Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 25 Ти,аз и камъчетата....

• 23 861
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • В света на мечтите... ❤
Иве,Дани  Hug

Дано излезе и някоя друга снимка от партито  Grinning

Вани
 Hug  Heart Eyes  едва ли ще ни пуснат повече,но в неделя към 10 часа вечерта със сигурност ще излезе,даже ще са движещи  Mr. Green

# 586
много е хубава тук  Peace

Дани клипчето е суперско Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 18:27 от Ivetka71

# 587
Здравейте девойки  Hug

Нямам търпение за неделя имах неща за превод и меко казано не съм се спряла цяла седмица надявам се скоро да свърша и да си дам малко почивчица и после пак ще почна та затова ме нямаше  Hug
Весела Коледа на патерица на всички надявам се да сте изкарали празниците хубаво Hug
И ко се оказа ся че Хандето ходи с ония брадат козел Окан ли  Sick не го вярвам туй честно  ooooh!

# 588

Е,неее  Joy Joy Joy Joy Joy

# 589
  • В света на мечтите... ❤
Диди,привет  Hug Heart Eyes Hug

# 590
# 591
Диди  Hug Heart Eyes Hug Честита Коледа и на теб мила Hug Hug Hug

Честити нови дрешки   bouquet  bouquet  bouquet

# 592
Диди  Hug Heart Eyes Hug Честита Коледа и на теб мила Hug Hug Hug

Честити нови дрешки   bouquet  bouquet  bouquet
Ивче  Hug Hug Hug Hug

# 593
Кой е Окан ?  newsm78

# 594
Окан е  Ибрахим паша от ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК

# 595
И мен не ми се иска да са севгилита ама мн снимки имат заедно и аз почвам да се съмнявам

# 596
И мен не ми се иска да са севгилита ама мн снимки имат заедно и аз почвам да се съмнявам
Аз ако съм на Окан като видя какви снимчици има с Керемчо зад кадър ще и бия шута ако ще и Мис Турция да е  Joy Whistling

# 597
Диде джанъм  Hug Hugкъде се губиш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesзатъжихме се за теб  bouquet  bouquet  bouquet

# 598
Аз ако съм на Окан като видя какви снимчици има с Керемчо зад кадър ще и бия шута ако ще и Мис Турция да е  Joy Whistling
И аз съм на същото мнение,пък има и нещо друго сигурно той я ревнува,казал и е да се обле4е,че с тази рокля с която ще бъде в неделя наистина е доста съблазнителна

# 599
Окан е  Ибрахим паша от ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК
Ама  той е много грозен. Прилича ми талибанин  Sick

Общи условия

Активация на акаунт