Когато купувате торта, по какви критерии я избирате - желание на детето, цена?

• 14 212
  • 244
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Like_Smoke, стандартните торти на Лагуна, които се водят 12-14 парчета струват 30 лв. Добри са, особено любимата ми еклерова с баварски крем. Но пак повтарям - това са стандартните торти. Детските попадат в друга ценова категория.

# 151
Ани, иначе има услужливи метли наоколо, мога даже да повикам на помощ някоя.

Темата е "Когато купувате торта.....", а не "Когато правите торта у дома....".
Суперизлишно включване, сметки, тръшкане и спор, че домашните били нам си кви.
Да, за домашно ползване съм съгласна и то ако майката е майстор и би могла да направи вкусно и красиво произведение. Аз съм схваната в ръцете, не ме бива, нямам желание да се уча и купувам, като вече описах и критериите, по които го правя - точно по темата.

# 152
Аз обичам тежки торти с много цели ядки(не млени или натрошени), масло и шоколад. Не просто с шоколадов вкус. Ям ги рядко и не могат да се направят с продукти за 20 лв.

# 153
  • Варна
Аз обичам тежки торти с много цели ядки(не млени или натрошени), масло и шоколад. Не просто с шоколадов вкус. Ям ги рядко и не могат да се направят с продукти за 20 лв.

И са неподходящи за деца. Peace

# 154
Ако детето е над 4-5 години и има здрави зъби, нищо неподходящо няма.
Вътре има ядки, не камъни.

# 155

По-скоро няма да им хареса вкуса. Не са чак толкова неподходящи, няма да ги ядат редовно. Прахообразен крем и маргарин по-подходящи ли са?

# 156
  • Варна
Ако детето е над 4-5 години и има здрави зъби, нищо неподходящо няма.
Вътре има ядки, не камъни.

Твърдостта е последния проблем. Ако ще събираш 15-20 не толкова познати деца, все ще има някое с алергия към шоколада или ядките.

# 157
  • Варна

По-скоро няма да им хареса вкуса. Не са чак толкова неподходящи, няма да ги ядат редовно. Прахообразен крем и маргарин по-подходящи ли са?

Не разбирам дебелата ти ирония за маргарина, нито го употребявам, нито съм го препоръчвала. newsm78 Не в нехаресването е проблема, както писах по-горе.

# 158
Хексе, така е. За щастие алергични дечица няма около нас.
Торта с крем с яйца и масло пък е неподходяща и за друг тип алергии - АБКМ, цьолиакия и пр.
Задълбаваме, излишно е.

До вторият му РД избирах торти с леки бисквитено-млечни кремчета. После вече се развихрих, като малиновият пълнеж на 100 грама се оказа страхотно успешен, както и прасковената на Бейби флай.

# 159
  • Mediterraneo
Не смятам, че "скъпите торти" се правят със 100% чисто масло и не се ползва маргарин! Най- малкото е това. Ама най- малкото... Понеже за маргарин говорехте...

# 160
Не смятам, че "скъпите торти" се правят със 100% чисто масло и не се ползва маргарин! Най- малкото е това. Ама най- малкото... Понеже за маргарин говорехте...
Аз за това държа на домашното. Доколкото е възможно. Разбрахме се, че в парти център никой няма да занесе домашна торта, непрофесионално направена, нищо, че по-вкусна от нея няма.

# 161
  • София
Аз за това държа на домашното. Доколкото е възможно. Разбрахме се, че в парти център никой няма да занесе домашна торта, непрофесионално направена, нищо, че по-вкусна от нея няма.
Що за обобщение, че няма по-вкусни от домашните торти.
Аз пък мога да ти кажа, че досега не съм яла що-годе наистина вкусна и добре изпипана домашна торта. Не от всяка жена става сладкарка.  Peace

# 162
Що за обобщение, че няма по-вкусни от домашните торти.
Аз пък мога да ти кажа, че досега не съм яла що-годе наистина вкусна и добре изпипана домашна торта. Не от всяка жена става сладкарка.  Peace
Не съм и очаквала да си яла.

# 163
Чета дискусията и се чудя трябва ли домашната торта да е чак толкова изкусно направена? За първия рожден ден на детето бях направила торта Бяла Неделя по рецепта, която видях в предаването на Звездев Ако на някой му е любопитно
Скрит текст:
Не е върха на сладкарското изкуство, но се хареса, детето и до сега се радва на фигурките, от тортата яде само от къщичката. Други деца нямаше. За вторият ѝ рожден ден пак направих вкъщи, най-много две хапки да е изяла.

Не, че са най-вкусните торти, но и това вариант. Всеки сам си решава каква торта ще има  Peace С най-добри чувства.

# 164
Риъл трябва да ни покани с Ани на торта - домашна.

Общи условия

Активация на акаунт