Как се лекува разбито сърце?

• 48 480
  • 932
  •   1
Отговори
# 795
Момичета, къде е Бял Сняг? Какво ли се случи с нея? Дали пък наистина не се разсърди?! Аз не очаквах от нея ... (подобно отношение към нас).

# 796
Момичета, къде е Бял Сняг? Какво ли се случи с нея? Дали пък наистина не се разсърди?! Аз не очаквах от нея ... (подобно отношение към нас).
Едва ли е сърдита, последно е била активна на 28-и, така че не ми се вярва да е прочела последните 10-15 страници. Все пак да се надяваме, че ще се включи скоро с новини.

# 797
To компромиси има, аз и в момента имам връзка, в която не са един или два. Имах предвид по-драстични, в които потъпкваш изцяло себе си, както правех аз по време на брака си и оставих да ме унижават до безбожност.

# 798
Според мен една опустощаваща връзка влияе на всичко до края на живота ни.

# 799
Според мен една опустощаваща връзка влияе на всичко до края на живота ни.
Съгласна  Peace

# 800
To компромиси има, аз и в момента имам връзка, в която не са един или два. Имах предвид по-драстични, в които потъпкваш изцяло себе си, както правех аз по време на брака си и оставих да ме унижават до безбожност.
Трябва да се държиш на положение. Да позволяваш да те унижават не е признак на нещо хубаво. Това, за което аз пиша, не накърнява личното достойнство!  Wink

# 801
  • Sofia
Бял сняг, ако си отишла при него за НГ, не се притеснявай да споделиш, няма да те линчуваме тук!   
Само се опитваме да ти съкратим мъките, но в крайна сметка сама решаваш за живота си.   bouquet

# 802
Според много съфорумки истинската любов има и битки и болка .

на мен ми звучи ужасно, но всеки си има гледна точка все пак.

една чудесна статия от наша съфорумка по темата:

Крадци на любов

# 803
Не съм прочела все още статията, но се надявам да успея тези дни.
Според мен пък, истинската любов може да бъде истинска само ако си намерила своята половина. А да намериш половината си означава да няма битки и болки и компромиси.
Ако водя битки... значи не е моята половинка, нали така?! И ако ще ме боли... ами мерси Simple Smile
Не казвам, че трябва да се откажеш при най-малката трудност. Казвам само, че когато си с правилния човек нито компромиса усещаш като компромис, нито се чустваш притиснат до стената, нито те боли при вземането на решения. Проблемите би трябвало сами да намират решенията си, ако хората са пълноценна двойка.
Според мен  Grinning

# 804
Според мен пък, истинската любов може да бъде истинска само ако си намерила своята половина. А да намериш половината си означава да няма битки и болки и компромиси.
Ако водя битки... значи не е моята половинка, нали така?! И ако ще ме боли... ами мерси Simple Smile
Не казвам, че трябва да се откажеш при най-малката трудност. Казвам само, че когато си с правилния човек нито компромиса усещаш като компромис, нито се чустваш притиснат до стената, нито те боли при вземането на решения. Проблемите би трябвало сами да намират решенията си, ако хората са пълноценна двойка.
Според мен  Grinning
Колко наивно... И майка ми мисли така и все още чака своята половинка.  Laughing

# 805
Според мен  Grinning
Колко наивно... И майка ми мисли така и все още чака своята половинка.  Laughing
Аз не я чакам Simple Smile Явно съм намерила мъж, наивен поне колкото мен в това отношение! Радвам се на късмета си всеки ден! (без да преувеличавам - наистина се радвам)  Simple Smile

# 806
  • Sofia
Да, независимо дали ще го наричаме 'половинка', когато си с верния човек не ти се налага да воюваш нито с него, нито за него.  Peace  Когато всеки от двойката е готов да отстъпи от любов (преодолял собствения си егоизъм), намирането на взаимно удовлетворяващо решение е лесно, а не тежък компромис.

# 807
Съгласна съм с последните постове, аз наистина разбрах какво е да има кой да се грижи за мен и да ме разбира напълно.  Peace Просто ми е още много рано за сериозни отношения, не мога да се доверя напълно след развода (проблема е изцяло в мен).

Днес прочетох една много хубава статия. Накратко, за да намерим безусловната любов трябва:
1. Да обикнеш пръв
2. Да обичаш себе си
3. Да оставиш да те обичат

Hug

# 808
Бял Сняг ни заряза, ама наистина. Не го вярвах до последно! Много е жестоко!

# 809
Е, как да дойде момичето и да ни каже, че "любовта" е по-силна от всичко, след всички единодушни съвети, които получи...

Но дано все пак да не съм права.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт