Как се лекува разбито сърце?

• 48 628
  • 932
  •   1
Отговори
# 510
За този , който обича винаги има нещо недоизказано. А  на другия му е все тая. Мисля си, че приятелят на Бял сняг   е "селски тарикат", който може и да й спретне скандал , че му нарушава идилията като го " зарязва". Затова колкото по- бързо се спаси, толкова по- добре за нея. Това след време се разбира, не сега.

# 511
Не си готова за края.Според мен частица от теб се надява той да бъде толкова наранен от неотиването ти на Нова година, че да се разкая и да стане нов човек. Sad

# 512
Ами да, всъщност  си права, шоколадово бонбонче - недоизясняването може да оставя и незатворени врати, едно съобщение кратко и ясно, би поело силата на крак, затварящ личната ни порта, но дългото и обяснително защо и как е по-вероятно да докара нездравословно течение, затова и с камъчка съм съгласна, нещата трябва да са бързи и категорични,по-безболезнено ще е, колкото и  отсега да не изглежда така

# 513
За този , който обича винаги има нещо недоизказано. А  на другия му е все тая. Мисля си, че приятелят на Бял сняг  е "селски тарикат", който може и да й спретне скандал , че му нарушава идилията като го " зарязва". Затова колкото по- бързо се спаси, толкова по- добре за нея. Това след време се разбира, не сега.

Добре де, как може да се обича такъв тип? Да става дума за моментно влюбване - ОК, но чак пък да обичаш някого, който пет пари не дава за тебе? Технологично не ми е ясно как се стига до обичането в такава ситуация.

Не й наливайте масло в огъня, на прав път е.  Peace Трябва да играе с неговите карти, а не да се чуди как да му доизясни нещо неясно.

# 514

Добре де, как може да се обича такъв тип? Да става дума за моментно влюбване - ОК, но чак пък да обичаш някого, който пет пари не дава за тебе? Технологично не ми е ясно как се стига до обичането в такава ситуация.

Ами как  , много лесно .
Тя писа в началото , че е на 30 или там някъде .
Сигурно вече се мисли за стара и се страхува да не остане и без него .
Пък и го харесва , какво точно , тя си знае . ooooh!

# 515
За обичане говорим, не за влюбване. Обича казвате човек, с който нямат нито общи деца, нито каквито и да било други общи отговорности. Та как се заобичва този човек, който изобщо не се интересува от тебе, афишира привличането си към друга, купува й пръстени, отсвирва те по празници и т.н. За мазохисти ли говорим или за що-годе нормални личности?
Нейното е влюбване и то в идеята. Нищо друго. И какво като е на 30? Да не е на 80 и с Алцхаймер?

# 516
За нея е обичане .

# 517

Не, такова го нарекоха някои хора в темата. Оставете жената, явно добре се справя.

# 518
Хепи мама, не е до възраст това, нито до очаквания, понякога хубав прав, безпроблемен път се сблъсква с калпави коли по него до толкова, че да се зачуди,дали наистина е прав и безпроблемен път. И не съм сигурна, че авторката наистина го харесва или обидата и напрежението я държат там...за да си оправи пътя...Кагато гуми минават по пътя, пътят ги възприема като кола, но не е задължително да е такава, както и колата,минавайки през някъде, не означава, че минава през път.  С цялата тази транспортна дрън-дрънщина искам да кажа, че тръпката на недоразбирането и понякога на не имането и обидата дори, често се бърка с любов - в това бъркане  възрасти няма.

# 519
Много хубаво си го обяснила !   bouquet

# 520
  • New Zealand
Хепи мама, не е до възраст това, нито до очаквания, понякога хубав прав, безпроблемен път се сблъсква с калпави коли по него до толкова, че да се зачуди,дали наистина е прав и безпроблемен път. И не съм сигурна, че авторката наистина го харесва или обидата и напрежението я държат там...за да си оправи пътя...Кагато гуми минават по пътя, пътят ги възприема като кола, но не е задължително да е такава, както и колата,минавайки през някъде, не означава, че минава през път.  С цялата тази транспортна дрън-дрънщина искам да кажа, че тръпката на недоразбирането и понякога на не имането и обидата дори, често се бърка с любов - в това бъркане  възрасти няма.
Страхотен пост!

# 521
Да. А, може и наистина да го обича. Ако е така, няма смисъл да си мисли, че ще й става по-леко и ще го остави, когато й стане по-леко. Болката ще я има и то е ясно, както е ясно, че лекуването на сърцето й ще дойде от следващия мъж. Важното е сега, според мен, тя да бъде мъдра и смела, като избере правилното решение за себе си. Дали ще се съгласи да бъде резервия вариант, просто удобната, която въпросния мъж може да мачка както си иска и дали наистина заслужава това? Дали би въвлякла бъдещите си деца в тази връзка и няма ли тя да се окаже съсипваща и за тях? ... 

# 522
  • София
Леле вие и до децата ли стигнахте  Shocked Shocked Човек направо може да си види целият живот описан тук само по един пост  Crazy

# 523
Какво те учудва?Малко ли жени забременяват с идеята бъдещето бебе да промени бъдещия татко./И да го вържат с детето/.

# 524
Не си готова за края.Според мен частица от теб се надява той да бъде толкова наранен от неотиването ти на Нова година, че да се разкая и да стане нов човек. Sad
За съжаление и аз мисля същото. Дано да грешим!

Общи условия

Активация на акаунт