Много симпатизирам на Бял сняг и чета темата отначало, момичетата се опитаха наистина да и помогат със съвети и лични преживявания и аз не коментирах, за да не се повтарям с тях и да не спамя излишно. Но този път не се стърпях.
Да, и аз. При все,че съм живяла на няколко други места по света по-продължително, и смятам,че това са объркани мисли.
Относно надеждата--аз и сега се хващам как преглеждам ФБ на бившия и новата му "там-нещо-си" (понеже не е ясна връзката им), с която ми изневери и отрича до ден днешен
. Не, че искам да се върне, ами ей така след 6-те години заедно някак си ми липсва от време на време и ми е жал ли,как да кажа...И да си призная, тъпо ми стана тя като си смени фамилията след нейния развод, а не се замислих, че и аз го направих...тоест и на друг човек може да му е станало тъпо. Понякога гледаме само от нашата си камбанария и сляпо подхождаме към нещата... 
OK... явно е тръгнало към обобщения...

То така е най-лесно, но да имаш дете не значи просто да го създадеш и да си играеш с него по 1 час на ден. ДОбре че има и по-грижовни бащи дето и на лекар водят децата, и ги гледат докато са болни.
Жалко, че са малко и щастливките са единици. Ако повечето мъже бяха такива, може би разводи нямаше да има.