ми пасават много добре в кофата, дръжките им са стабилни... Simple Smile

Аз пък торби за пазар не купувам отдавна  Peace Имам си няколко от плат, големите ми стоят в колата, имам 1-2 по- малки в чантата. Найлонови торби не знам откога не съм купувала. А и кошът ми в кухнята е големичък, слагам торби 70 л, които пълня максимум за 2 дни  Rolling Eyes

# 373
Може ли да попитам за кафемелачката и фритюрника - някои има ли и как са? Кафемелачката ми се струва добра за 10 лв. 160 W ,само не знам дали има да се нагласява едрината за кафето (не очквам и катеричка вътре за 10 кинта,ама да питам  Thinking ) аз лично искам да я ползвам да си меля подправки в нея,а фритюрника пише, че се разглобява дали съда в който се слага мазнината се вади да се мие?

# 374
  • София
Аз си набелязах пазара:
- св. филе -7.9 кг
- заквасена сметана на Боженци - за проба 1,79
- кумрия консерва- 0.99 лв
- овесени ядки "Никола" 1,59 лв 500 гр
- омекотител Коколино - 2,89 лв. Не че нямам, ама нали е на промоция Mr. Green
- душ гел Dove - 3,25 (това не знам дали е изгодно, или си е такава цената)
- памперси - 20,99
- за гланц и сол за миялна се колебая още

Някой да е виждал/пробвал тези олекотени завивки за 13,99 и дамското боди за 8,99, дали стават?

Общи условия

Активация на акаунт