Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 578
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Привет!
Позволете и аз да се присъединя към вашата компания, от известно време ви чета, но все не намирам време да пиша. Много ми хареса филма и аз се пристрастих.

По повод на предстоящата серия си мислех дали Мюсю Кямран не е накарал по някакъв начин Валез да и напълни главата на Фериде със съмнения, за да види как ще реагира тя.
Привет Радост! Как няма да се присъединиш...то чучулигоманията е заразна....
Не ми се вярва Кемрян да е накарал Валез, според мен сценаристите ще го люшнат насам натам между страстта към Нериман и любовта към Фериде...

# 721
Нова снимка от сета

# 722
Здравейте,чучулиги HugДнес разглеждах много снимки на Бурак Йозчивит с мустаци и без.Не мислите ли,че с мустаци е много вълнуващ мъж,а без тях прилича на лошо момче?

# 723

Павлина Hug  дори се радвам ,че мислим различно за Фериде Confused Confused Confused
Айдан ,според мен играе прекалено театрално и позьорски .
Изобщо не и стоят добре  кърпите на главата - направо си е  типична анадолка!
Как и останаха устни още се чудя newsm78 newsm78 newsm78
Ако Бурак трябваше да играе с нея   ,щеше да е толкова вял........,че още на втора серия щях да отсвиря сериала. Laughing Laughing Laughing

Ако е вял ,значи е лош артист и наистина не му е там мястото.Много са странни феновете. ooooh! Защо трябва да бъдат оплюти другите артисти ,за да докажем ,че нашите са по-добри newsm78
Въпроса беше ,коя Фериде харесваме! С това ,че се охулва Айдан Шенер ,не ме накара ,да не я харесам.  Peace Нея оприличавам на героинята на Решат Нури.Когато съм чела книгата , си представях такова момиче.
Дали въобще трябва да се прави сравнение - не съм убедена.

За фереджетата. Жените в цяла Турция са ги носили ,не само в Анадола.

По повод на предстоящата серия си мислех дали Мюсю Кямран не е накарал по някакъв начин Валез да и напълни главата на Фериде със съмнения, за да види как ще реагира тя.

Мисля ,че не би рискувал Simple SmileСтрува ми се ,че Селим или Нериман са "поръчали" нещо на Валез .

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 21:04 от pavlinaio

# 724
  • Враца
Радост,  Hug Hug добре дошла сред нас!

Себи, аз също харесвам "нашето" Фериде повече.  Heart Eyes
Айдан Шенер е много по - хубава като зряла жена, отколкото като млада. Фахрие я бие по хубост, а и начина и на игра ми харесва повече. Но това си е мое мнение. Струва ми се, че Шенер преиграва от време на време - това може да си е било типично за онзи период на снимане на филми. Да, и това непрекъснато хапене на устни ... Не, че  "Чучулигата" с нея не ми харесва- това е истинската, но този сериал обира всички точки, особено Фахрие и Бурак - голям магнетизъм имат.
И все пак да не забравяме, че този е много по-осъвременен точно с целта  да привлича повече зрители и т.н.... Laughing

# 725

Но...... е добре да  се сетим ,че нито сме в 1922г   ..... нито 80......те!

Сега е БОЛ    на пазара от филми , филмчета и сериали!

И , ако се хванем напълно за  книгата и спомена за предишната екранизациция на "Чучулегата"  явно не е имало нужда от нова такава newsm78 newsm78 newsm78

Който  харесва ще си я гледа ...................................

# 726
Здравейте,чучулиги HugДнес разглеждах много снимки на Бурак Йозчивит с мустаци и без.Не мислите ли,че с мустаци е много вълнуващ мъж,а без тях прилича на лошо момче?

