Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 642
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Аз си го купувам полуготово от един магазин...  Става ужасно вкусно!!!
Може, но домашното няма заместител.   Мое мнение. Simple Smile

# 646
За ваучерите и на нас никога не са ни правели проблем в К.

# 647
Аз си го купувам полуготово от един магазин...  Става ужасно вкусно!!!
Може, но домашното няма заместител.   Мое мнение. Simple Smile
Да, ама аз не умея да го правя, а в един ресторант готвачът на два пъти го "спихна" докато го приготвяше за нас, та мисля хич не е проста работа да се приготви. Всъщност никога не съм опитвала домашно приготвено.

# 648
  • София
Аз писах на Рися на ЛС да не разводнявам темата, но понеже голяма дискусия стана с тези суфлета, да споделя и тук рецептата, ей по тази ги правя и нямат грешка:
http://fkusno.com/?p=813
Най-трудното от правенето им е печенето, но след няколко опита им хванах цаката, иначе първите ми станаха като кекс, въобще без течно, вторите ги изгребахме с лъжици от формите и от третите нататък ми стават перфектни  Laughing

# 649
Мисля, че и преди са ми препоръчвали тези възглавници, мисля да се наканя най-накрая.
Ще дам повече пари, но да знам какво купувам, отколкото като тези промоции по 5 и 10лв. които след няколко месеца се изхвърлят.
Ние сме изключително доволни от тези http://tac.bg/silikonovi-vazglavnici-tas-5070sm-p-301.html (сега дори са намалени)
Ползваме и спално бельо и олекотена завивка на тази фирма.Не ги заменям за нищо.За Коледа подарихме на приятели тези възглавници и също са много доволни.  Peace

# 650
  • Русе
Днес голямо търсене ги търсих тези шоколади и само на Стила Долче видях готварски.
Купих си четка-метла с лопатка, че ми се счупи дръжката на моята и няма с какво да си мета терасите. Ще видим колко ще изкара и тази, но за 3,50 лв. си струва.

ЕКОН е новото име на завод ЛАТЕКС гр. Бяла Peace Техни са и боите Пастело, но боите се правят в Русе, а възглавниците и матраците - в Бяла.

# 651
  • Mediterraneo
Всеки месец дават на мъжа ми и ваучери.С тях купуваме всичко от К.-перилни препарати,промишлени стоки,алкохол.Никога не са ни правили проблем. Peace

И аз пазарувам всеки месец с ваучери. Не са ми правили проблеми за нищо. Последно миналата седмица взех халат с ваучери  Laughing

# 652
Да, и аз не купувам вече от Jusk спални комплекти, в случая ставаше въпрос само за възглавница от дунапрен. Иначе спално бельо има хубаво в Икеа, на малката съм купила от там много приятно, памучно.

# 653
  • Бургас
Какво мислите за Ариела на промоция.Трябва ми прах за цветно пране и се чудя, че в Карфура на Персил 4,8кг пише за 60 пранета, а на Ариела 7 кг -70 пранета.

# 654
Какво мислите за Ариела на промоция.Трябва ми прах за цветно пране и се чудя, че в Карфура на Персил 4,8кг пише за 60 пранета, а на Ариела 7 кг -70 пранета.
Това е така, защото Персил е по-компактизиран (т.е. по-концентриран) от Ариел. От Персил се слагат 120 милилитра (80 грама), а от Ариел - 147 мл (100 г).

# 655
Лятото имаха същата промоция на Ариела,тогава си купих,но не съм много доволна.Никакъв аромат след като просна дрехите  Rolling Eyes Иначе за изпирането нямам забелжки,пере си нормално  Peace

# 656
  • гр.София
Аз също лятото го купих, но тогава струваше 16лв. е какво толкова пък му поскъпна, че чак 4лв. отгоре, за миризмата не знам, винаги ползвам омекотител, иначе съм доволна, добре се справя Grinning

# 657
Ариел спрях да използвам. Последно съм с Персил експерт. Сега някои похвалиха Формила на Лидл. Мисля да го изпробвам.

# 658
  • пак там
Само аз ли съм лудата, дето търси прах, който да не мирише?  Mr. Green

# 659
Аз също лятото го купих, но тогава струваше 16лв. е какво толкова пък му поскъпна, че чак 4лв. отгоре, за миризмата не знам, винаги ползвам омекотител, иначе съм доволна, добре се справя Grinning
по принцип и аз ползвам Ленор,но в комбинция с Ариела се получава някаква много странна миризма и сега като пера с него не ползвам омекотителя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт