Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 354
  • 744
  •   1
Отговори
# 735

# 736
Павлина,  не си справедлива, никой не е изтъквал само красотата.   Wink И като игра, и като визия...  Peace

10-те на Турция не е класация по нещо друго, а по рейтинг.  Wink Наистина сериалът е с 4-5 % рейтинг, а последният в подреждането е малко над 6%. Wink

# 737
Ако следваха книгата рейтинга нямаше да е по-висок.
Трябва нещо да ти грабне погледа, да те захапе и да няма пускане- например красивите Фахрие и Бурак Joy плюс голямата любов между Фериде и Кямрян. ooooh!( а що приказки се изписаха по техен адрес...)Само една голяма любов при толкова много сериали за любов не стига.
Нямам търпение вече, цяла вечност има още до новата серия Sad

# 738
Павлина,  не си справедлива, никой не е изтъквал само красотата.   Wink И като игра, и като визия...  Peace

Въпросът не е в красота или игра. Въпросът е кой ,коя харесва. Толкова ли не разбирате.За какво справедливост става дума.
Нямам право да харесвам повече старата Фериде ,така да разбирам Laughing Добре. Фойерверки
с изписано името на Фахрие.  Наистина фенове  Shocked Не се търпи друго мнение.

За процентите пак не разбрах. 4% е повече ли? Излъгах ли нещо? Рейтинга не е ли харесване?!

Ако следваха книгата рейтинга нямаше да е по-висок.

Това няма как да се докаже.

# 739

Нали  не мислите, че при тия многосерийни сериали някой ще загледа 30-40епизода на разделените Фериде и Кямран. Тогава наистина рейтинга ще падне на -1.

# 740

Нали  не мислите, че при тия многосерийни сериали някой ще загледа 30-40епизода на разделените Фериде и Кямран. Тогава наистина рейтинга ще падне на -1.

Нищо не се знае. Може да обичат да гледат миналото си. Турската публика е странна и
не съм сигурна какво ще им хареса. Нямат угодия. Колко хубави сериали бяха прекъснати ...
Защо трябва да са 30-40 newsm78  Whistling

# 741
Добър вечер на всички, добре дошли но новите момичета.   Hug Hug

Ети, в последните минути искам да честитя именния ден на синчето ти. Да е здрав и щастлив и да е живо името му.

Павлина,  мисля, че всеки има право да изкаже свободно своето мнение относно сериала и актьорите. Приемам спокойно различната гледна точка.  Hug

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 23:58 от Moniiica

# 742

Нали  не мислите, че при тия многосерийни сериали някой ще загледа 30-40епизода на разделените Фериде и Кямран. Тогава наистина рейтинга ще падне на -1.

Нищо не се знае. Може да обичат да гледат миналото си. Турската публика е странна и
не съм сигурна какво ще им хареса. Защо трябва да са 30-40 newsm78  Whistling

Ами, защото в книгата Кямран е само в мислите на Фериде, няма участие, а тоя филм без Бурак си е обречен и може наистина да обичат да гледат миналото си, ама то това не е история, а любов- още от тук следва, че кръгът на гледащите ще е ограничен.

# 743
Въпросът не е в красота или игра. Въпросът е кой ,коя харесва. Толкова ли не разбирате.За какво справедливост става дума. Нямам право да харесвам повече старата Фериде ,така да разбирам  Laughing Добре. Фойерверки с изписано името на Фахрие.  Наистина фенове   Shocked Не се търпи друго мнение.

Оф, не си ме разбрала - не си справедлива като казваш, че изтъкваме само красотата на Фахрие.  Peace Иначе, да, за това става въпрос - кой кого харесва? На мен Фахрие ми харесва повече и като визия, и като игра. Това съм написала, мисля, доста разбираемо. От прочетеното, май по-скоро ти не търпиш чуждото мнение.  Wink

За процентите пак не разбрах. 4% е повече ли? Излъгах ли нещо? Рейтинга не е ли харесване?!

Мда, пак не си ме разбрала, но тук действително не се изясних докрай. Wink Просто 10-те ги възприемам като 10-те най-добри сериала, а за мен това, че рейтингът им е висок, не означава непременно, че са най-добри, интересни или стойностни.  Hug Иначе си права. Peace

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 00:23 от ·٠•Snejka•٠·

# 744
Не се опитвам да си представям филма с други артисти и друг сценарий, просто съм се пуснала по течението, много ми хареса 13 епизод и  с нетърпение очаквам 14-ти. Старата екранизация е хубава, но на мен ми е старомодна, не ме вълнува, защото си харесвам нашите Фериде и Кямран. Hug

Ако трябва да съм сериозна, старата екранизация ми хареса, но там не ми хареса любовта им, а как Фериде се справи с трудностите, колко силна беше, как запази достойнството си, любовта си и най-не ми хареса, че прости на Кямран.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 00:28 от lilitoKoleva

Общи условия

Активация на акаунт