Как се лекува разбито сърце?

• 48 545
  • 932
  •   1
Отговори
# 690
Почувствах се лично засегната от словоизлиянието на AQUA. Може и да има доза истина в твърденията, но едва ли е тук мястото да се правят генерални заключения за българите и особено за българските жени. Много, много грубо.

Много симпатизирам на Бял сняг и чета темата отначало, момичетата се опитаха наистина да и помогат със съвети и лични преживявания и аз не коментирах, за да не се повтарям с тях и да не спамя излишно. Но този път не се стърпях.

Да, и аз. При все,че съм живяла на няколко други места по света по-продължително, и смятам,че това са объркани мисли.

Относно надеждата--аз и сега се хващам как преглеждам ФБ на бившия и новата му "там-нещо-си" (понеже не е ясна връзката им), с която ми изневери и отрича до ден днешен Crazy. Не, че искам да се върне, ами ей така след 6-те години заедно някак си ми липсва от време на време и ми е жал ли,как да кажа...И да си призная, тъпо ми стана тя като си смени фамилията след нейния развод, а не се замислих, че и аз го направих...тоест и на друг човек може да му е станало тъпо. Понякога гледаме само от нашата си камбанария и сляпо подхождаме към нещата...

# 691
На мен пък тоя пост на Акуа ми се видя един от малкото и смислени. Особено в началото, че всичкото ни - през куп за грош.

# 692
  • Sf
Изобщо България е една уникална страна във всяко отношение!

Да, да. Исус е бил българин и египетските пирамиди са стояли изначално в България.

Уникална, друг път. Ходи виж как живеят в лондонските гета, приликата ще е очевадна.

# 693
Понякога гледам серии на "Секса и града" по ТВ и се смея от сърце Laughing.И доколкото виждам, разнообразни мъжки образи присъстват и там.А Тузара си е "класика в жанра"-явно са си едни и същи, на който и континент да са родени.

# 694

Е не навсякъде. Имаше статия за италианските мъже, на които държаварта щяла да отпуска "стипендия", за да се изнесат от довомете на майките си на 40  Mr. Green Mr. Green
Щеше да е добре в по-неразвитите страни като България да дават "стипендия" за майки с малки деца, за да могат да се изнесат от съпруга си.  smile3515
Е те тогава здрав брак немаше да остане. Болшинството съпруги търпят мъжете си, докато детето порасне и им даде възможност да изкарват достатъчно пари, за да са самостоятелни.

П.С. Много съм съгласна с написаното от AQUА! За съжаление е точно така! Само предпоследното изречение е в противорез с моите представи - много често мъжете пречат на жената да постигне нещо, вместо да й помагат!

# 695

Е не навсякъде. Имаше статия за италианските мъже, на които държаварта щяла да отпуска "стипендия", за да се изнесат от довомете на майките си на 40  Mr. Green Mr. Green
Щеше да е добре в по-неразвитите страни като България да дават "стипендия" за майки с малки деца, за да могат да се изнесат от съпруга си.  smile3515
Е те тогава здрав брак немаше да остане. Болшинството съпруги търпят мъжете си, докато детето порасне и им даде възможност да изкарват достатъчно пари, за да са самостоятелни.

#Shocked  OK... явно е тръгнало към обобщения...

# 696
  • Sf
Болшинството съпруги търпят мъжете си, докато детето порасне и им даде възможност да изкарват достатъчно пари, за да са самостоятелни.

Жените, дето работят на по три места за да издържат освен децата, и безработните си мъже, за съжаление са неприятно много.

# 697
Болшинството съпруги търпят мъжете си, докато детето порасне и им даде възможност да изкарват достатъчно пари, за да са самостоятелни.

Жените, дето работят на по три места за да издържат освен децата, и безработните си мъже, за съжаление са неприятно много.
Жени с малки деца ли? (1-7 години) А кой ги гледа, когато се разболеят - мъжът ли? Той ли ги води на лекар? Моят е отказал да води детето на лекар, ако ще и да умира - заради това аз почти не ходя на работа.  smile3515 Де да имах мъж, който се занимава с детето, пък аз да работя! АМа има ли такива изобщо?!

