Как се лекува разбито сърце?

• 48 475
  • 932
  •   1
Отговори
# 810
Не си права... ей сега хвърлих един поглед на профила й - не е влизала във форума от 28-ми. Така че най-вероятно просто се занимава с други неща, не с форум Simple Smile

# 811
Не си права... ей сега хвърлих един поглед на профила й - не е влизала във форума от 28-ми. Така че най-вероятно просто се занимава с други неща, не с форум Simple Smile
Е да де.

# 812
  • София
не е задължително да влиза през профила. Наскоро с голяма изненада разбрах, че доста редовни потребители през доста голяма част от престоя си във форума не са през профилите. Явно си пазят статистиките "чисти".

# 813
не е задължително да влиза през профила. Наскоро с голяма изненада разбрах, че доста редовни потребители през доста голяма част от престоя си във форума не са през профилите. Явно си пазят статистиките "чисти".
Да, и не е изненадващо. Аз от доста време съм регистрирана, но през повечето време чета като гост, за да си спестя големите и мигащи подписи на потребителки, които ме разсейват. Сега, откакто е новата визия на форума, се принуждавам да влизам като потребител за да си спестя тъпата НОВА ВИЗИЯ!

# 814
  • София
Да, и не е изненадващо. Аз от доста време съм регистрирана, но през повечето време чета като гост, за да си спестя големите и мигащи подписи на потребителки, които ме разсейват. Сега, откакто е новата визия на форума, се принуждавам да влизам като потребител за да си спестя тъпата НОВА ВИЗИЯ!
Блокирай подписите. Има такава опция в настройките.  Peace

# 815
Блокирай подписите. Има такава опция в настройките.  Peace

Благодаря ти за предложението, но не ми се търси как става ooooh! По-лесно ми беше като гост Peace Но да не спамим повече темета  Hug

# 816

Права си.Въпроса е защо го позволяват и защо попадат в един модел връзки.Намираме това, което търсим.Ако не вярваме, че има верни мъже, попадаме на такива, които ни го доказват.Ако не вярваме в себе си и че можем да бъдем обичани от свестен мъж, няма и да го срещнем.Аз мисля, че не мъжете във връзките са виновни.Ние сме си виновни за това какво намираме, как се чувстваме във взаимоотношенията си, как се отнасят към нас, а ако последното не зависи от нас, тогава какво търсим там и защо стоим?Връзките ни са съсипващи понякога, защото ние сами го позволяваме и ще е така докато не разберем защо се получава така и не намерим начина да бъдем щастливи.А който не желае да разреши проблемите.....негов избор.

Вярно е това,много хубаво си го описала,
но според мен всичко е въпрос на късмет - късмет да попаднеш на правилния за теб мъж,
а ако жената има и късмет,и интуиция е най-добрия вариант.
Не е трудно да прецениш и претеглиш един мъж след няколко месеца познанство,
основните черти на характера и лоши,и добри трябва да се усетят,
аз например никога не съм си падала по красиви мъже,такива с перфектни физически данни,
ами не мога в такъв да се влюбя,отдалеч ми лъхат на невярност и егоцентризъм...
склонните към физическо насилие също би трябвало да си личат от рано,
примерно супер ревнив ако е,трябва да ти светне някоя лампичка.
Така,както жените обсъждат мъжете,така и те нас,
иначе нямаше да има вицове като оня за чувала със змиите -
да си търсиш жена е като да бъркаш в чувал със змии-молиш се поне да не ти се падне отровна.

# 817
Ай моля ви се Simple Smile Тук всички се извъдихте по мъдри и от Далай Лама  Mr. Green

# 818
  • София
Дано се появи скоро авторката с разказ за чудесно изкарана Нова година със семейството. Но и друго да е решила, нека поне ни напише, а не да ни държи на тръни.  Laughing

Това е като да гледаш сериал от 300 епизода, да съпреживяваш историята на героите и да тръпнеш в очакване на развръзката, а накрая да ти го спрат на 299-ия  Confused

# 819
Не съм прочела все още статията, но се надявам да успея тези дни.
Според мен пък, истинската любов може да бъде истинска само ако си намерила своята половина. А да намериш половината си означава да няма битки и болки и компромиси.
Ако водя битки... значи не е моята половинка, нали така?! И ако ще ме боли... ами мерси Simple Smile
Не казвам, че трябва да се откажеш при най-малката трудност. Казвам само, че когато си с правилния човек нито компромиса усещаш като компромис, нито се чустваш притиснат до стената, нито те боли при вземането на решения. Проблемите би трябвало сами да намират решенията си, ако хората са пълноценна двойка.
Според мен  Grinning
Колко наивно... И майка ми мисли така и все още чака своята половинка.  Laughing
Защо да е наивно?
Това, че някои хора никога не срещат точната половинка, не означава, че това изобщо не съществува.
И да, вярно е, че когато си с най-правилния за твоя характер/манталитет/разбиране за света, човек, то компромисите не тежат, защото всъщност не са компромиси, а търсене и намиране на най-вярното и полезно за семейството решение.А кой ще отстъпи в конкретния случай , е без значение, щом се взима решение за доброто на всички в семейството.Един път съм аз, един път е той, никой не води статистика за това.Основната цел е доброто на семейството, а не егото на единия или другия.
В една пълноценна, истинска, отговорна и изпълнена с любов (двустранно) връзка наистина няма битки, болка и тежки компромиси.Това не означава, че няма диалози, спорове, изразяване на мнения, но когато и двамата държат най-вече на доброто на всички, това не е битка, а търсене на най-вярното решение.

И на мен ми е любопитно какво в крайна сметка е решила Бял сняг.

# 820
Съгласна съм с последните постове, аз наистина разбрах какво е да има кой да се грижи за мен и да ме разбира напълно.  Peace Просто ми е още много рано за сериозни отношения, не мога да се доверя напълно след развода (проблема е изцяло в мен).

Честито на печелившите! Ама вие дори не сте в сериозни отношения - пф, то така всеки е мил и грижовен, преди да заживеете няколко годинки заедно... ПЪк ако се появи и дете, ......

# 821
Абе зависи си от човека да ти кажа. Той предния беше грижовен до последно НА МОМЕНТИ, а сега е по-грижовен  ooooh! ooooh! ooooh!, което пък ме натоварва психически.

# 822
То затова ли на балкона висят поне по 5 госта...
и за какво им е "чиста" статистика, докторат ли ще защитават с нея  Laughing
..баси и тук ли имало лицемерие

Ай моля ви се Simple Smile Тук всички се извъдихте по мъдри и от Далай Лама  Mr. Green
мъдри сме я,във форума сме все мъдри и чисти,бели и добри  Wink

# 823
  • София
Е, как, за да могат после да посочат с пръст такива като мен, примерно.  Laughing

# 824
И аз чакам развръзката newsm56

Общи условия

Активация на акаунт