Как се лекува разбито сърце?

• 48 777
  • 932
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Бял сняг, бъди твърда, какъвто е той, докрай!
Покажи му, че една жена може освен да се подчинява и търпи отвратително отношение, може и да пренебрегва някого като нищожество - така, както той се е държал с теб в определени моменти.
Не плачи пред него, когато разговаряте и се изяснявате за приключване на подобието на връзка или битуване под един покрив по-точно казано.
Нека му е гадно.
И ако имаш смелост като се видите, ти му кажи първа, че не мислиш да съжителствате повече заедно и да си намери друга жена, която да търпи отвратителното му отношение.Т.е., да скъсаш "връзката" първа, а не той да си мисли, че винаги ще го чакаш, ще му се молиш да остане и когато се наложи нещо, за което да го "притесниш" по телефона, да не можеш да разчиташ на него.
Не си струва.

# 496
Не си се провалила, бял сняг - той е проваленият - лекувал се е чрез теб, защото си чисто сърце, не случайно си се нарекла Бял сняг. Греди можеш да  срещнеш на всякъде и да те наранят , това не те прави провалящ се  с  гредите, просто се случва гредоносията  навсякъде и никой, ама каквото и да ти говорят - никой не е застрахован, че греда няма да го лепне по челото. Дано скоро напишеш хубави неща - не за развитието на това  , а за самоусещането си. Прегръщам те Hug

# 497
  • София
Определено се колебаеш, щом не си скъсала с него, ами чакаш той да скъса с теб.
Не го пиша с лошо, а защото мисля, че и ти не го осъзнаваш. Замисли се какво те спира сега да вдигнеш телефона и да му кажеш, че сте до тук? На себе си отговори, не толкова на мен.

# 498
  • София
Не, не се колебая. Аз затова и постанх темата с основен въпрос как да се излекувам от всичко това, а не с "как да си го върна". Отдалечаването за 1 седмица + темата ми дойдоха много добре и отрезвително.

Но просто ми е тежко... няма как да съм щастлива, че съм се провалила в нещо, което искрено съм желаела и правила... но както казах трябва да приема провала и да се излекувам...

Това не е провал, в никакъв случай.
Просто си постъпила правилно с неправилния мъж.
Заслужаваш да бъдеш обичана, както ти можеш да обичаш.
Пожелавам ти го от сърце.

Не си се провалила, бял сняг - той е проваленият - лекувал се е чрез теб, защото си чисто сърце, не случайно си се нарекла Бял сняг. Греди можеш да  срещнеш на всякъде и да те наранят , това не те прави провалящ се  с  гредите, просто се случва гредоносията  навсякъде и никой, ама каквото и да ти говорят - никой не е застрахован, че греда няма да го лепне по челото. Дано скоро напишеш хубави неща - не за развитието на това  , а за самоусещането си. Прегръщам те Hug
Абсолютно.

# 499

Но просто ми е тежко... няма как да съм щастлива, че съм се провалила в нещо, което искрено съм желаела и правила... но както казах трябва да приема провала и да се излекувам...

Ами да, дори и с това, че съм проявила толкова много търпение.
Ако бях действала твърдо още юни месец, ако бях послушала разума, ако не се бях пускала по течението, ако, ако, ако... много "ако" има...

Много ми е познато. Докато един човек ми каза: "Не си позволяваш да бъдеш слаба. Позволи си да бъдеш понякога слаба!" Опитай да замениш "провал" със "слабост" и виж дали ще се почувстваш по-добре. Всеки човек в дадени моменти е слаб, особено, когато се касае за чувства.

Определено се колебаеш, щом не си скъсала с него, ами чакаш той да скъса с теб.

Не е гаранция за колебание! По-скоро не успява да бъде тя агресивната, лошата; предпочита индиректно да му покаже решението си. Според мен разбира се.

# 500
Бял сняг, бъди твърда, какъвто е той, докрай!
Покажи му, че една жена може освен да се подчинява и търпи отвратително отношение, може и да пренебрегва някого като нищожество - така, както той се е държал с теб в определени моменти.
Не плачи пред него, когато разговаряте и се изяснявате за приключване на подобието на връзка или битуване под един покрив по-точно казано.
Нека му е гадно.

Нищо не трябва да му показва, нито да й пука гадно ли му е или не. Трябва да прави това, което е добре за нея. Ако я кефи да му отмъсти - ОК. Но да му показва, да го поучава и прочие е ала-бала. Да не му е майка, че да го прави?

Замисли се какво те спира сега да вдигнеш телефона и да му кажеш, че сте до тук?

От какъв зор пък трябва да му вдига телефона и да го уведомява за решенията си? Като не се появи на 31-ви той ще разбере какво е решила и то по по-добрия начин.  Mr. Green

# 501
  • София
Ами до човек си е явно, за мен това не е скъсване, а надежда, че като не иде и на него ще му трепне. Такива недовършени работи не са ми по вкуса, но явно това е изключение.
Впрочем, аз не смятам, че той ще разбере, че тя къса с него като не отиде. Ще си помисли, че му прави фасони за просене на внимание (то и аз така си мисля ).

# 502
  • София
Ами до човек си е явно, за мен това не е скъсване, а надежда, че като не иде и на него ще му трепне. Такива недовършени работи не са ми по вкуса, но явно това е изключение.
Впрочем, аз не смятам, че той ще разбере, че тя къса с него като не отиде. Ще си помисли, че му прави фасони за просене на внимание (то и аз така си мисля ).
Peace

# 503

И аз така мисля . Peace
Той просто я използва и не може да проумее чувствата й .

# 504

И аз така мисля . Peace
Той просто я използва и не може да проумее чувствата й .

И никога няма да ги проумее. Повечето мъже не си блъскат главите денонощно как ли аджеба се чувстваме ние, техните половинки.

# 505
Аз мисля , че прекалено много очакваме от авторката. Да не кажа всяка от нас, ама повечето са преживели раздяла. И знаят, че осъзнаването на "началото на края" е най- трудно. Бял сняг в момента се надъхва от нашите постове, но в момента в който го види , ще забрави всичко написано.За съжаление.

# 506

Той да си мисли каквото иска.

# 507
Той пък все едно е разбрал коя му е точно връзката, че да е важно горкия как ще разбере коя е скъсала с него и кога. Негов си проблем.Да не отиде  да   празнува  е решение на Бял сняг, да освободи жилището и живота си откъм  все недоразбрали индивиди, също. А това да си  все неразбиращ е  супер удобно извинение да си правиш каквото си искаш или просто да си тъп или и двете. Няма какво да му се обяснява, защото от реакцията му след обясненията,най-вероятно ще я заболи  още повече.

# 508
И аз така мисля. Че тепърва ще я наранява ако стои и му чака реакцията.  Затова целта е да го игнорира и да се спасява безболезнено. Peace

# 509
  • Бургас
Аз съм на мнение, че е добре човек да се доизкаже докрай, да не задържа в себе си и да го каже на този, на когото има да го прави, за да не остане чувството за нещо недоизказано, което в последствие много хора бъркат с някакви чувства.

Общи условия

Активация на акаунт