Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 644
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Здравейте!

Искам да похваля цеденото мляко Олимпус, понеже досега все на Борчвор използвам, останах много доволна от вкуса, гъстотата на олимпус, а и беше на изгодна промоционална  цена тази седмица с плодово, цедено мляко.
Ще разгледам брошурата по-задълбочено, нищо не ме грабна на пръв поглед. Peace

# 631
  • оттам, откъдето започва България
Току-що се прибрах от Кауфланд. Включвам  се само да ви напомня да си проверявате бележките още до касата. Скоро не беше ми се случвало, но днес като я проверих, открих, че салама, който имаше една посочена цена, ми е маркиран на по-висока. Естествено, върнаха ми парите, но всичко това е губене на време. Задействаха се, за да сменят веднага цената, но колко ли хора са минали така?  newsm78

# 632
Малко и аз извън темата, но в Jusk има хубави дунапренени анатомични възглавници по 5 лв. Похвали ми ги една приятелка и вчера взех.

# 633
  • Sunshine state
Всеки месец дават на мъжа ми и ваучери.С тях купуваме всичко от К.-перилни препарати,промишлени стоки,алкохол.Никога не са ни правили проблем. Peace

# 634
Ехх, току-що се връщам от  Кауфланд.. Обаче ме досрамя да питам за ваучерите. Направих сметка 40 лв... Тиган, надматрачна стелка, кисели млека, тоалетна хартия, Трюфели - бонбони (има едни Белжик Д'ор, страхотни са, 3.80 лв), Gliss Kur балсам за коса... Възглавниците не ми харесаха нещо. Те са на топчета вътре... Не зная дали няма ми създава дискомфорт при допир на лицето, ако усещам топчетатра (Принцесата с граховото зърно Mr. Green)

Късметче, благодаря, че сподели за JYSK-a. Ще ги преслушам и тях. Тъкмо си търся и спален комплект. Та, ще видя какво има. Пуснах тема за сносни спални комплети в подфорума, ама никой не ще да издава откъде си купува техните  Mr. Green

# 635
  • Някъде на път....
............Пуснах тема за сносни спални комплети в подфорума, ама никой не ще да издава откъде си купува техните  Mr. Green
Аз моите си ги купувам от тук: http://etnayl.com/
Много съм доволна!  Peace

# 636
Всеки месец дават на мъжа ми и ваучери.С тях купуваме всичко от К.-перилни препарати,промишлени стоки,алкохол.Никога не са ни правили проблем. Peace

Сигурна ли си за алкохола, на мен никога не ми дават. Скоро пак спорех с едната касиерка, но "не" и това е.  Crossing Arms Не че някой ще разбере какво си съм си купила с тези ваучери, ама като решат да се правят на интересни равни нямат.
И като вземат всеки път да се питат - Тези важат ли?
Е не се ли научихте, вече година пазарувам с едни и същи.  ooooh!

Не е по темата но да кажа, че възглавници от години ползваме анатомични латексови, производителят си се казва "Латекс" и не ги сменям за нищо на света с други, откак съм с такава нямам вече болки и схващания във врата.

Това ли е фирмата или самите възглавници са модел "Латекс"? Защото такава фирма не намирам  newsm78

Късметче, благодаря, че сподели за JYSK-a. Ще ги преслушам и тях. Тъкмо си търся и спален комплект. Та, ще видя какво има.

Пропусни. Два пъти взимах от там спални комплекти и двата пъти съжалих. За 3-4 пранета и станаха на топчета и заваляни все едно 10 год. съм ги ползвала.  Tired

# 637
Пропуснах новата брошура, болна съм, нямам никакво желание да я отварям....Но като ви прочетох по диагонал - не е интересна и още повече ми се изпари желанието да я гледам.....

Да видим през седмицата откъде ще изкочи форумския седмичен продукт......

Добре дошли на новите девойки!

И се пазете от гадния грип......

# 638
-1 за JYSK - каквото и спално бельо да съм си вземала, все се скапват за няколко пранета.

И ние сме на Латекс-матраци. Доволни сме. Имам и възглавница, ама нещо с анатомичните не се разбирам..иначе е хубава.
Скрит текст:

# 639
На първо четене си набелязах кафе,чай,мокри кърпички,веро "Pur" и торбите за смет PeaceДреболии,но долу-горе изгодни Thinking

# 640
  • София
Не е по темата но да кажа, че възглавници от години ползваме анатомични латексови, производителят си се казва "Латекс" и не ги сменям за нищо на света с други, откак съм с такава нямам вече болки и схващания във врата.

Това ли е фирмата или самите възглавници са модел "Латекс"? Защото такава фирма не намирам  newsm78

Мда, Екон е, както вече Eona е споделила, просто на всичките им продукти пише "Латекс" с голям надпис. А пред дунапреновите предимството им е, че изобщо не спарват.
Спално бельо преди години бях навзела от Метро някакви промоционални комплекти от ранфорс и съм много доволна, още си ги ползваме, но това преди 5-6 години да е било, сега надали са същите.

От новата брошура и аз нищо не харесах  Confused Иначе да похваля и аз шоколадите K-Classic, с тъмня правя суфле и става супер  Peace, но и за ядене си е много хубав. Шоколадовото има мляко също е много хубаво. От тяхната марка също редовно купувам и ементал, малко повече се доближава до обикновения кашкавал, но е вкусен и цената му е много добра.

Редактирам се, харесах керамичните ножове, някой взимал ли е такива?

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 16:19 от svetla81

# 641
  • пак там
И мъжът ми се запали по керамичните ножове, вкъщи сме като магазин вече.  Mr. Green

svetla81, може ли по-подробно за суфлето?

# 642
Мисля, че и преди са ми препоръчвали тези възглавници, мисля да се наканя най-накрая.
Ще дам повече пари, но да знам какво купувам, отколкото като тези промоции по 5 и 10лв. които след няколко месеца се изхвърлят.

# 643
И мъжът ми се запали по керамичните ножове, вкъщи сме като магазин вече.  Mr. Green

http://yoli-www.blogspot.com/2009/09/blog-post_22.html - моя приятелка прави по тази рецепта, става феноменално! Обожавам го, но ме мързи да си го направя Mr. Green .

# 644

http://yoli-www.blogspot.com/2009/09/blog-post_22.html - моя приятелка прави по тази рецепта, става феноменално! Обожавам го, но ме мързи да си го направя Mr. Green .
Аз си го купувам полуготово от един магазин на Кърниградска - само се запича за 8 минути във фурната. Става ужасно вкусно!!!

Общи условия

Активация на акаунт