# 698
Де да имах мъж, който се занимава с детето, пък аз да работя! АМа има ли такива изобщо?!
Има,  HAPPY_QUEEN, има... Навремето мен по градинките из квартала не ме познаваха и мислеха мъжа ми за самотен баща с три деца, защото той ги разхождаше. Тогава бедни години, той съкратен, докато си намери работа, децата гледаше. Но той обича деца и това никога не му е било проблем. До човека си е, не мъж ли е, жена ли е.

# 699
  • София
Де да имах мъж, който се занимава с детето, пък аз да работя! АМа има ли такива изобщо?!
Има,  HAPPY_QUEEN, има... Навремето мен по градинките из квартала не ме познаваха и мислеха мъжа ми за самотен баща с три деца, защото той ги разхождаше. Тогава бедни години, той съкратен, докато си намери работа, децата гледаше. Но той обича деца и това никога не му е било проблем. До човека си е, не мъж ли е, жена ли е.

HAPPY QUEEN натриха ни носовете пак  Twisted Evil Twisted Evil Като не сме гледали, когато сме създавали деца - така ще е - ще си правим обобщения  Mr. Green Mr. Green

# 700
miracle_today, ами не, не са едни и същи. Има си някои разлики, основно във възпитанието и отношението към жените. Имам наблюдения конкретно над французи.
Макар че много добре разбирам какво иска да каже AQUA - аз лично съм получавала реплика  "Един приятел ходи в България и каза, че със 70% от момичетата можеш да си легнеш първата вечер" - това един съвсем обикновен бар, със съвсем обикновени момичета (само аз българче, другите западноевропейки) отнякакво нагло франсе... Не знам как не го фраснах. Просто се обърнах и го игнорирах. Но да, има такива впечатления за нас. Това не значи, че всички сме такива. Simple Smile

пп: докато пусна поста колко още изписано...
Недейте така да обощвате де, не е съвсем "здрав брак няма да остане"... много са "скапаните" мъже, но не са всички... смея да вярвам, че дори не са и половината. Между моите познати са си млади симпатични семейства, с дечица, кой помага повече, кой по-малко, но чак пък такива драматични сценарии ... Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 12:22 от Ванилия Мадагаскарска

# 701
Моят е отказал да води детето на лекар, ако ще и да умира - заради това аз почти не ходя на работа. 

Това пък защо? Говорила ли си с него?

# 702

Трой, нали ги гледам момите англичанки пък как се обличат...  ooooh!

Аз да сложа ли пак снимката на петте лондончанки и едната българка и да помоля Акуа за коментар?  Flutter Mr. Green

# 703

HAPPY QUEEN натриха ни носовете пак  Twisted Evil Twisted Evil Като не сме гледали, когато сме създавали деца - така ще е - ще си правим обобщения  Mr. Green Mr. Green

Laughing Абе то докато не опре ножа до кокала, не може да се разбере.  Laughing И моят много искаше дете, ама май само на снимка да си го гледа.  Joy То така е най-лесно, но да имаш дете не значи просто да го създадеш и да си играеш с него по 1 час на ден. ДОбре че има и по-грижовни бащи дето и на лекар водят децата, и ги гледат докато са болни.  Wink Жалко, че са малко и щастливките са единици. Ако повечето мъже бяха такива, може би разводи нямаше да има.  Wink

# 704

Макар че много добре разбирам какво иска да каже AQUA - аз лично съм получавала реплика  "Един приятел ходи в България и каза, че със 70% от момичетата можеш да си легнеш първата вечер" - това един съвсем обикновен бар, със съвсем обикновени момичета (само аз българче, другите западноевропейки) отнякакво нагло франсе... Не знам как не го фраснах. Просто се обърнах и го игнорирах. Но да, има такива впечатления за нас. Това не значи, че всички сме такива. Simple Smile

Няма какво да го фраскаш - те като жените са такива (особено като чуят и за чужденец) - той с какво е виновен в случая, че казва истината?!

Общи условия

Активация на акаунт