Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 352
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Този филм "Мач за двама" го гледах дублиран на български тук: http://vbox7.com/play:54a5d37c

# 691
Този филм "Мач за двама" го гледах дублиран на български тук: http://vbox7.com/play:54a5d37c

bouquet Hug Hug Hug

# 692
Много ми беше приятно да прекарам още един ден с вас във форума.Спокойна нощ на всички Hug Пожелайте си нещо и нека желанията ни се сбъднат Heart Eyes

# 693
здравейте девойки ко прайм?

Тоя филм Мач за двама нещо не ми хареса, прекалено захаросано ми дойде... та и затова искам да и питам, можете ли да ми кажете някой друг хубав филм, по възможност турски ? Ако е и нещо подобно на Евим сенсин - прекрасно  newsm78

# 694
здравейте девойки ко прайм?

Тоя филм Мач за двама нещо не ми хареса, прекалено захаросано ми дойде... та и затова искам да и питам, можете ли да ми кажете някой друг хубав филм, по възможност турски ? Ако е и нещо подобно на Евим сенсин - прекрасно  newsm78

Най-добре иди в темата за Иийит Йозшенер-/не съм сигурна в точното изписване/ и там на първа страница можеш да си избереш. Има две дами lacunababe и Бланка ,които за мен са много в час
с турското кино и можеш да ги попиташ. Може да има и други ,но аз знам само тези.Има тема за турски филми и в кино и телевизия преди нашия подфорум.

# 695

Милата Фереде  Cry Sad Sad много и се искаше някой да и каже как да се държи вече като любима на Кямран ,а.....калфата даже заспа Shocked Shocked Shocked

Лека нощ! Hug

# 696
благодаря ти Павлинче   bouquet

# 697
  • Враца
  Милата Фереде  Cry Sad Sad много и се искаше някой да и каже как да се държи вече като любима на Кямран ,а.....калфата даже заспа Shocked Shocked Shocked

Но пък получи добри съвети от Мишел, които веднага приложи на практика  Laughing Laughing

Лека нощ!!!  Hug

# 698
от мен за лека нощ една невероятна песен, в изпълнение на прекрасната Фахрие   bouquet

# 699
Добро утро Hug
Успешна нова седмица!

Днес е Богоявление (Йордановден)...
Честит празник на всички именници!

И моето момче днес има имен ден.. Нека ви почерпя за негово здраве!

Скрит текст:

Благодаря,  bouquet  bouquet  bouquet за новия преведен епизод!

# 700
Добро утро. Hug Hug Hug

Ети,   bouquet Да ти е живо и здраво момчето. Hug

Честито на имениците и от мен.   bouquet

Малко остана и отново ще сме отново с Кямран и Фериде. Heart Eyes Предполагам, че няма да успея да гледам онлайн, защото съм на имен ден утре, но със сигурност ще прочета коментарите ви после. Hug

Новата тема е готова.  Hug Като изпишете тази, заповядайте. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758353.new#new

Успешна нова седмица.    bouquet

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 08:31 от ·٠•Snejka•٠·

# 701
 HugДобро утро Hug

Ети Heart Eyes Прекрасно започва  денят ни- с кафе и невероятната Прелюдия  №5 на Шостакович  bouquet  bouquet  bouquet

Да  ти е живо и здраво момчето.Да те радва много с успехите си!

Снеже Heart Eyes  bouquet

Приятен ден и седмица Hug

# 702
Хубава седмица и от мен, много усмивки и добро настроение. Ети да ти е живо и здраво момчето  много да те радва.

# 703
  • Враца
Добро утро, Чучулиги!   Hug Hug

Честит имен ден на всички именици!!!   smile3525

Ети, да ти е живо и здраво момчето, много късмет и много успехи!!! smile3525 smile3525 smile3525

"Эволюция по- Эвдженовский"  Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 10:08 от mama_an_ji

# 704
Честит ти именник! Жив и здрав и само да те радва! newsm51

И добро утро с Фахрие

Общи условия

Активация на акаунт