Как се лекува разбито сърце?

• 48 619
  • 932
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Какво те учудва?Малко ли жени забременяват с идеята бъдещето бебе да промени бъдещия татко./И да го вържат с детето/.

Те много са и с идеята собствения живот и себе си да променят. Е определено се променя - става един малък кошмар  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 526

Но просто ми е тежко... няма как да съм щастлива, че съм се провалила в нещо, което искрено съм желаела и правила... но както казах трябва да приема провала и да се излекувам...
Добре дошла в групата! Пък ако знаеш аз колко провали имам...  Laughing Не ги приемай лично - следващия път ще си по-добра - в смисъл ще знаеш вече как да се държиш така, че да печелиш.  Wink Горчивият опит учи.

# 527
Какво те учудва?Малко ли жени забременяват с идеята бъдещето бебе да промени бъдещия татко./И да го вържат с детето/.

Те много са и с идеята собствения живот и себе си да променят. Е определено се променя - става един малък кошмар  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
С дете нещата винаги стават по-лоши. Много семейства се разделят след появата на детето - всичко се обърква след това, нищо вече не е същото (ама не в хубавия смисъл). Изобщо, детето е едно голямо изпитание за връзката.

# 528
  • София

Те много са и с идеята собствения живот и себе си да променят. Е определено се променя - става един малък кошмар  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
С дете нещата винаги стават по-лоши.

аз бих добавила - по-по-най  Mr. Green Mr. Green

# 529
Да, така е, ама и да го обясняваме на нещастна жена, която е готова на всичко, за да получи това, което иска, няма да го разбере.

# 530
  • София
Да, така е, ама и да го обясняваме на нещастна жена, която е готова на всичко, за да получи това, което иска, няма да го разбере.

е, не може да си готов на всичко. Поне някакви задръжки и ограничения трябва да имаш  Crazy Crazy

# 531

е, не може да си готов на всичко. Поне някакви задръжки и ограничения трябва да имаш  Crazy Crazy
Хах, повярвай, познавам жени, готови наистина на всичко.Което в крайна сметка унищожава самите тях.

# 532
А в много случаи и децата... Sad

# 533
  • София

уж си изпих вече кафето, ама пак не разрах - каква и децата  Sick Sick

# 534

уж си изпих вече кафето, ама пак не разрах - каква и децата  Sick Sick

Хах, повярвай, познавам жени, готови наистина на всичко.Което в крайна сметка унищожава самите тях.

food010

# 535
  • София
Аха, теорията, че причината за неуспехите ни е травмата в детдтвото  Mr. Green Mr. Green Да са живи и здрави психолозите, че ако сме без травми от детдтвото, те как ще си изкарват парите  Crazy Crazy

# 536
  • София
следващото е кармата

# 537
Аха, теорията, че причината за неуспехите ни е травмата в детдтвото  Mr. Green Mr. Green Да са живи и здрави психолозите, че ако сме без травми от детдтвото, те как ще си изкарват парите  Crazy Crazy
Тц..Пийни още едно кафе.. Grinning

# 538
  • София
следващото е кармата

карма, карма колко да е карма  Flutter Flutter То ако не е едното, ще е другото. Обяснение трябва да има някакво, че без обяснение, не може и кафето да си изпием  Mr. Green

# 539
А бе къде забихте бе..

Ставаше дума за това,че много жени,за да задържат мъж до себе си,го обвързват с дете.От което после детето страда,защото на сила хубост не става..

И сега имам такъв пример..
Самотна майка с две деца,сега е бременна с 3-то!
И 3-те са от различни мъже,и 3-те заченати от голЕмата либоФ..Ама ся и третия татко си е бил камшика..
И заради нестабилните майчини емоции и въжделения,страдат отрочетата..
Щото квото и да си говорим,с 3 деца,на квартира..Кошмар..

Общи условия

Активация на акаунт