Как се лекува разбито сърце?

• 48 657
  • 932
  •   1
Отговори
# 270
"Защо" - защото не те обича. Не е и длъжен.

Този отговор е ясен и лесен.
Иска ми се да ми отговори, защо като не ме обича дойде да живее в моя дом, да спи в завивките ми, да готви в кухнята ми и да "споделя семейна идилия" със снимки във ФБ. Само за да дразни другите ли? Защо просто не си тръгне, а ме заплашва, че ще го направи? Искам да ми отговори не дали ме е ползвал, а защо го е правил! И така....

Задълбавам и страдам. Искам да не задълбавам, да не мисля и се старая... Ако преди мислех 24 часа от денонощието върху тези въпроси, сега им отделям половината време...
Надявам се по-бързо да дойде моментът, в който просто да не се сещам за горното!

а ти защо не му кажеш на другия и циркът ще е пълен

Защото не искам цирк, а нормален, спокоен, средностатистически, скучен живот...

# 271

Иска ми се да ми отговори, защо като не ме обича дойде да живее в моя дом, да спи в завивките ми, да готви в кухнята ми и да "споделя семейна идилия" със снимки във ФБ. Само за да дразни другите ли? Защо просто не си тръгне, а ме заплашва, че ще го направи? Искам да ми отговори не дали ме е ползвал, а защо го е правил! И така....

Задълбавам и страдам. Искам да не задълбавам, да не мисля и се старая... Ако преди мислех 24 часа от денонощието върху тези въпроси, сега им отделям половината време...
Надявам се по-бързо да дойде моментът, в който просто да не се сещам за горното!

Обикновено във ФБ качваш снимки, които искаш някой друг да види. Явно е искал да покаже на някого, че за него не е проблем да си намери друга, да живее с нея, да се забавлява и т.н.

# 272
Защото си му удобна , мила . Hug
Мъжете обичат да им е удобно .
Ако другата го искаше , нямаше да е при теб ...

# 273
  • София
Да, човек си изстрадва края на любовта! Поне нормалният такъв. Ти обичаш Пешо, а не изживяваш просто любовта, нито ще я изживееш с Иван. Със същия успех можеш да ме убеждаваш как обичаш цялото човечество. Е, да, ама никой не обича всички хора, а обича майка си, децата си, Иван, Пешо, Симона и пр. Нито просто носи любовта в себе си. Но пък е вървежно да ги убеждаваш в обратното, начесвайки самолюбието им и желанието да се чувстват почти съвършени, божествени същества. Нормалните хора са способни да обичат.

Авторката ще се справи, защото изглежда здравомислеща, макар да страда.

# 274
Не че е много важно , но мисля , че тази регистрация на авторката е нарочна , за да получи безпристрастни мнения .
Най-вероятно е стар потребител и можеше да си пусне темата в СО . newsm78

# 275
Бял сняг, може да се е опитал или да се е надявал да се получи между вас. Може да е просто объркан. Или да е изпечен манипулатор. Може да не може да стои сам. Може самотата да го влудява. Или да е демонстрация. Не е нужно да се сатанизира. Поредното дезориентирано човешко създание.

Хиляди неща може, но не са от особено значение за теб. Повечето хора не са наясно защо правят нещо - правят го просто защото могат.

Аз пък предлагам да не се изживяваш като жертва, в този танц участвате двама, отговорността е обща. Ползвал те бил... А ти не го ли "ползваше"?  newsm78

# 276
Защото, Бял сняг, сигурно си хубава и по този начин удобна да натриеш носа на  когото трябва, като те показва навсякъде , нещо от сорта - Алоо, като не можеш да си с мен, виж ме пък аз какво мога да имам. Използва те  комплексиран и наранен мъж, лекуваш егото му и   дразниш "бившата " Да се оправят в драмата си, не позволявай  да те въвличат повече в това. А относно  номерцата - защо пък не ,  разни гадории, които можем да причиним на гадняра, може да  носят и известна полза, не че  трябва да се извършат непременно като при вица на Аззи, но пък носят някаква  моментна удовлетвореност, дори само като идея. Аз например предлагам (понеже до колкото разбрах , той още е в неведение, че няма да празнуват заедно) като й се обади да се уточнят, да му сервира - Ох, ама аз не ти ли казах - един мой  много близък "приятел"  се прибира от чужбинство и  нямаше как да му откажа да празнуваме заедно,  мисля, че ти казах, нали за това се обадих на Коледа.... Примерно.Може да е  лапешко, ама какво, нека и той влезе в нейния филм и без това не се държи като възрастен. Grinning

# 277
Не че е много важно , но мисля , че тази регистрация на авторката е нарочна , за да получи безпристрастни мнения .
Най-вероятно е стар потребител и можеше да си пусне темата в СО . newsm78

Айде и това да обясня. Регистрирана съм от 2007г, но не искам да се знае коя съм. Виждали сте и снимката ми, някои от вас сте били клиенти там където работя(споделяла съм местоработата си), а няколко ме познават лично.
И в СО нямаше да мога да пусна, защото нямам 50 броими мнения.

Затова написах, че съм очаквала да е кокошарник, а пък получих много подкрепа и напътствия. Безпристрастни и искрени, както в темата, така и на лични  Peace

# 278
Надявам се авторката да не му прави детински номера, нищо не крещи по-явно "отчаяна инфантилна жена". На него тъй или иначе няма да му пука. Rolling Eyes

# 279
Е, стига де, пошегувах се, макар че той какви номера й прави - зрели и мъжествени. Но да, негативна, права си, не са нужни номера , за да излезеш от това, но да се погъделичкаш и усмихнеш - защо не. Simple Smile

# 280
казвали ли сте си "Една послед и спирам! Последна!" Ами...ето така се предадох.   33uu

И сега също искам да му звънна, да му крещя и да поискам отговор на въпроса "Защо?". Старая се да не го направя, но признавам, че ми се иска...

КОлко добре те разбирам...  Tired
Звънни на някой друг.  Mr. Green Толкова ли нямаш познати мъже на разположение по празниците?! Как си могла толкова много да се изпуснеш (като жена)?!  smile3538
Винаги трябва да има мъже на разположение за подобни ситуации. Човек не знае кога ще опре до тях...

# 281
  • София
Абе, ти добре ли си да я съветваш такива неща! Какви мъже да търси! Най-вероятно познатите й си имат гаджета. Да имала мъже на разположение! Била се изпуснала! Глупости на търкалета!

# 282

Ох, пък и ти! Защото е било лесно - затова!

# 283
Абе, ти добре ли си да я съветваш такива неща! Какви мъже да търси! Най-вероятно познатите й си имат гаджета. Да имала мъже на разположение! Била се изпуснала! Глупости на търкалета!
Съвсем добре съм. В подобни ситуации (на нейните) аз се забавлявам, зарязвам по-лесно, чувствата ме напускат по-бързо, почти нямам време за страдание, а имам много добри приятели мъже за подобни ситуации.  Wink Ето затова вече не страдам за никой!!! Давам една лесна и бързо действаща рецепта за забравяне на любимия, който не заслужава любовта, която му се дава.  Wink Пък който иска, да звъни на любимия, да му досажда, да плаче и да се вайка - въпрос на избор. Аз предпочитам да се забавлявам вместо да страдам.  Wink И се чувствам много по-добре по този начин, затова давам подобни съвети.

# 284
Ох, Щастлива кралице, какво пък е изпуснала като няма резерва мъж, как точно резервата ще я накара да се чувства добре , нали тя самата е в подобен вариант и ако имаше такова мислене, изобщо нямаше да е в това положение..Макар, че не знам кое положение е по-добре - да имаш винаги резерви към нещо и  да на не изживяваш нещата или ти да си допълнението на неизживяващия нещата. Еднакво нищо е.

Общи условия

Активация на акаунт