Как се лекува разбито сърце?

• 48 608
  • 932
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Ми не знам..Въпрос не идеали май..
За някои жени майчинството е на първо място..До толкоз,че ползват телата си като инкубатори,за разнороден генетичен материал..Експериментаторски дух може би..

Прочее,не всяка е Кали,макар и 90%от дадения сорт,да са доста окаляни умствено..

# 542
За авторката на темата : Никой не може да те спаси, освен ти самата. А да ти помогне - може психолог. Потърси добър професионалист и поговори. Справянето с болката не е лесна работа. Лесно е да се каже - разкарай го Simple Smile Трудно е да се направи.  Аз бих могла да разкарам подобен тип от живота си, но съм по - възрастна и имам жизнен опит. На твоите години е нормално да си объркана. Когато разбереш, че за теб най - важното нещо си самата Ти, ще погледнеш света с други очи Simple Smile  И ще успееш да кажеш "НЕ" на тези, които те нараняват. Искрено ти го пожелавам !

# 543
Бял Сняг, добър ден! Simple Smile Сподели как си днес, какво става, как се чувстваш? Напоследък си мисля доста за теб. Искрено ти съчувствам и се надявам скоро да бъдеш щастлива.

# 544
  • Пловдив / София
Прочетох до към 23-та стр. цялата тема. От там само мненията на Бял сняг. Че много я разводнихте. Crazy

Аз мисля, че авторката е на много прав път. Да, в момента й е тежко. Колкото и да осъзнава, че този не е за нея и не я обича, е вложила време, чувства, усилия в тази връзка, макар и кратка. Затова не може да реже като с нож и да хвърля. Аз напълно я разбирам.

Не му звъни, не го виждай. Остани непоколебима. И успех в Новата Година с любов, каквато заслужаваш.   bouquet

# 545
  • София
А ето и нещо от народното ни творчество  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 546
Няма по-добър психолог от това да си заобиколен от приятели и приятни емоции. Аз така се излекувах след като съпругът ми се изнесе без дума да обели преди 6 месеца. Заради друга, разбира се. Яд ме беше,че нито е по-красива, нито по-умна, нито по-успешна от мен.
Обаче само две седмици бях като болна. После лято, море, нова тръпка, чудесна 3-4 месечна връзка и сега съм като нова  Peace
Не казвам,че това е правилната формула,но при мен проработи успешно и се радвам,че успях да превъзмогна. И аз много често преглъщах това,което виждах,защото градих тази връзка 7 години,затова дълго време не осъзнавах какво съм си причинявала. Мога само да им благодаря и на двамата,че ме отърваха...

# 547
Бял сняг, чакаме те да се похвалиш Hug Искрено се надявам да си устискала и да не отидеш при него утре. Пиши.  bouquet

# 548
  • София
Бял сняг, чакаме те да се похвалиш Hug Искрено се надявам да си устискала и да не отидеш при него утре. Пиши.  bouquet

Тя май пътува натам към щаствието си  Mr. Green Mr. Green

# 549
Щастие, щастие, колко да е  щастие! Stop

# 550
  • София
Щастие, щастие, колко да е  щастие! Stop

Тя ще каже. Поле ще се появи и ще напише "Добре, че не ви послушах"  Mr. Green Mr. Green Сега съм щастлива, а вие завиждайте  Twisted Evil Twisted Evil

# 551
Дай Боже да сме сбъркали ние, но не ми се вярва. От всичките мнения нито едно не е в полза на Господин Меринджей. На мен ми се иска Бял сняг да не си строши главата. От опит знам , че бая боли. Peace

# 552
Снощи нали писа момичето ,че няма да пътува .Сега какво си пишете като никакви съвети не се дават, ами само някакви подмятания ще пътуваш ли и т.н ..Ако иска ще сподели в крайна сметка какво е решила и направила и то след няколко дена  Hug

# 553
Аз пък повече деца не ща. Мисля си, че любовта по-лесно се поддържа без деца.  tooth (т.е. не трябва да имаш дете от мъжа, чиято любов искаш да запазиш /и своята към него/)

# 554
  • София
Аз пък повече деца не ща. Мисля си, че любовта по-лесно се поддържа без деца.  tooth (т.е. не трябва да имаш дете от мъжа, чиято любов искаш да запазиш /и своята към него/)

Ха, добре казано - да не смесваме работата с удоволствието  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт