Как се лекува разбито сърце?

• 48 760
  • 932
  •   1
Отговори
# 345
...
 Оф, докато се изпиша и вие сте минали на зодии Laughing
Можеше и да сме на косми. Simple Smile

Кой каза косми Crazy  Mr. Green

# 346
Рибите може и да са пирании, акули също..Шараните  могат и  да са свирепи,не ги гледайте само като нещо с плънка по Никулден. Може и сомове да са - там и косми има, ама те си се валят в тинята и са непукисти общо взето. Аз залагам на дева или на мойто - скорпион - самоизяждащо се, самоблокиращо, самоубийствено в действията си, когато е застрашено много... Когато е малко  - поразява в защита, но почти винаги  щетата е лечима Sunglasses

# 347
  • София
Може, може.
И пиранки и акулки познавам. И дъщеря ми е риби, ако бяха само шарани за Никулден, щях да се гръмна.

# 348
А телеца?Много сме готини,нали и добрички:)

# 349
  • София
Умирам за телета аз. Simple Smile
Само нещо, някой да ме ядоса, моментално се обаждам на някое от телетата, веднага отиваме на луксозно място с фантастична храна и всички проблеми ги решаваме на мига Simple Smile

# 350
  • София
Аз залагам на Овен или Телец. Рибите са хитри и нямат гневни изблици, едва ли е Риби.

# 351
Само нещо, някой да ме ядоса, моментално се обаждам на някое от телетата, веднага отиваме на луксозно място с фантастична храна и всички проблеми ги решаваме на мига Simple Smile

Нали? Разбираме го живота телетата.  bowuu Laughing

# 352
  • Насред хаоса

И защо за мъжете се приема за нормално да скъсат връзката без обяснения, а за жените да се смята, че не е почтено да му събере партакешите за да не му се обяснява?
Защо? Не му дължи нито обяснения, нито почтеност, нито внимание за края на отношенията им.
А и аз не вярвам той да я разбере. не мисля, че и го заслужава.
Защото така е прието тук, в Булгаристан. Патриархална закостенялост и глупост, възприета колкото от мъжете, толкова и от доста жени. Което е в ущърб на жените, ама кога ще го разберат, не знам. А вече сме 21-ви век.

# 353
  • София
И тогава защо намираш за толкова непочтено, гнусно и прочие да се опита да си спести срещи, тежки разговори и обяснения, които повярвай, той ще и поиска, а успее ли да я въвлече в разговор, отиде коня в реката, както се казва.

И защо за мъжете се приема за нормално да скъсат връзката без обяснения, а за жените да се смята, че не е почтено да му събере партакешите за да не му се обяснява?
Защо? Не му дължи нито обяснения, нито почтеност, нито внимание за края на отношенията им.

Не съм казала, че не може да скъса без обяснения, нито че трябва да се среща с него. Просто събирането на багажа и остаавянето пред вратата на апартамента или някакви комшии ми се вижда адски непочтено, дори за наранена жена. Трябва ли и тя да слиза на неговото ниво? Така или иначе,  ако е решила да скъса с него, никакви опити от негова страна да я въвлича в разговори няма да успеят. Като казаа мъжете, ако случката беше обратна - невярната жена да си намери ббагажа пред вратата в черни чували? Пак ли щеше да е ок? Съмнявам се. Винаги има място за малко почтеност - тя също запазва достойнството.

# 354
  • Пловдив / София
Авторката моля да се яви и да си каже зодията, защото ще започнат страници гадания.  Praynig

П.П. Не бих заложила на телец. Те са хитрички.   Thinking

# 355

Защото така е прието тук, в Булгаристан. Патриахална закостенялост и глупост, възприета колкото от мъжете, толкова и от доста жени. Което е в ущърб на жените, ама кога ще го разберат, не знам. А вече сме 21-ви век.

Естествено Simple Smile кога един мъж постъпва непочтено е пич, а когато  жената го изхвърли е непочтено Simple Smile Много двойни стандарти Simple Smile дано някои жени нямат дъщери ...

# 356
  • София
Аз мога да заложа , че е моята- водолей. Наивни сме до глупост.За съжаление.

Зодията е само една - влюбена.

# 357

Нали? Разбираме го живота телетата.  bowuu Laughing

Ах,как ме нацелихте по-най любимите теми:)

П.с. Авторката не е теле,ние сме търпеливи и добри,но настъпиш ли ни(както в нейния случай)става много страшно!А и твърде много се обичаме,за да си причиняваме такива неудобства:)Спокойствието ми е най-важно:)

А Андариел е най-права  bouquet(за зодията)Иначе,по въпроса за багажа,а не смята ,че този мъж заслужава почтеност.Аз бих избягвала всячески среща с него.Ще му събера багажа и с ключа от секцията,ще съм така добра да го транспортирам в новия му дом.

# 358
  • София
кой тук е казал, че когато мъж постъпва непочтено е пич?  newsm78 Човек или е почтен, или не е, и това личи в постъпките му.

# 359
Както и приказките им Wink Непочтено е да даваш определения без да знаеш каквото и да било , в противен случай това говори за... нали се сещаш за какво  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт