Как се лекува разбито сърце?

• 48 594
  • 932
  •   1
Отговори
# 570
Няма невъзможна любов,това е само практично оправдание на по-трезво любящият.Казвам го от позицията на практичния. Всякакви обяснения защо и как е невъзможно са вятър. Любовта прави бури, бурите срутват и къщи, могат да унищожават и рядко са полезни,но  няма невъзможности при стихиите има дупе, което да ти стиска да си позволиш това и взаимност също. Другото.. е просто вятър... и фантазии,които да си залепим като снимков отрязък, от нещо, можело да ни се случи, евентуално

# 571
На авторката ще кажа само да не се връща. Правила съм го щото нали съм влагала. Не си струва. Обаче и аз тогава не слушах. Така,че слушай сърцето си и ума си. В крайна сметка като се върнах, изживях страхотни моменти, после и много лоши. И именно лошите ми дадоха крилете да не плача за него като си тръгна втория път след поредната фуста.

За невъзможната любов няма да говоря,че съм се оплела в една драма, която всъщност е много проста,но...ние си ги правим невъзможни нещата.

# 572
Няма невъзможна любов,това е само практично оправдание на по-трезво любящият.Казвам го от позицията на практичния. Всякакви обяснения защо и как е невъзможно са вятър. Любовта прави бури, бурите срутват и къщи, могат да унищожават и рядко са полезни,но  няма невъзможности при стихиите има дупе, което да ти стиска да си позволиш това и взаимност също. Другото.. е просто вятър... и фантазии,които да си залепим като снимков отрязък, от нещо, можело да ни се случи, евентуално
И аз така мисля. Не мисля, че има нещо (освен смъртта), което може да ми попречи да обичам някого. Да, има обстоятелства, които могат да попречат да живея с този човек или да си консумирам чувствата, но да го обичам - не.

# 573

Така е. Peace Някои хора не стават за друго освен да мечтаеш за тях и да си представяш какво би било... Около мен наистина силните любови са се реализирали, преодолели са препятствия, не са били само думи.

Но си мисля, че много хора просто се кефят да бъдат в ролята на романтични герои - без последствия, без жертви; да си имаш "място" за бягство от рутина, скука или тъга. Повдига самочувствието някак колко си специален и различен, изживяващ истинската трагична любов като във филмите. Grinning

# 574
  • София
Един страхотен филм за невъзможната любов гледах наскоро
What.The.Day.Owes.The.Night[Ce.Que.Le.Jour.Doit.A.La.Nuit]

Heart Eyes Heart Eyes

# 575

Heart Eyes Heart Eyes

Много филми гледате.И искате да го изживеете това което гледате.Оттам идват драмите.

# 576

Heart Eyes Heart Eyes

Много филми гледате.И искате да го изживеете това което гледате.Оттам идват драмите.
И аз това казвам, ама не... Тука им се били случвали далеч по-романтични неща дори и от филмите. Обзалагам се, че половината неща от филмите, някой ако им ги направи, ще им изглежда толкова отчаян, че ще избягат с 200 и ще ореват света, колко срам са събрали.

# 577
  • София
А не - точно този филм не искам да го изживявам  Stop Но главният герой беше много готин  Embarassed Embarassed А то и психолозите си го казват, че сапунките ни развалят  Rolling Eyes Rolling Eyes Очакваме принцът на бял кон, а то идва само конят и то е черен  Mr. Green Mr. Green Е не, че черните коне не са страхотни, но това е друга тема  Thinking

# 578
В тоя филм любовта изобщо не беше невъзможна. Те си я направиха такава. Мацката тичаше след него като замаяна, а на него не му стискаше да й признае какво е направил и то преди да знае коя е майка й. И живяха цял живот и двамата (а и нейният съпруг) нещастни. Какво го стопли него това, че тя през цялото време е пазила розата, която й подари.
Част от филма гледах със седемгодишния си син, който още не може да чете субтитри и аз му обяснявах за какво иде реч. На поредната сцена, в която героят я отблъсна, детето каза: "Глупак такъв, кажи й, че я обичаш и се ожени за нея!".

негативна,
абсолютно права си!  bouquet

# 579

Но си мисля, че много хора просто се кефят да бъдат в ролята на романтични герои - без последствия, без жертви; да си имаш "място" за бягство от рутина, скука или тъга. Повдига самочувствието някак колко си специален и различен, изживяващ истинската трагична любов като във филмите. Grinning
малка жертва ли е да се събуждаш и заспиваш с мисълта за някого, когото не си виждала и чувала от 10 години?  newsm78

# 580
  • София

малка жертва ли е да се събуждаш и заспиваш с мисълта за някого, когото не си виждала и чувала от 10 години?  newsm78

Е то за 10 години май се е превърнало само в мечта - човекът се е променил 1000 пъти и изобщо не е същият май  newsm78

# 581
Не мисля, че да се събуждаш и заспиваш с мисълта за някой в продължение на 10г. е проява на здрава психика, ако това те кара да страдаш. Ако просто си мислиш за него с хубаво чувство - ок, но да се терзаеш всеки ден за нещо пропуснато...

# 582
Благодаря за препоръчания филм, ще си го дръпна.  Heart Eyes А иначе и аз смятам, че е нездравословно да обичаш някого с години без той да знае. Изобщо смятам, че въобще е нездравословно да обичаш, но това си е мой извод Mr. Green

# 583
  • София
Благодаря за препоръчания филм, ще си го дръпна.  Heart Eyes А иначе и аз смятам, че е нездравословно да обичаш някого с години без той да знае. Изобщо смятам, че въобще е нездравословно да обичаш, но това си е мой извод Mr. Green

А, здравословно си е - да обичаш себе си си е доста здравословно  Mr. Green Mr. Green

# 584
Да де. Да обичаш мъж не е .А себе си и детето си си е чудно. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт