Как се лекува разбито сърце?

• 48 451
  • 932
  •   1
Отговори
# 915
И на мен ми е неприятно от ''закачките'' му, но ми се извини ... и двамата плакахме и двамата се извинихме един на друг и си обещахме, че повече няма да се нараняваме и ако видим, че нещата не вървят, просто да се разделим като приятели Praynig

# 916
  • София
Стига де, наистина ли го вярваш това със закачката! И то с пръстен! Няма такъв филм. Нещо са му се объркали сметките, нали имаше снимки от купон наскоро, СМС-си от нея. Кой мъж си прави майтап с пръстен! А ако е способен да си прави такъв, на мен ми говори за дребна отмъстителна душица. Какъв ли майтап е способен да си направи с теб, ако нещо не у хареса? И защо не ти е дал пръстена?

# 917
Аха,значи бившата бременна,няма шанс за ренесанс,на този етап.И той вкарава в игра резервата,за да изравни резултата.Ми няма само оная да е с бебе,я!Той да не е по-малко ербап.Не ти ли е обидно?
Наивно момиче,вярваш във това,което искаш да се случи,а не виждаш реалността.
Втори шанс се дава на човек,който го заслужава.
Той на Коледа ти каза,че досаждаш,щото играе карти.Седмица по-късно работите за бебе?!
Прочети си темата,която пусна.Погледни ключа на секцията.Отрезней и помисли,можеш ли да разчиташ на този мъж?

# 918
  • London
Tака е и аз смятам да взема моята в ръцете си  Peace Поговорихме си и се разбрахме кой какво иска. Оказа се, че бившата не го интересува изобщо, просто е бил заблуден или поне така ми каза. Попитах го за пръстена и каза, че е бил за мен, а не за нея и е имал намерение да ми го даде на Нова Година  Hug
Момичета много съм щастлива от развоя на събитията и се надявам да остана щастлива с него дълго време. Както казах, подновихме близостта си и сега секса е толкова вълнуващ Blush Това е мъжът, който ме кара да се чуствам като на седмото небе и да копнея за него до полуда  Hug

Няма нищо по-лошо от наивна жена, особено като е вече на 30 и няма много време да се размотава. Има една приказка до 25 ти избираш, след 25 теб те избират. Гледай само като се събудиш да не се окажеш на 35-40 и сама, защото тогава ще ти е доста трудно да градиш нещо истинско. Peace Разбирам те, защото си влюбена сляпо, а когато си влюбен често си и глупав. Радвам се, че при мен тоя период беше в гимназията, но явно някои го карат и на 30...

# 919
И на мен ми е неприятно от ''закачките'' му, но ми се извини ... и двамата плакахме и двамата се извинихме един на друг и си обещахме, че повече няма да се нараняваме и ако видим, че нещата не вървят, просто да се разделим като приятели Praynig
Бял Сняг, някак си ми стана много симпатична. Не ми се иска да страдаш. Дано си права, дано! Искрено желая да си щастлива.

# 920
  • София !
Дано, дано е "пързалка"...

Бял Сняг, следя темата ти от началото и съпреживявах написаното от теб, защото съм минала през такова разочарование.
В крайна сметка сама решаваш какво да правиш с живота си - желая ти успех (не исках да давам съвети, но все пак  -  не бързай с бебето)!

Аз съм на същото мнение , не бързай с бебето , макар че , ти си знаеш най добре , ама все пак .. Поживейте още малко , пък тогава  Peace

# 921
Добре де, хубаво искаш да му дадеш още един шанс (не че е хубаво, но е разбираемо). Но наистина не разбирам какво е това бързане за бебе ... бебето не е шега работа, добре е да си сигурна в мъжа до теб  Confused

# 922
Очевидно е, че Бял Сняг се "хваща" на всяка негова реплика, с която той оправдава постъпките си до момента и я приема за чиста монета, защото е влюбена. Бял Сняг, опитай се да погледнеш вашата връзка от страни...Как така той изведнъж си промени поведението...3 дни? Как изведнъж според теб е осъзнал, че е бил"абсолютен глупак" по отношение на теб?Наистина ли мислиш, че се е "усетил"??? Не вярвам! Считам, че силно  се надяваш на това, затова го възприемаш по този начин.  Как би взела пръстен от този човек,  като знаеш, че дори и "не насериозно" е бил за друга? Така ли искаш да започнеш семейния си живот или животът на едно дете? Какво ще му обесниш след години? Какво от това, че тази жена е омъжена и може би бременна? А дали точно бременността не причина той да се "откаже" от нея в момента? И дори да забрави за нея бъди сигурна, че ще се появи друга такава. Това е емблематичното поведение на този тип мъже и това не можеш ти да го промениш. След като си решила явно ще му дадеш втори или според мен пореден шанс. Но наблюдавай много внимателно неговото поведение, не си затваряй очите за нещата, които не ти харесват и не ти се иска да признаеш. С бебето......това твое решение наистина е лудост!    

# 923
Четох дотук и вече не мога да се сдържа, ако темата не е пързалка.

Вижте, знам че може и да греша, но наистина искам да опитам още веднъж  Blush Ако не потръгнат нещата поне ще знам, че съм опитала всичко и не съм се отказала още в самото начало.

Децата не са средство, с което да опиташ "всичко", та дори и за най-прекрасния мъж да иде реч. То едно е да ти се иска, ей така, съвсем алогично, дете от някакъв такъв, като усетиш, че ти се изплъзва и не можеш реално да го имаш - та ей така, "поне" "нещо" от него да ти остане. Ама пък и да го осъществиш, трябва да си достатъчно глупаво същество  ooooh!  
Та какво, викаш, ще го правиш това дете, ако/като този идиот си бие камшика след година-две-три?

До колкото разбрах тя е омъжена и май бременна, така че тя е извън играта ...

И той да не остане по-назад в състезанието... То и ти ще си извън играта, когато забременееш  hahaha

И на мен ми е жал за теб. Ако темата не е пързалка. А ако е - пак ми е жал, че нямаш нещо по-смислено да правиш в живота и ежедневието си. Сигурно е много... празно и пусто.

# 924
Имам чувството, че някой си прави майтап с нас. Този Бял_сняг ми звучи по-различно от първия Бял сняг Simple Smile. Сякаш различни хора са писали. Това с пръстена и бременната бивша ми дойдоха в повече.

# 925
Чета темата от самото начало, но чаках развитието за да се включа.
Бях сигурна, че авторката ще си го прибере.
Много ми напомня за една моя "любов".
Човек който ме лъжеше постоянно и ме манипулираше както си иска, а аз глупачката се побърквах, но всеки път давах "втори шанс", след подобни обяснения и обещания - за по-сериозни отношения, за годеж..бла бла. А той си продължаваше все така с потайния живот, който водеше. В един момент просто се опомних, че втория шанс, всъщност е най-малко 20-ти..  И че към този човек вече не изпитвах любов.. И се радвам, че не предприех по-сериозни действия, а като върна времето назад - ехеее, колко смешна съм била.

За това и моя съвет е да не вярваш на всичко, което ти казва. Имай си едно на ум! И не, не бързай с бебето.. Първо - не мисля, че сега му е времето и второ - създаването на деца, не е начин да задържиш един мъж. Ако хойка - пак ще си хойка, дори и с дете. Само че на теб ще ти е още по-тежко.

# 926
Имам чувството, че някой си прави майтап с нас. Този Бял_сняг ми звучи по-различно от първия Бял сняг Simple Smile. Сякаш различни хора са писали. Това с пръстена и бременната бивша ми дойдоха в повече.

Ха! Различни регистрации са, този бял_сняг е регистриран днес преди малко.  Laughing

Направо "Фантомът от операта" стана.

# 927
  • София
и на него ще му е още по-лесно да хойка, защото тя ще е вързана вкъщи, а той ще я обвинява, че е истеричка, невротичка, че няма грам спокойствие вкъщи и затова излиза да се види с приятели. Класика, ама гледано отстрани. Човек като е в бозата нищо не вижда.

Ако е пързалка, поучаствахме в една сапунка. Обаче ако не е, си е направо класика в жанра.

# 928

Ха! Различни регистрации са, този бял_сняг е регистриран днес преди малко.  Laughing

стига уе...    Joy   колко сме прости  Joy  отписвам се от темата

# 929

Различни регистрации са, наистина!
Ама сме и риби....

Общи условия

Активация на акаунт