И аз така- май с мустаци по ми харесва!Представете си това сладко мустаче..... със захарен памук полепнал по него....мммммм... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 727
  • Враца
Малкото Фериде

# 728
Привет!
И аз харесвам Фахрие повече, всъщност аз и заради нея гледам сериала, но всеки си има право на мнение.

Гледах старата версия преди да почне нашто филмче и в серията, в която се чудеха коя е Гюлбешекер(на коя викат така) и аз се чудех с тях  Embarassed- чак после, когато те разбраха и аз включих, малко трудно я възприех като хубавицата, за която всички мечтаят. И ми се стори, че от този момент нататък имаше промяна във визията й, доста по-добре изглеждаше . Сега, на тая възраст дамата е мноого хубава.

# 729
И на мен сегашното Фери ми харесва повече.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много по-красива и нежна е, играе много по-естествено.  Peace Изобщо подкрепям Себи изцяло. Hug

Лили, добре дошла.  bouquet

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 22:00 от ·٠•Snejka•٠·

# 730

Фахрие в кралско синьо!!! Ммм...  Peace
Себи, Фахрие от по-рано е наистина повече сексапил и страст. Сега тази чувственост е хем овладяна и одухотворена някак, омекотена, хем е запазила нещо от момичешкото себе си, в усмивката си може би... Това рядко се постига. Не зная, може и да е влияние на Фериде върху нея... Но има промяна и е по-интересна за мен сега. Очаквам да я видя в Анадола как ще се справи, защото й предстои рязка смяна на ролята. Дано успее. В последните серии си е баш на мястото.  Peace

http://www.ratingkurdu.com/ratingkurdundan-yepyeni-bir-anket/
В тази анкета за най-красивите актриси Фахрие води, но борбата ще е жестока. Laughing

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 22:15 от Katya_I

# 731
# 732

Аз съм писала и преди .В играта на големите актьори - нама период в който е сниман филмът!
Кой може да изиграе по- добре  Вирджиния Уолф от Елизабет Тейлър-никой!
Не мога да си позволя да сравня Фахрие с нея ,естествено , но се справя поне според мен с ролята на Фериде много по-добре  от Айдан!

Павлина , Hugмного далеч съм от желанието да се конфронтираме  в мнението си за Фериде .
Позволих си да изкажа лично мнение  и мисля го защитих.

Ако имаш желение ,би могла с кадри от двата сериала да ме убедиш , че Айдан е по-красива и по- добра актриса от Фахрие.

Апропо  , аз актрисата  Айдан не съм я гледала май в друг турски филм. Може и да съм пропуснала. Embarassed Embarassed Embarassed
Утре ще имам време и ще защитя позицията си , ако трябва.

Лека нощ на всички  Hug Hug

# 733
...и все пак става въпрос за Фериде от романа на Решад Нури. Няма значение ,коя година сме сега ,а кога е писана книгата. Можеха да измислят друго заглавие на сериала,което щеше да е по-честно.
Гледаме "Гордост и предразсъдъци" ,колко са филмите по книгата...Няма такова разминаване.
В това виждам и една от причините в Турция да не е толкова на почит сериала.Днес четох някъде за 10-те за 2013г. и не видях  "Чучулигата".
Защо веднага започвате с красотата на Фахрие  newsm78 Аз не съм казала ,че е по-грозна.
Фериде е " малко истанбулско момиче, чисто като светлината, хубаво като мечта."
Защо трябва да убеждавам някой в нещо,нали въпроса е кой ,коя харесва. Thinking
Филма е чудесен ,но не е "Чучулигата".  PeaceДано да ме разберете ,че харесвайки старата Чучулига ,не значи че не харесвам новата. Харесвам я ,но затова има степени ...

# 734

Прошепна детето: “Господи, говори с мен!”
И на една поляна, чучулига запя.
Детето не я чу.

Затова детето изкрещя: “Боже, говори ми!”
И мощен гръм разцепи небесата.
Детето не му обърна внимание.

Тогава детето извика: “Господи, покажи ми чудо!”
И нов живот се създаде в момента,
но детето не разбра.

Накрая детето проплака отчаяно:
“Всемогъщи Боже, докосни ме – нека разбера, че си тук до мен!”