Как се лекува разбито сърце?

• 48 575
  • 932
  •   1
Отговори
# 720
Май е заминала при "тигъра".  ooooh!

# 721
М, тези, които аз коментирах по-горе, не бяха нито зле облечени, нито евтино. Просто беше крайно неподходящо. Ако беше за нощен клуб, дето да си търсим гаджета - ок. Но в друга ситуация... просто е неадекватно и оставя лошо впечатление.
За французойките (младите) и аз виждах твърде много ужасни разпасани, разголени и провокативни по улиците. Колкото по-беден района - толкова по-зле. Лошото е, че там бяха и въз дебелички и разплути, нашите момичета в голямата си част поне са стройни. Което не е оправдание да се обличаш като... Само че там си имаше норми за облеклото в училище и те се спазваха. (пример - потниците с една презрамка са за свободното време, за училище - с ръкав. И това във втори клас още се свиква.)

# 722
  • София
Скрит текст:

# 723
  • Пловдив / София
Наистина какво ли стана с авторката  newsm78 newsm78 Къде ли ще посрещне новата година  newsm78 newsm78

Ами тя темата така се разводни, че и аз да съм на авторката няма и да пиша.

Имало е хиляди теми по въпроса. Даже в началото на годината имаше една такава със снимки. Повечето потребителки дето си мислеха, че са мн. стилни и пускаха снимки...То бяха едни чудесии  Tired

Ама аз млъквам вече. Безсмисленият спор няма да промени мнението ми. По-точно това, което ежедневно виждат очите ми. Нито пък вашето.  Crazy

# 724
Имало е хиляди теми по въпроса. Даже в началото на годината имаше една такава със снимки. Повечето потребителки дето си мислеха, че са мн. стилни и пускаха снимки...То бяха едни чудесии  Tired
Това пък в каква връзка с темата, да оставим дали е истина или не, макар в случая да е?
Те и безсмислените мнения същата работа вършат като безсмислените спорове...  Laughing

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 15:20 от Бижy

# 725
  • София
Е това е едно от сполучливите пожелания

Скрит текст:

# 726
М, тези, които аз коментирах по-горе, не бяха нито зле облечени, нито евтино. Просто беше крайно неподходящо. Ако беше за нощен клуб, дето да си търсим гаджета - ок. Но в друга ситуация... просто е неадекватно и оставя лошо впечатление.

Вие пък в нощен клуб ли си търсите гаджета?  hahaha Едно време ходех там да се натанцувам хубаво, че имах излишък от енергия и много обичам да танцувам и да дивея. Гадже от там не бих хванала.  Naughty

# 727
Да Живееш.. значи да Обичаш! Всичко друго е подробности!

Паулу Коелю

Щастливо посрещане на новогодишната нощ на всички! А на Бял сняг пожелавам никога повече да не страда! За никого. Наздраве!  bouquet

# 728

Скрит текст:

Преведи го, Наде. Praynig

Моля те, Ванилия, дай нещо пак от АЛФ, може и от Карлсон. Wink

# 729
Не съм Наде, но: "Прости на тези, който те обиждат, атакуват и те омаловажават, и имат за даденост. Но най-вече... прости на себе си за това, че им позволяваш да те наранят."

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 16:10 от Бижy

# 730
  • София

Скрит текст:

Преведи го, Наде. Praynig

Моля те, Ванилия, дай нещо пак от АЛФ, може и от Карлсон. Wink

Прости на тези, които са те наранили, обидили или накарали да се чувстваш нищож/а. Но най вече прости на себе си, че си го допуснал да се случи

# 731
Ъъъъ... нещо за Любовта ли?! Не се сещам newsm78 Аз не съм много по цитатите и рядко ги помня  Crazy

# 732
Бижу, Наде, благодаря.
Сега, ако ми кажете, кой е авторът на тази мъдра мисъл, ще съм много благодарна.

# 733
  • София
Бижу, Наде, благодаря.
Сега, ако ми кажете, кой е авторът на тази мъдра мисъл, ще съм много благодарна.

Ами не знам. Просто в нета намирам много неща, които ми харесват и които ако изпълнявахме, ще сме много по-добре.  Hug

# 734
Наистина е страхотно Наде! Hug

Общи условия

Активация на акаунт