Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 625
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Катя,  Grinning   Hug

Аз само я препредавам информацията. Пак от подругите, а те си превеждат от турски сайтове. Затова и уточних, че не гарантирам за достоверност.
Иначе съм съгласна напълно с теб.  Peace
Според мен там нещата са с временно затишие и ще следва продължение, но да видим. Нека да започне отново интензивният работен график на Бурак.  Laughing

# 676

...

Фахрие си търси баща  #Crazy
......

хей, и вие от една снимка докъде стигнахте  Grinning после ще има сърдити  Wink

щом е музикант, може да са се снимали, докато е записвала песента към филма

# 677
Цитат
Според мен там нещата са с временно затишие и ще следва продължение, но да видим. Нека да започне отново интензивният работен график на Бурак
Ооо, аз не мисля за продължение. Просто Бурак според мен или е много импулсивен и взема прибързани решения, които огласява по някакъв начин, или е зависим от разни странични фактори. И в двата случая ... тцъ... Не ми е достатъчна красотата му, трябва и характер. Ще го гледам, интересен ми е, но магия - йок. Laughing

# 678

хей, и вие от една снимка докъде стигнахте  Grinning после ще има сърдити  Wink

Сега съм сърдита и потресена.   ooooh!Дано е запис на песен hahaha

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 19:25 от pavlinaio

# 679

Сега съм сърдита и в потресена.   ooooh!Дано е запис на песен hahaha

Има постнато в туитъра на този господин следното над снимката с Фахрие
 BUGÜN ÇALIKUŞU GİBİYİM.ÇOK TATLIYIM ÇOK.
Който знае турски за помага newsm78

# 680

Сега съм сърдита и  потресена.   ooooh!Дано е запис на песен hahaha

Има постнато в туитъра на този господин следното над снимката с Фахрие
 BUGÜN ÇALIKUŞU GİBİYİM.ÇOK TATLIYIM ÇOK.
Който знае турски за помага newsm78

Нещо като прероден ли иска да каже ,този сладкия newsm78
Не мога да го разбера този гугълчо ,какво ми превежда Laughing

# 681
  • Враца

Ако искате послушайте още сладурката:

Цитат
Эфджи довольна своим телом, но ей не нравится ее голос.Она говорит, что он у нее не ясный и часто звучит на разных тональностях.Еще, когда она только приехала в Стамбул, у нее был акцент. Но сейчас она уже прекрасно говорит на турецком.

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 20:12 от mama_an_ji

# 682

HugДобър вечер Hug

Чета и гледам всичко ,което става в темата и тъй като съм се зарекла да не  коментирам личния живот на  любимците си  -просто не обръщам внимание на   ЖЪЛТИТЕ!

Гледах внимателно 12 преведен  епизод и ми направи впечатление предложението на Сейфетин бей за ситуацията в която изпадна семейството му.
И наистина по-достоен и спасителен ход в ситуацията  Неджмие- Селим  е тя да бъде изпратена в Европа.
Хем ще навакса нещо в общото  си интелектуалното си развитие , хем ще остави този нещастник Селим да се справя сам!
Та тя недвусмислено му заяви  ,че това между тях не е любов , а отмъщение!

# 683
 HugМомичета, може ли да се присъединя към вас?

Филмчето е страхотно, следя го от самото начало заедно с вас. Фахрие и Бурак са невероятни, големи симпатяги. Запленена, захласната и опиянена съм и аз Embarassed.
Поздравявам ви с една приятна песничка

Скрит текст:

# 684
HugМомичета, може ли да се присъединя към вас?

Филмчето е страхотно, следя го от самото начало заедно с вас. Фахрие и Бурак са невероятни, големи симпатяги. Запленена, захласната и опиянена съм и аз Embarassed.
Поздравявам ви с една приятна песничка

Скрит текст:

Привет Лилито! Всички приемаме, нашата тема е супер приятелска Hug

# 685
Та тя недвусмислено му заяви  ,че това между тях не е любов , а отмъщение!

Хем не е любов ,а отмъщение ,хем не и стана добре ,когато Селим се "навечеря"
Тя си е влюбена в него ,но и отмъщава на родителите си . За сега е 2в1.

# 686
Благодаря! Hug

Нова снимка на Бурак, т.е. така мисля

# 687
  • Враца
Лилито, добре дошла при нас!!!   Hug Hug Hug

Себи, бях започнала да си мисля в последните серии, по-точно надявах се, че Селим ще се промени и ще има очи за Неджмие, но... се оказа по-голяма гад, отколкото го мислех.
Неджмие видя истинското му лице и дано не си прави вече илюзии, че може нещо да излезе от този брак.
Надявам се поне в нея доброто да надделее и дано го видим тази или другата серия.
Мисля си, дали все пак няма да решат да я изпратят в Мадрид и Кямран да я заведе, за да е по-далече от Селим.  Така Кямран ще отсъства след годежа, както е в книгата - не толкова години, а до завършването на Фериде след няколко месеца.
Което ме навежда на мисълта за броя на сезоните.

Лили, това мисля, че е колаж межди тези два снимки и главата на Бурак е много по-голяма от тази на мацката:

Скрит текст:

Павлина, вчера попита за филми с Фахрие - ето още един - романтична комедия, но с руски превод (дано знаеш руски). Не мога да кажа хубав ли е или не, защото все още не съм го изгледала  Simple Smile
Първите 20 мин са забавни. Grinning Grinning

http://smusla.net/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0% … 0%B5?online=68055

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 22:39 от mama_an_ji

# 688
Мерси!

Много съм наивна...Наистина е колаж...

На мен 12-та серия не ми е от любимите, можеше и без нея, с което не омаловажавам труда на преводачите- сърдечно им благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

И аз си мисля, че Кямран ще пътува до Мадрид и може примерно да прескочат месеците до завършването на Фериде.( дано само не прескочат годежа му с Фериде и направо да гледаме сватбата му с Нериман Joy)

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 22:12 от lilitoKoleva

# 689
mama_an_ji,  bouquetблагодаря! Утре ще го изгледам.

Тази вечер да не забравите да си кажете желанието. В нощта срещу Богоявление се сбъдва!

Много трудно ми зарежда бг мамма и много ме изнервя. При Вас има ли такъв проблем или
е само при мен?

Общи условия

Активация на акаунт