Как се лекува разбито сърце?

• 48 578
  • 932
  •   1
Отговори
# 630
Боже не го ли излекувахте това разбито сърце Simple Smile Като гледам навъртяхте 20 страници, без авторката на темата  Mr. Green

Laughing то ако се лекуваше с 20 страници... авторката да се е появила да представи нов ухажор!

Малко трудно е да помогнеш на човек, който няма самоуважение... не знам колко трябва да си сляп, за да не виждаш лошото  му отношение и да продължаваш да се залъгваш, че всичко е ОК....
Честно, но не разбирам как може да обичаш някой който се държи така с теб ?

Е, айде сега. Обичта често е по-силна от разума. Аз пиша именно като човек,който за жалост малко се уважаваше преди. Но прогледнах. Само 2 седмици ми беше кофти за раздялата. И после видях какво съм си причинявала.

Но колкото и хора да ми казваха,е греша като го прибирам,аз не исках да ги разбера...

# 631
Вече имам чувството, че Хорхе Букай участва в темата.

Аман вече и от тоя! Населението е пощуряло по лексиконни автори.
Сигурно има защо....А и хората имат право да харесват това, което ги кара да се чувстват добре.И което ги прави по-добри Heart Eyes.

# 632
Малко трудно е да помогнеш на човек, който няма самоуважение... не знам колко трябва да си сляп, за да не виждаш лошото  му отношение и да продължаваш да се залъгваш, че всичко е ОК....
Честно, но не разбирам как може да обичаш някой който се държи така с теб ?
Е, айде сега. Обичта често е по-силна от разума. Аз пиша именно като човек,който за жалост малко се уважаваше преди. Но прогледнах. Само 2 седмици ми беше кофти за раздялата. И после видях какво съм си причинявала.

Но колкото и хора да ми казваха,е греша като го прибирам,аз не исках да ги разбера...
[/quote]
Браво,Велвет!Една раздяла,ама какво...после намираш "човекът".Важно е както да разбереш,че този човек не е за теб,така и да продължиш напред.Не разбирам жените след една разбита любов,които я оплакват цял живот и пропагандират:Всички мъже са задници,най-добре без тях."

# 633
Задници са, когато ги гоним и е нормално да са такива, виждайки само  гърбът им. Сигурно има някакво обяснение на  тръпката в гонитбата, по-силна от тази  в срещата, сигурно е по -задъхващо, знам ли...Аз обяснение нямам Confused

# 634
Ама защо трябва да ги гоним?
Това много ме дразни в манталитета на българските мъже - те са по-велики от жените,аджеба жената е длъжна да им се връзва за всичко...Това усещане се подхранва и с про-мъжките ни закони.
Смеем се в България на скандинавките,че били "мъжемелачки" и курви...щото нали сами си намирали мъжете и всичко...обаче те са в пъти по-добре от нас .
Да си в двойка е трудно,да...обаче в България не е само трудно,ами и жената е често поставена в ситуацията на "зависимост" и дори и да не е така,в емоциалната зависимост,че едва ли не без този мъж не може...

# 635
  • София
Задници са, когато ги гоним и е нормално да са такива, виждайки само  гърбът им. Сигурно има някакво обяснение на  тръпката в гонитбата, по-силна от тази  в срещата, сигурно е по -задъхващо, знам ли...Аз обяснение нямам Confused

Ами то е като в подготовката - винаги подготовката за един празник или пътуване е по-вълнуваща от самия празник  Mr. Green

# 636
Това много ме дразни в манталитета на българските мъже - те са по-велики от жените,аджеба жената е длъжна да им се връзва за всичко...Това усещане се подхранва и с про-мъжките ни закони.
Смеем се в България на скандинавките,че били "мъжемелачки" и курви...щото нали сами си намирали мъжете и всичко...обаче те са в пъти по-добре от нас .
Да си в двойка е трудно,да...обаче в България не е само трудно,ами и жената е често поставена в ситуацията на "зависимост" и дори и да не е така,в емоциалната зависимост,че едва ли не без този мъж не може...

Радвам се че си прозряла нещата, преди да се опариш  Wink

# 637
Ами затова ще си търсим чужденци Sunglasses

# 638

Браво,Велвет!Една раздяла,ама какво...после намираш "човекът".
как бе? как го намирате? По поръчка ли? С магическа пръчка ли?

# 639
То и затова аз съм с чуженец.Не че е манна небесна,има си своите проблеми...обаче това така да ме разиграва няма да стане.Твърде много се уважавам,а и тук в повечето случаи жените са тези,които разиграват и държат конците.
Наистина...за мен чужденците не са толкова коплексирани на тема :Аз съм най-великия,мойта трябва да се съобразява.
И отделно законите са така направени,че независимо кой от двамата се е раздал повече за семейството,има право да бъде компенсиран за това...

# 640

Радвам се че си прозряла нещата, преди да се опариш  Wink
Прозряла.....То всички ние, дето сме се опарили, сякаш не сме ги знаели на теория нещата.На 20 си мислим, че сме най-мъдрите на света, а после като се сблъскаме с реалността на разнообразните човешки взаимоотношения, почваме да се чудим как така не сме били подготвени за това.

# 641
  • София
.................................... независимо кой от двамата се е раздал повече за семейството,има право да бъде компенсиран за това...

Е не го разбрах това  newsm78 newsm78 Значи ли, че този който нищо не е допринесъл, пак ще бъде компенсиран само защото е сключил брак  Crazy

# 642
А де, tartelette и аз не си го обяснявам, но сигурно си има тръпка като при ловуването, ама  не съм навътре с тази  страст и за жертвата сигуно е адреналин отвсякъде, ама и там съм боса... Наде, гонитбата на мъж не е подготовка за празник,а агонияот липсата на такъв.
Оф, много сте бързи,  не мога да ви насмогна Laughing

# 643
  • София
Ама кого кгоним - мъжът по принцип или мъжът, който си е тръгнал от нас  newsm78

Ако е мъжът по принцип - да, направо такива жени са стряскащи  Crazy Crazy

# 644
Обратното - независимо дали е мъжът или жената,които е оставил кариера на заден план или пък може да докаже,че е загубил нещо заради грижи за семейството,има право на компенсация от другия.
Говоря общо за един белег,който всички сме забелязали в Българските мъже - маминка,която си обргижва детето до живот и му повтаря колко бил велик.И как жена им трябва да им й е емоцонална и често и физическа робиня и да им се набива,как маминка няма как да бъде преборена...А колко ли хора така живеят с родителите на мъжа и то доста често не толкова заради пари,а защото мъжлето иска да е до мама...Къде е мястото на жената тогава?
Ако щете варвайте,в Западна Европа това е рядкост,отколкото правило...Имам познати,изгонени на 18,за да се научат че няма да бъдат дондуркани до безкрай...

Общи условия

Активация на акаунт