Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 344
  • 744
  •   1
Отговори

Всеки вторник по Kanal D от 20 часа

Начало: 24 септември 2013 година

Продукция:

Продуцент: Тимур Савджъ

Режисьор: Чаян Ърмак/Доан Умит Караджа

Сценарист: Севги Йълмаз

АНОНС:

"Чучулигата" e урок по търпение и поддържане на надеждата жива. Това е куражът, силата на тези, които едва сега тръгват на път в едно пътешествие, пълно с неизвестни. Това е юмрукът в гърлата на влюбените... В същото време това е и чувството за цялост и хармония. По-висше от принадлежността. По-висше от чувството за откъснатост, от чувството за намиране на себе си и накрая от чувството да станеш "един". Разказ за дългоочакваното събиране... "Чучулигата" е разказ за порастването на едно момиче, което е загубило родителите си много рано, разказ за живота и себеопознаването. Заедно с историята за пътешествието на едно момиче с разбито сърце, ще станем свидетели и на историята на една държава. Всичко това се случва по време на масови трансформации, в епоха на нововъведения. Нито консервативни , нито модерни времена... Нито нови, нито стари... Годините на прехода, годините на "болката"... Също като това момиче, което е разпокъсвано между сърцето и ума си, нито още жена, нито дете... Като детето-жена Фериде... И докато цяла една държава се строи наново, това дете-жена ще се възкръсне от пепелта. "Чучулигата" е история за един път, за едно пътуване. Фериде, в което и да е кътче на Анадола да отиде, всички пътища водят към любовта, към Кямран. "Чучулигата"- тази неповторима само по себе си творба на турската литература е позната на почти всички жени, много от които вземат Фериде за пример!

СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА:

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 21:03 от ·٠•Snejka•٠·

# 1
Страхотна нова тема! С пожелание да имаме много да обсъждаме...  bouquet

# 2
  • Враца
Снежи, благодаря  за новата темичка! Hug Hug

Това трябва да е Кямран бей  Simple Smile

А този е доста сполучлив:

# 3

Снеже Heart Eyes
     Благодаря за новата коледна и предновогодишна  тема !

Надявам се да я изпишем  , с добро  настроение  и прекрасни моменти  в  сериала. Дано!

# 4
  • Средната земя
Благодаря за новата тема   bouquet С нея ще  посрещнем Новата година Simple Smile

# 5
Мами , попита ме какво ли означава синята кърпа newsm78

Да си призная по това време не ми бяха направили впечатление  -цвета на кърпите Rolling Eyes

Върнах се назад....

Мисля ,че беше с настроение  на отмъстителка Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 6
Добро утро, мили чучулиги! Hug Hug Hug

Снежи, благодаря за красивата и уютна нова тема!  smile3525  newsm51  love001

Да е интересна, забавна и вълнуваща.

Днес кафето е от мен.

И да се почерпим предпразнично.

Скрит текст:

Валя,  Hug   много се радвам да те видя отново сред нас. Добре си се завърнала. Липсваше ми твоят поглед относно развоя на събитията.  Peace

Момичета, аз пак да подхвана темата с поздравлението на Бурак. Тъй като всички сме съгласни, да съчиним 2-3 изречения и след 24.00 часа да му изпратим поздравлението.
Който е най-добре с английския език, да дава предложения.

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 09:05 от Moniiica

# 7
Нови снимки на Фахрие с приятелки.

# 8

HugДобро утро Hug

Мони  Heart Eyes все още гледам кафето Wink но след малко  като поизстине ще го глътна наведнъж Laughing Laughing Laughing
  Аз не владея английски достоен за поздрав  към  Бу Embarassed Sad

# 9
Себи,  Hug  Heart Eyes  bouquet

Ах, много красив Кямран.  Heart Eyes Two Hearts newsm76

Бегюм-гримьорка-Мехмет

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 09:38 от Moniiica

# 10

HugДобро утро Hug

Мони  Heart Eyes все още гледам кафето Wink но след малко  като поизстине ще го глътна наведнъж Laughing Laughing Laughing
  Аз не владея английски достоен за поздрав  към  Бу Embarassed Sad

Мисля, че е важно поздравлението...английския ще го оправим някак....  bouquet

# 11
Happy b- Day to our favourite actor Burak Özçivit !!! Thank you for everything you have done for us!! We wish you all the best and to fulfill all your dreams and wishes !! Your fans in Bulgaria

Нещо такова...харесва ли ви...

Честит рожден ден на любимия ни актьор Бурак Özçivit! Благодаря ви за всичко, което направихте за нас! Желаем ви всичко най-добро и да изпълнят всичките ви мечти и желания! Вашите фенове в България

# 12
Добро утро. Hug Hug Hug

Мони,  Hug мерси за Бу-кафенцето и почерпката.   bouquet  Много естествена и нежна е Фахрие.  Heart Eyes Жената по средата сигурно й е много добра приятелка, защото много често са заедно по снимките.   Peace Wink

Терзиеваbouquet  Според мен този поздрав е достатъчен.  Hug

Лек предпразничен ден!   bouquet

# 13
Happy b- Day to our favourite actor Burak Özçivit !!! Thank you for everything you have done for us!! We wish you all the best and to fulfill all your dreams and wishes !! Your fans in Bulgaria

Нещо такова...харесва ли ви...

Честит рожден ден на любимия ни актьор Бурак Özçivit! Благодаря ви за всичко, което направихте за нас! Желаем ви всичко най-добро и да изпълнят всичките ви мечти и желания! Вашите фенове в България

newsm10  

Терзи, на мен ми харесва.

Снежи, Hug  а кой ще го изпрати?

Много сладурски колаж.   bouquet

# 14
МониHug аз имам туитър, мога да го пусна.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт