Мързеливи красавици - 30та ЮБИЛЕЙНА

• 36 513
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, красавици!  Hug
Днес поспах до късно, още си пия кафето  Embarassed и ще се залавям след малко с разкрасяване, че и ММ днес е именик и го чакам да се върне от командировка да видим какви са плановете.
Честито, ако имаме празнуващи!   bouquet
Хубав уикенд, мързелани!  Hug

# 721
  • София
 Честит имен ден на всички именици днес!Много здраве,щастие и късмет да им носят имената!

Преди малко станах,голям сън му ударих,не знам от болестта ли,но се чувствам много изтощена и имам нужда да спя.Сега планувам да си оправя косата,да се лакирам най-накрая,че от три дни се каня.
 Вчера си взех желаното якенце,най-накрая дочаках намаленията на Playlife.Оказа се че не е много зимно де,за време като сега е чудесно,но ако стане по-студено не става.

Болните да оздравявате!Аз вече съм много по-добре,но антибиотика имам да си го пия още ... общо за 10 дни са ми го изписали.

# 722
  • варна
Честит имен ден на всички именици  Hug
Днес - кератинче на косата, епилатор и пилинг маска на лицето Flutter
Момичета от Варна да препоръчате алерголог Thinking

# 723
Мили скъпи драги мои - хууубаво си поспах тези дни, но и много добра работа свърших! Сега врътнах една баница и ще ходя на кафенце. Онзи ден правих завъртяна погача... доволно, доволно. Много обичам да готвя!
Скрит текст:
а и да ям обичам Sad
Та сега се чудя как да оправя пораженията от празниците. Много съм качила! Sad Пробвах 90- дневната диета (за цели 5 дни  Mr. Green ) преди Коледа. Имаше ефект- към 2 килца, но бях свирепо гладна през цялото време- самия и принцип е против моята природа- аз обичам да закусвам! Не мога без закуска... и тези плодове сутрин ме докарваха до истерия  smile3511 от глад.
Пробвала съм и диетата на Дюкан- но не бих си го причинила отново. Ефектът беше голям- но си върнах всичко. Може би просто трябва да си следя количествата и да спортувам.... Някой тук май беше казал че качва стълбите до деветия етаж, макар да живее на първия- Не помня кой но се покланям дълбоко! Евала!
Ух дано имам мотивация да започна... от утре  Mr. Green. Сега баничка ме чака....
Момичета споделете как се храните?
 Hug

# 724
  • София/Горна Оряховица
mep_1984 - щом си видяла ефект от 90ДД защо просто не я преобърнеш в свой собствен стил?
Аз я правих лятото на 2012, после за един месец зимата и видях ефект, но по-важното: промени храненето ми. Далеч съм от светиците там, но, пример: месо не ям с картофи, а винаги с по-лека храна; не смесвам дадени хранителни групи, имам в седмицата протеинов ден (чист) и плодово-зеленчуков, евентуално там с мляко.
Мен също ме мъчеше това закусване с плод, режима ми е такъв, че ми трябва енергийна закуска и по-слаба вечеря, не до обяд да не мога да мисля за друго, освен за храна. Закусвам мляко с мюсли, банан (щото е доста по-калоричен), о, ужас, позволявам си дори бисквитки да ям сутрин. От скоро преди закуска на гладно ям и сусамов тахан (чист). Аз го ям заради костната система, но той е и доста засищащ и енергичен, мажа го и върху пълнозърнеста филийка.
Въобще, недей се занимава с диети, а просто приложи някой принцип, който ти допада.

Аз да се отчета по темата набързо - правя едно голямо нищо  Laughing . Сесията ми се отразява зле  Crossing Arms . Поне успокояващото е, че разчистих гримовете, и се чувствам доста добре от този факт.
Иначе наскоро установих, че от около септември насам съм изключително редовна в слагането на нощен крем. До скоро понякога го пропусках, а да не говорим и за цели периоди, в които не съм слагала нищо на лицето. Дори преди 2 вечери за малко да пропусна, легнах си и се чудех какво не ми е наред и се усетих - кожата ми опъва  ooooh! . Последва едно хубаво омазване  Flutter .

Сега отивам да си правя чай, че ме е налегнала една бъбречна криза  ooooh! .

# 725
  • Варна
Привет и от мен,момичета  bouquet Много ми липсвахте Hug
 Завърнах се най -накрая даже и изчетох всички постове.Цели 2 седмици не съм влизала Confused Бях в София-взех си всички изпити много съм щастлива,имах и лекции, върнах се пак материал за учене ,ама поне е много по-малко от предната сесия Grinning та сега съм решила 1-2 седмици да не уча по нищо и да се наслаждавам на живота Peace
Цели 2 седмици нито маски, нито никакви каквито и да е  разкрасителни процедури/освен,че се гримирах,и сменях лака/ тотално бях зарязала всичко и учех здраво Crossing Arms
Прибрах се преди 2 часа-пуснах и прострях една пералня,намазала съм си косата с "бъркоча" и чакам да стане ориза,който метнах във фурната и продължавам да се разкрасявам-следват маска за лице,крем за тяло и да сменя лака.
Другото хубаво нещо ,което постигнах в София докато бях са -3 кг. newsm44 Повечко лишения,по -малко време за ядене,и вървене пеш/там съм без колата/ и много съм доволна сега не ми е така тежко и тромаво както след нова година.Сега вече се чувствам повече в "кожата си" Wink Макар,че ще продължа с фитнеса до още -2 кг.поне Praynig
И така при мен,за сега нещата вървят повече от добре  Laughing

# 726
Здравейте, момичета, за пръв път се включвам, досега само съм чела откъслечни теми (най-вече тази за 90-дневната диета, тъй като я спазвам и вече съм почти към края).

Днес се поглезих и си направих любимите домашни маски - жълтък, зехтин, кайсиево масло и водка за косата, а за лицето - овесени трици, кайсиево масло и прясно мляко Simple Smile Взех си вана, след която се намазах с олио за тяло и си направих педикюра Simple Smile
Доста добре се чувствам след цялото това глезене Simple Smile Ще посрещна новата седмица с добро настроение Simple Smile

# 727
Добре дошла, Багира (така се казваше пантерата от книгата за Маугли на Ръдиард Киплинг, нали?)
 Hug

# 728
Добре дошла, Багира (така се казваше пантерата от книгата за Маугли на Ръдиард Киплинг, нали?)
 Hug

Точно така  bowuu

# 729
  • София
Здрaвейте!
Нищо рaзкрaсително от мен.... бях зaплaнувaлa фризьо но от 9 до 12.30 откaрaх в Исул с Вaля,че плaкa от ушие,хремa бол и тaкa SadВики от вчерa хремaвa и кaшля,Рaйън също продължaвa с сополки и якa кaшлицa,a току що вдигнa и темперaтурa ,a три дни не беше Sad много ми е гaдно,a и aз отивaм мaй към рaзболявaне....
Оплaкaх се!Вирусa е ужaсен!
В Исул си скъсaх нервите.Нямa тaковa чaкaне,a зa държaнието нa лекaркaтa просто ужaсно съжaлявaм,че не снимaх зa дa ги изтипосaм някъде.

# 730
  • На острова
Ние досега изгледахме Американска измама, Гравити, Капитан Филипс и Вълкът от Уол стрийт. Остава да гледаме 12 г. робство и Син жасмин и спокойно може да връчим Оскарите  Mr. Green А вие сигурни ли сте, че говорим за един и същи Вълк от Уол стрийт  Rolling Eyes, или ние от Замундата сме гледали някаква нецензурирана версия  Thinking Щото т'ва въобще не е за "истинските неща от живота", по-скоро обратното
Скрит текст:
Омръзна ми в повечето от филмите да се показва и набляга нон-стоп на пиенето, друсането, шмъркане, бЕло, ц*ци, п***и, к***и и прочие...това, което гледах снощи беше точно това, не знам по кината какво излъчват..
Иначе Лео е невероятен актьор, дано да вземе Оскар наистина  Heart Eyes

Разкрасително си купих едни разкошни червени обувки, класически, на среден ток. За без пари. Просто цените тук са..какво да ви обяснявам. За пример - обувките си ги купих с някакви джобни, монети, портмонето не си го носех.

Чудесно ги виждам със светли скини дънки и бял т-шърт или потник, някаква дълга висулка и...сакце  Heart Eyes До скоро червено за дреха и аксесоар не понасях, но явно с възрастта човек се променя  Mr. Green

Оздравявяйте!

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 01:37 от ~Миа~

# 731
  • варна

Добро утро Hug
Тази сутрин кафето от мен Heart Eyes
Във Варна голяма мъгла, направо ужассссссссссс Whistling
За днес нямам нищо запланувано и смятам да досаждам тук Laughing

Имам предложение - искате ли всяка седмица да си задаваме някаква тема за писане, така поне няма да се налага да спамя само...........

# 732
Здравейте,краставички!
Метнах едни принцеси и да ви нагледам...
Вчера деня мина бързо-разходка и детски кът в МОЛ-а ,кафе,КФС...
Димяни,и аз съм чакала по 3-4 часа в ИСУЛ,голяма мизерия...Проблемите с ушетата се израстват,ние проредихме вече(моето момиче е на 3,5г).Последно капах сок от печен праз и имаше ефект.
Сиси не се е разписвала доста време.
Багира,уелкъм,дет се вика HugТочно снощи те гледахме с детенце Laughing
Деска,бравос за 3-те кг.Аз при всички усилия см -1 само Sad
Мепче,и аз се изложих на 90дд...голям срам.Сега си измислям режим,които да ми понася и да спазвам с лекота...
 Айде,цунки ,приятна и топла неделя,мързеливки...

# 733
Здравейтеее  Hug
Багира, добре дошла   bouquet
Димяни, дано всички се оправите и сте здрави! Нагушкай дребните, а ти не позволявай да се разболееш!
Деси, браво за килограмите!
Миа, този аутфит и аз го искам   Sunglasses Решила съм, че искам някаква бяла риза, но не класическа, по- свободна, да бе е вталена- да я нося в комбинация с класически високи токчета, скинита и сако отгоре... Но нещо не мога да видя " моята" риза по магазините  Thinking
Отчет - вчера изпилих много късо ноктите, днес мисля да се лакирам с черен лак. Сутринта бях на фризьор- махнах връхчетата и изправих косата.
Пускам пералня и прахосмукачка и планирам обяд с приятелка.
Уж го даваха хубаво времето, ама навън е едно такова захлюпено  Tired

Айде до после   bouquet

# 734
  • в Кошера
Добро утро от мен с НОВАТА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт