СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 3

• 101 878
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря на всички, които гласуваха и цъкаха неуморно!
Браво!!! smile3501

# 526
И ... Победител ееееее ....СМГ!!!!!  bowuu  bowuu  bowuu
Радвам се, че победихме, но се радвам и че свърши тази "лудост".  Joy

# 527
  • София
Поздравления на всички за усилията  bouquet

И все пак, би било хубаво Мтел да подпомогнат и двете каузи. Както казва дъщеря ми, отборът на СМГ и без това си ходи на състезания, а пък отворената класна стая на ГПАЕ ще се ползва дълги години от много деца. А тези от Мтел направо на маймуни направиха привържениците и на двете каузи.

# 528
Добре че свърши, че щяха да ме изгонят от работа.  Hug

# 529
И аз благодаря на всички, с които цъкахме до полуда в името на каузата   bouquet

И наистина е супер, че най-накрая всичко свърши. И дано и бургазлии получат подкрепа за класната си стая на открито.

# 530
Денят за мен беше ужасно тежък. Знаех, че няма да имам време да гласувам и  "инсталирах" майка ми в къщи пред комповете да цъка вместо мен.
С радост виждам, че сме спечелили.
Радвам се за СМГ, за децата, които ще отидат на състезанието. Пожелавам им успех!
Да започват да решават и да се представят в най-добрата си светлина.

# 531
Знаех, че няма да имам време да гласувам и  "инсталирах" майка ми в къщи пред комповете да цъка вместо мен.
smile3501

# 532
Здравейте,
сега като спечелихме, дали има шанс да се затоплят и учебните стаи?
Само според моето чаве ли е много студено? Кажете и вие имате ли инфо?
Имам и още една голяма болка, дали има шанс някога да станат поне поносими тоалетните в това училище (добре ще е да има сапун, тоалетна хартия и добра хигиена). Както се видя майките сме голяма сила:).

# 533
И според моето в стаите било студено, защото през нощта спирали парното. На днешната родителска да повдигнем въпроса?

За тоалетните - доколкото разбрах днес-утре се предава проектът, по който се ремонтираха тоалетните (не знам на кой етаж) и се оборудваха кабинетите по физика и информатика. Да видим какво е направено.

# 534
  • София
И според моето в стаите било студено, защото през нощта спирали парното. На днешната родителска да повдигнем въпроса?

Родителска среща ли има днес? Може ли подробности - за кои класове, от колко часа? Аз пак нищо не знам  Mr. Green

# 535
Родителска среща ли има днес? Може ли подробности - за кои класове, от колко часа? Аз пак нищо не знам  Mr. Green

11-ти клас със сигурност имат днес. Не знам за какво е. За часа - казаха ми, че е от 18:30 (но казването беше с типичната въпросителна интонация, което се превежда "Май е от 18:30")

# 536
  • София
В сайта нищо не пише за родителска среща,а и част от децата не са чували за такава.
Да не би да е за определени паралелки?
Преди две  години пак преди Коледа,директорът беше организирал род.среща за родители завършили СМГ.Може и нещо такова да е.

# 537
Не знам повода и не знам за кои класове/паралелки е. Родители на дете от съседна паралелка също са на родителска среща днес. Т.е. поне за 2 паралелки 11-ти клас това важи. Не ми се вярва да викат само нас...

# 538
  • София

11-ти клас със сигурност имат днес. Не знам за какво е. За часа - казаха ми, че е от 18:30 (но казването беше с типичната въпросителна интонация, което се превежда "Май е от 18:30")
И 5 клас имат днес.

# 539
     Деветите класове също са днес, явно е за всички нечетни.

Общи условия

Активация на акаунт